אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טבעות תפוחים בציפוי שוקולד וקוואקר (וגם עוד הפתעות)

תפוחים, שוקולד וקוואקר ויש לכם קינוח מושלם שילדים (וגם מבוגרים) ישמחו להכין ולאכול. תנו להם לצפות בשוקולד, לקשט ולבחור איזה תפוח הם הכי אוהבים. גם פעילות מקסימה עם ילדים וגם קינוח טעים
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: חצי שעה
רמת קושי: קל
כמות: 20-25 טבעות
פרווה
טבעוני
0 תגובות

מצרכים

3 תפוחים, מכל זן שאוהבים
100 גרם שוקולד פרה מריר
3 כפות שמן קוקוס
1 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה

עוד אופציות לעיטור:סוכריות צבעוניות
אוכמניות מיובשות
שברי מקופלת
קוקוס לבן או קלוי
שומשום

אופן הכנה:
  • חותכים את התפוחים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומוציאים את החלק הפנימי עם הגרעינים.
  • בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים שוקולד מריר ושמן קוקוס עד שנוצר רוטב שוקולד חלק ומבריק.
  • במחבת חמה, ללא שמן, קולים את הקוואקר עד שהוא מתחיל לשחרר ריחות מעולים בבית. זה לוקח בערך 4 דקות אז לא להעלם מהמחבת. מצננים היטב.
  • מצפים כל פרוסת תפוח בשוקולד, אפשר למעלה ואפשר לצפות את כולו, ולפני שהוא מתקרר מפזרים מעל קוואקר שקלינו על המחבת.
  • אם רוצים ניתן לפזר שלל תוספות לבחירתכם. שומרים במקרר (עד יום אחד) ומגישים קר.
  • חותכים את התפוחים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומוציאים את החלק הפנימי עם הגרעינים.
  • בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים שוקולד מריר ושמן קוקוס עד שנוצר רוטב שוקולד חלק ומבריק.
  • במחבת חמה, ללא שמן, קולים את הקוואקר עד שהוא מתחיל לשחרר ריחות מעולים בבית. זה לוקח בערך 4 דקות אז לא להעלם מהמחבת. מצננים היטב.
  • מצפים כל פרוסת תפוח בשוקולד, אפשר למעלה ואפשר לצפות את כולו, ולפני שהוא מתקרר מפזרים מעל קוואקר שקלינו על המחבת.
  • אם רוצים ניתן לפזר שלל תוספות לבחירתכם. שומרים במקרר (עד יום אחד) ומגישים קר.
  • בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים שוקולד מריר ושמן קוקוס עד שנוצר רוטב שוקולד חלק ומבריק.
  • 1
  • חותכים את התפוחים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומוציאים את החלק הפנימי עם הגרעינים.
  • 2
  • בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים שוקולד מריר ושמן קוקוס עד שנוצר רוטב שוקולד חלק ומבריק.
  • 3
  • במחבת חמה, ללא שמן, קולים את הקוואקר עד שהוא מתחיל לשחרר ריחות מעולים בבית. זה לוקח בערך 4 דקות אז לא להעלם מהמחבת. מצננים היטב.
  • 4
  • מצפים כל פרוסת תפוח בשוקולד, אפשר למעלה ואפשר לצפות את כולו, ולפני שהוא מתקרר מפזרים מעל קוואקר שקלינו על המחבת.
  • 5
  • אם רוצים ניתן לפזר שלל תוספות לבחירתכם. שומרים במקרר (עד יום אחד) ומגישים קר.
  • הטיפ שלנו
    0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0