חיתוכיות שוקולד, קוקוס וביסקוויטים

פינוק טעים שהילדים יאהבו בחופש הגדול - חיתוכיות שוקולד, קוקוס וביסקוויטים שמכינים בקלי קלות.

  • זמן הכנה זמן הכנה: שעה
  • רמת קושי רמת קושי: קל
  • כמות כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ

מצרכים

לבסיס:
150 גרם ביסקוויטים פתי בר
75 גרם חמאה מומסת

למלית קוקוס:
200 גרם שוקולד לבן
125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה
100 גרם קוקוס טחון

לציפוי שוקולד:
125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר

לקישוט:
50 גרם שוקולד לבן

מצרכים טבלת המרות
אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • בסיס: במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד שמתקבלת תערובת במרקם של חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתחתית התבנית ומהדקים היטב ליצירת בסיס.
  • מצננים את הבסיס במקפיא במשך כ-30 דקות.
  • מלית קוקוס: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים קוקוס ומערבבים עד שאחיד.
  • יוצקים את מלית הקוקוס על גבי שכבת הביסקוויטים ומיישרים לשכבה אחידה.
  • מצננים במשך כ-10 דקות במקפיא.
  • ציפוי שוקולד: שמים את השמנת בקערה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לקערת השמנת.
  • ממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי שכבת הקוקוס ומיישרים.
  • מצננים במקפיא במשך כשעתיים עד שהכל יציב לחלוטין.
  • חותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • קישוט: בעזרת קולפן מגררים את השוקולד הלבן על גבי כל ריבוע ומגישים.

הטיפ שלנוהטיפ שלנו

  • שומרים את החיתוכיות בכלי סגור במקרר עד שבוע.
  • במקום קוקוס אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים.

לטיפים נוספים

לטיפים נוספים

  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
תגובות

תגובות
הוסף תגובה רק משתמשים רשומים יכולים להגיב

השאירו תגובה