מוס שוקולד לבן ב-2 מצרכים

2 מצרכים בלבד - ויש לכם מוס שוקולד לבן קוצר מחמאות שכולם יאהבו

  • זמן הכנה זמן הכנה: שעה
  • רמת קושי רמת קושי: קל
  • כמות כמות: 5 כוסות אישיות בנפח 100 מ"ל

מצרכים

למוס שוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה, קרה מאוד

לקישוט:
50 גרם שוקולד לבן

מצרכים טבלת המרות
אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה.
  • מוסיפים כ-1/3 מהקצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב עד שאחיד.
  • מוסיפים פנימה את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד.
  • מעבירים את המוס לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס”מ ומזלפים לתוך הכוסות.
  • בעזרת קולפן יוצרים תלתלי שוקולד לבן בחלק העליון של כל כוס.
  • מצננים את המוסים במקרר במשך שעתיים להתייצבות ומגישים.

הטיפ שלנוהטיפ שלנו

  • שומרים את המוס עטוף היטב במקרר עד 4 ימים.

לטיפים נוספים

לטיפים נוספים

  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
תגובות

תגובות
הוסף תגובה רק משתמשים רשומים יכולים להגיב

השאירו תגובה