אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

סופגניות רובי חלומיות

סופגניות ביתיות משגעות מבצק רך ואוורירי עם ציפוי שוקולד רובי מעולה ומילוי רובי ומסקרפונה טעים במיוחד - סופגניות כאלו עדיין לא טעמתם
  • מתכון, צילום וסטיילינג: חני אסור
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: בינוני
כמות: 15 סופגניות
0 תגובות

מצרכים

לבצק:3 ו-1/2 כוסות (500 גרם) קמח לבן
1 כף (8 גרם) שמרים יבשים
2 ביצים
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
1/4 כוס (50 גרם) שמן
1 כוס (240 גרם) מים
1 כפית שטוחה (4 גרם) מלח

למילוי:1 מיכל (250 גרם) שמנת מתוקה
1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה
200 גרם שוקולד ספלנדיד רובי

לציפוי:50 גרם חמאת קקאו או 3 כפות שמן
200 גרם שוקולד ספלנדיד רובי עם שברי אגוזי לוז

אופן ההכנה:
  • שמים את כל מצרכי הבצק בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים את הבצק למשך 5 דקות. מכסים את הקערה ומניחים בצד להתפחה למשך 45 דקות.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 75 גרם כל אחת. מכדררים, מכסים ומניחים להתפחה שנייה במקום חמים.
  • מחממים 2 ליטר שמן בסיר ומחכים שהשמן יגיע ל-150 מעלות (דרך נוספת לבדוק אם השמן הגיע כבר לחום הנכון היא לגעת בתחתית הסיר באמצעות כף עץ ואם נוצרות בשמן בועות קטנטנות סימן שהוא מספיק חם).
  • מטגנים את הסופגניות עד שמשחימות משני הצדדים כל צד כ-3 דקות.
  • הכנת המילוי: שמים את השוקולד ו-100 גרם מהשמנת המתוקה בקערה ומחממים במיקרוגל בפולסים קצרים עד שמתקבל מרקם אחיד. מקררים ומקציפים עם יתרת השמנת והמסקרפונה.
  • מזלפים את המילוי לתוך הסופגניה באמצעות שקית זילוף או מזרק מתאים.
  • הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים. מוסיפים את חמאת הקקאו או השמן ומערבבים לאיחוד. טובלים את הסופגניות.
  • אחרי שהציפוי מתייצב מזלפים את מה שנשאר מהמילוי מעל הסופגניה באמצעות צנטר כוכב קטן.
  • שמים את כל מצרכי הבצק בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים את הבצק למשך 5 דקות. מכסים את הקערה ומניחים בצד להתפחה למשך 45 דקות.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 75 גרם כל אחת. מכדררים, מכסים ומניחים להתפחה שנייה במקום חמים.
  • מחממים 2 ליטר שמן בסיר ומחכים שהשמן יגיע ל-150 מעלות (דרך נוספת לבדוק אם השמן הגיע כבר לחום הנכון היא לגעת בתחתית הסיר באמצעות כף עץ ואם נוצרות בשמן בועות קטנטנות סימן שהוא מספיק חם).
  • מטגנים את הסופגניות עד שמשחימות משני הצדדים כל צד כ-3 דקות.
  • הכנת המילוי: שמים את השוקולד ו-100 גרם מהשמנת המתוקה בקערה ומחממים במיקרוגל בפולסים קצרים עד שמתקבל מרקם אחיד. מקררים ומקציפים עם יתרת השמנת והמסקרפונה.
  • מזלפים את המילוי לתוך הסופגניה באמצעות שקית זילוף או מזרק מתאים.
  • הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים. מוסיפים את חמאת הקקאו או השמן ומערבבים לאיחוד. טובלים את הסופגניות.
  • אחרי שהציפוי מתייצב מזלפים את מה שנשאר מהמילוי מעל הסופגניה באמצעות צנטר כוכב קטן.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 75 גרם כל אחת. מכדררים, מכסים ומניחים להתפחה שנייה במקום חמים.
  • 1
  • שמים את כל מצרכי הבצק בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים את הבצק למשך 5 דקות. מכסים את הקערה ומניחים בצד להתפחה למשך 45 דקות.
  • 2
  • מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 75 גרם כל אחת. מכדררים, מכסים ומניחים להתפחה שנייה במקום חמים.
  • 3
  • מחממים 2 ליטר שמן בסיר ומחכים שהשמן יגיע ל-150 מעלות (דרך נוספת לבדוק אם השמן הגיע כבר לחום הנכון היא לגעת בתחתית הסיר באמצעות כף עץ ואם נוצרות בשמן בועות קטנטנות סימן שהוא מספיק חם).
  • 4
  • מטגנים את הסופגניות עד שמשחימות משני הצדדים כל צד כ-3 דקות.
  • 5
  • הכנת המילוי: שמים את השוקולד ו-100 גרם מהשמנת המתוקה בקערה ומחממים במיקרוגל בפולסים קצרים עד שמתקבל מרקם אחיד. מקררים ומקציפים עם יתרת השמנת והמסקרפונה.
  • 6
  • מזלפים את המילוי לתוך הסופגניה באמצעות שקית זילוף או מזרק מתאים.
  • 7
  • הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים. מוסיפים את חמאת הקקאו או השמן ומערבבים לאיחוד. טובלים את הסופגניות.
  • 8
  • אחרי שהציפוי מתייצב מזלפים את מה שנשאר מהמילוי מעל הסופגניה באמצעות צנטר כוכב קטן.
  • 0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0