ארטיק שוקולד תוצרת בית

לא תאמינו כמה קל להכין ארטיק שוקולד ביתי! ארטיקים שוקולדיים, קלים להכנה ומושלמים לאירוח קיצי ושוקולדי במיוחד.

  • זמן הכנה זמן הכנה: 4 שעות
  • רמת קושי רמת קושי: קל
  • כמות כמות: 6 ארטיקים

מצרכים

לארטיקים:
360 מ"ל (כוס וחצי) חלב
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
10 גרם (1 כף) קורנפלור
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
75 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות

לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר מומס

מצרכים לרכישה און ליין טבלת המרות
אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • בסיר שמים חלב, סוכר, קורנפלור וקקאו וטורפים היטב במטרפה.
  • מבשלים את התערובת תוך כדי טריפה על להבה בינונית-נמוכה עד שמתקבל פודינג והתערובת מסמיכה מעט.
  • מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס בתערובת.
  • יוצקים את התערובת לתוך תבנית ארטיקים, סוגרים עם מכסה ומסדרים מקלות ארטיק.
  • מקפיאים במשך 4-5 שעות לפחות או עד שהארטיקים קפואים לחלוטין.
  • מחלצים מהתבנית ומקשטים בשוקולד מומס.

הטיפ שלנוהטיפ שלנו

  • שומרים את הארטיקים בכלי סגור במקפיא עד חודש.
  • במקום שוקולד חלב אפשר להשתמש בשוקולד מריר או לבן באותה כמות.

לטיפים נוספים

לטיפים נוספים

  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
תגובות

תגובות
הוסף תגובה רק משתמשים רשומים יכולים להגיב

השאירו תגובה