עוגיות שוקולד ושיבולת שועל ללא אפייה

לא צריך להפעיל תנור – עוגיות שוקולד ושיבולת שועל קלות להכנה, מהירות ומושלמות להכנה בחופש הגדול עם הילדים.

  • זמן הכנה זמן הכנה: שעה
  • רמת קושי רמת קושי: קל
  • כמות כמות: 20 עוגיות

מצרכים

לעוגיות:
200 גרם (1 כוס) סוכר
50 גרם חמאה
35 גרם (1/4 כוס) אבקת קקאו
60 מ"ל (1/4 כוס) חלב
150 גרם (כוס וחצי) שיבולת שועל
100 גרם שוקולד חלב קצוץ

לקישוט:
50 גרם שוקולד לבן מומס

מצרכים לרכישה און ליין טבלת המרות
אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • בסיר שמים סוכר, חמאה, אבקת קקאו וחלב ומבשלים על להבה בינונית עד שהתערובת נמסה לחלוטין ואחידה.
  • מוסיפים שיבולת שועל ומערבבים היטב.
  • מצננים את התערובת במקרר במשך שעה-שעתיים עד להתייצבות.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים.
  • יוצרים כדורים שטוחים מהתערובת ומניחים על תבנית.
  • מקפיאים את העוגיות במשך כשעה להתייצבות.
  • מקשטים בשוקולד לבן מומס (לא חובה, אבל מוסיף).

הטיפ שלנוהטיפ שלנו

  • שומרים את העוגיות בכלי סגור במקרר עד שבוע.
  • במקום שוקולד חלב אפשר להשתמש בשוקולד מריר או לבן.
  • גרסה פרווה: במקום חמאה משתמשים במרגרינה ובמקום חלב בחלב סויה באותה כמות.

לטיפים נוספים

לטיפים נוספים

  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
תגובות

תגובות
הוסף תגובה רק משתמשים רשומים יכולים להגיב

השאירו תגובה