עוגת ביסקוויטים שוקולד צ’יפס

עוגת ביסקוויטים לחובבי עוגיות שוקולד צ'יפס – שכבות פתי בר במילוי קרם שוקולד צ'יפס עשיר וציפוי שוקולד. הילדים יהנו להכין ולאכול!

  • זמן הכנה זמן הכנה: שעה
  • רמת קושי רמת קושי: קל
  • כמות כמות: תבנית מרובעת בגודל 22*18 ס"מ

מצרכים

לביסקוויטים:
240 מ"ל (1 כוס) חלב
500 גרם (2 חבילות "שרוולים") ביסקוויטים פתי בר וניל

לקרם שוקולד צ'יפס:
500 מ"ל (2 מכלים) שמנת מתוקה
50 גרם (5 כפות) אבקת סוכר
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל
200 גרם שוקולד מריר קצוץ

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה

לקישוט:
שברי עוגיות
100 גרם שוקולד לבן מגורר

מצרכים לרכישה און ליין טבלת המרות
אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • שמים את החלב בתוך כלי נוח לטבילת הביסקוויטים.
  • טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
  • קרם שוקולד צ’יפס: בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה שמנת, אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים בעדינות לפיזור אחיד בקרם.
  • יוצקים כ-1/3 מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים ומשטחים לשכבה אחידה.
  • מסדרים עוד ביסקוויטים טבולים בחלב מעל הקרם, מעליהם עוד 1/3 מכמות הקרם וכן הלאה עד שנגמרת תערובת הקרם. מסיימים בשכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.
  • מצננים את העוגה במקרר עד שהציפוי יהיה מוכן.
  • ציפוי שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • יוצקים את הציפוי על החלק העליון של העוגה.
  • מצננים במשך 4-5 שעות במקרר עד התייצבות מוחלטת.
  • לפני ההגשה מקשטים בשוקולד לבן מגורר ושברי עוגיות.
  • מגישים קר מאוד.

הטיפ שלנוהטיפ שלנו

  • שומרים את העוגה מכוסה היטב עד 5 ימים במקרר.
  • אפשר להשתמש בשוקולד מריר, חלב או לבן ושילוב ביניהם בקרם.
  • חשוב שהשמנת תהיה קרה מאוד כדי הקרם יתייצב כמו שצריך.

לטיפים נוספים

לטיפים נוספים

  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
תגובות

תגובות
הוסף תגובה רק משתמשים רשומים יכולים להגיב

השאירו תגובה