מוס ג'אנדויה
מוס שוקולד מריר
מוס אספרסו
הטעם הקלאסי והמנצח של שוקולד, שכולנו מכירים ואוהבים מאז שהיינו ילדים. שוקולד חלב מכיל לפחות 25% מוצקי קקאו, אליהם מתווספים סוכר, אבקת חלב, שומן חלב וונילין, היוצרים יחדיו חוויה מתוקה של מרקם וטעם חלבי, המשתלבים נהדר עם אגוזים ועם פירות. שוקולד חלב נמס בקלות רבה יותר משוקולד מריר ולכן הוא נפלא לשימוש בהכנת קרמים ומאפי שוקולד.
הטעם החלבי והטקטסטורה החגיגית הופכים את השוקולד הלבן למרכיב המנצח בשילוב עם טעמים חמצמצים (כמו לימון או פירות יער) ולהפתעה מתוקה וקסומה בתוך מאפים ועוגות עם שוקולד מריר או שוקולד חלב. שוקולד לבן מכיל לפחות 20% מוצקי קקאו אשר כולם מורכבים מחמאת הקקאו, משום שאינו מכיל עיסת קקאו כלל.
השילוב בין טעם שוקולדי עשיר ומתיקות מאוזנת הם סוד הקסם של השוקולד המריר ומה שהופך אותו לשוקולד המושלם לאפיית עוגות ועוגיות, שימלאו את הבית (ואת הלב) בניחוחות שוקולדיים שאי אפשר לעמוד בפניהם. כמות מוצקי הקקאו בשוקולד מריר גבוהה מזו שבשוקולד חלב (לפחות 35% מוצקי קקאו) ולכן מתיקותו מופחתת. דווקא בשל המתיקות המופחתת שוקולד מריר משתלב היטב במתכונים שונים בעלי רכיבים מתוקים נוספים, המאזנים את המתיקות הכוללת של המאפה.
למקצועני השוקולד ולמי שמחפש שוקולדיות עוצמתית עם מתיקות מעודנת. שוקולד ספלנדיד מכיל 70% מוצקי קקאו והוא נחשב לאיכותי ביותר בשל שילוב קקאו ממקורות שונים בעולם, אשר מתמזגים יחד לטעם שוקולדי עמוק וארומתי. ספלנדיד 70% מוצקי קקאו מתאים לקינוחים עשירים עם ארומה שוקולדית חזקה.
ארומה שוקולדית עשירה פוגשת מתקתקות מאוזנת, שמדגישה את מקורות הקקאו של השוקולד. זהו השוקולד המריר עם 60% מוצקי קקאו. הוא משתלב מצוין עם פירות יער ודובדבנים ומתאים לאנשים שאוהבים את העוגות שלהם קצת פחות מתוקות, אבל לא פחות שוקולדיות…
שוקולד פרה בלונדי
עם שברי שקדים
שוקולד פרה בלונדי
עם קוקוס קלוי
שוקולד פרה בלונדי
עם שברי קרמל ומלח
מוס ג'אנדויה
מוס שוקולד מריר
מוס אספרסו
צימוקים ואגוזים
קרם בטעם יוגורט תות ועוגיות
קרם בטעם וניל עוגיות
שוקולד חלב
הטעם הקלאסי והמנצח של שוקולד, שכולנו מכירים ואוהבים מאז שהיינו ילדים. שוקולד חלב מכיל לפחות 25% מוצקי קקאו, אליהם מתווספים סוכר, אבקת חלב, שומן חלב וונילין, היוצרים יחדיו חוויה מתוקה של מרקם וטעם חלבי, המשתלבים נהדר עם אגוזים ועם פירות. שוקולד חלב נמס בקלות רבה יותר משוקולד מריר ולכן הוא נפלא לשימוש בהכנת קרמים ומאפי שוקולד.
הטעם החלבי והטקטסטורה החגיגית הופכים את השוקולד הלבן למרכיב המנצח בשילוב עם טעמים חמצמצים (כמו לימון או פירות יער) ולהפתעה מתוקה וקסומה בתוך מאפים ועוגות עם שוקולד מריר או שוקולד חלב. שוקולד לבן מכיל לפחות 20% מוצקי קקאו אשר כולם מורכבים מחמאת הקקאו, משום שאינו מכיל עיסת קקאו כלל.
השילוב בין טעם שוקולדי עשיר ומתיקות מאוזנת הם סוד הקסם של השוקולד המריר ומה שהופך אותו לשוקולד המושלם לאפיית עוגות ועוגיות, שימלאו את הבית (ואת הלב) בניחוחות שוקולדיים שאי אפשר לעמוד בפניהם. כמות מוצקי הקקאו בשוקולד מריר גבוהה מזו שבשוקולד חלב (לפחות 35% מוצקי קקאו) ולכן מתיקותו מופחתת. דווקא בשל המתיקות המופחתת שוקולד מריר משתלב היטב במתכונים שונים בעלי רכיבים מתוקים נוספים, המאזנים את המתיקות הכוללת של המאפה.
למקצועני השוקולד ולמי שמחפש שוקולדיות עוצמתית עם מתיקות מעודנת. שוקולד ספלנדיד מכיל 70% מוצקי קקאו והוא נחשב לאיכותי ביותר בשל שילוב קקאו ממקורות שונים בעולם, אשר מתמזגים יחד לטעם שוקולדי עמוק וארומתי. ספלנדיד 70% מוצקי קקאו מתאים לקינוחים עשירים עם ארומה שוקולדית חזקה.
ארומה שוקולדית עשירה פוגשת מתקתקות מאוזנת, שמדגישה את מקורות הקקאו של השוקולד. זהו השוקולד המריר עם 60% מוצקי קקאו. הוא משתלב מצוין עם פירות יער ודובדבנים ומתאים לאנשים שאוהבים את העוגות שלהם קצת פחות מתוקות, אבל לא פחות שוקולדיות…