מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס מ-5 מצרכים

5 מצרכים בלבד ויש לכם עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס מושלמות - עוגיות שוקולדיות במיוחד מנוקדות בהמון שוקולד צ'יפס שנמסים בין ביס לביס. פינוק מושלם שכיף להכין עם הילדים בקלי קלות.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 20-25 עוגיות
0 תגובות
מצרכים

לעוגיות:1 שקית (450 גרם) תערובת להכנת עוגת שוקולד
75 גרם חמאה מומסת
2 ביצים L
15 מ"ל (1 כף) מים
100 גרם (1/2 שקית) שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  • בקערה גדולה שמים תערובת להכנת עוגה, חמאה מומסת, ביצים ומים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת בצקית אחידה.
  • מוסיפים ½ מכמות השוקולד צ'יפס ומערבבים לפיזור אחיד.
  • בעזרת 2 כפיות יוצרים תלוליות בצק ומניחים על גבי התבנית.
  • מוסיפים עוד שוקולד צ'יפס בחלק העליון של העוגיות.
  • אופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגיות משתטחות מעט ומתייצבות בשוליים, אך עדיין מעט רכות במרכז.
  • מצננים לחלוטין ומגישים.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  • בקערה גדולה שמים תערובת להכנת עוגה, חמאה מומסת, ביצים ומים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת בצקית אחידה.
  • מוסיפים ½ מכמות השוקולד צ'יפס ומערבבים לפיזור אחיד.
  • בעזרת 2 כפיות יוצרים תלוליות בצק ומניחים על גבי התבנית.
  • מוסיפים עוד שוקולד צ'יפס בחלק העליון של העוגיות.
  • אופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגיות משתטחות מעט ומתייצבות בשוליים, אך עדיין מעט רכות במרכז.
  • מצננים לחלוטין ומגישים.
  • בקערה גדולה שמים תערובת להכנת עוגה, חמאה מומסת, ביצים ומים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת בצקית אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  • 2
  • בקערה גדולה שמים תערובת להכנת עוגה, חמאה מומסת, ביצים ומים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת בצקית אחידה.
  • 3
  • מוסיפים ½ מכמות השוקולד צ'יפס ומערבבים לפיזור אחיד.
  • 4
  • בעזרת 2 כפיות יוצרים תלוליות בצק ומניחים על גבי התבנית.
  • 5
  • מוסיפים עוד שוקולד צ'יפס בחלק העליון של העוגיות.
  • 6
  • אופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגיות משתטחות מעט ומתייצבות בשוליים, אך עדיין מעט רכות במרכז.
  • 7
  • מצננים לחלוטין ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה עד שבוע.
    • במקום חמאה מומסת אפשר להשתמש בשמן קוקוס באותה כמות.
    • במקום מים אפשר להשתמש בחלב.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0