פאי גלידה ושוקולד

הקינוח הכי מושלם לימים החמים - פאי גלידה עם שוקולד ללא אפייה ובקלי קלות. קלתית ביסקוויטים מהירה, במילוי גלידה בכל טעם שאוהבים וציפוי שוקולד מתפצפץ. נהדר לימים החמים

  • זמן הכנה זמן הכנה: שעתיים
  • רמת קושי רמת קושי: קל
  • כמות כמות: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ

מצרכים

לקלתית:
150 גרם פתי בר (ביסקוויטים)
75 גרם חמאה מומסת

למילוי:
1 מיכל גלידה משובחת (לא משנה איזה טעם)

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר מומס

מצרכים לרכישה און ליין טבלת המרות
אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • לקלתית: במעבד מזון עם להב פלדה שמים ביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שמתקבלת תערובת לחה.
  • מהדקים את התערובת לתחתית ודפנות תבנית הפאי ומצננים במקפיא במשך כרבע שעה.
  • מוצאים את הגלידה מהמקפיא ונותנים לה לעמוד 15-20 דקות, עד שהיא מתרככת (אבל לא נוזלית). מוצאים את הקלתית מהמקפיא וממלאים אותה בעזרת כף גלידה. מיישרים את הגלידה בעדינות בעזרת פלטה או עם חלק האחורי של כף.
  • מקפיאים למשך לפחות שעתיים, עד שהגלידה קפואה לחלוטין.
  • מוצאים מהמקפיא ומזלפים מעל את השוקולד המומס ומגישים מיד.

הטיפ שלנוהטיפ שלנו

  • אפשר לשמור את הפאי במקפיא עד שבוע.
  • אפשר להכין גם בכלים אישיים לקבלת קינוחים קטנים יותר.
  • אפשר להשתמש בכל גלידה שאוהבים וכן לערבב בין הטעמים השונים.

לטיפים נוספים

לטיפים נוספים

תגובות

תגובות
הוסף תגובה רק משתמשים רשומים יכולים להגיב

השאירו תגובה