עוגת ביסקוויטים רובי חלומית, עם קרם מעולה של שוקולד רובי ומסקרפונה. הטעם החמצמץ והפירותי של הרובי נותן לעוגה טוויסט מושלם והצבע הוורוד הטבעי של הרובי הופך אותה ליפיפייה אמיתית
מתכון, צילום וסטיילינג: תומר אומנסקי
זמן הכנה:
3 שעות
רמת קושי:
קל
כמות:
תבנית מרובעת בגודל 25*25
אהבתם? אל תשכחו לשתף
2
תגובות
מצרכים
לשכבות:3 שרוולים (750 גרם) של פתיבר וניל חלב לטבילת העוגיות
לקרם:250 גרם (2 ו-1/2 חפיסות) שוקולד ספלנדיד רובי אגוזי לוז 125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה + 750 מ"ל (3 מיכלים) שמנת מתוקה 250 גרם (גביע) גבינת מסקרפונה 80 גרם (חבילה) פודינג וניל 45 גרם (6 כפות) אבקת סוכר
ממיסים 250 גרם שוקולד רובי אגוזי לוז עם 125 מ"ל שמנת מתוקה לגנאש אחיד. מצננים מעט על השיש.
מקציפים במיקסר את ה-750 מ"ל הנוספים של השמנת מתוקה, המסקרפונה, אבקת הסוכר והפודינג וניל. עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים היטב.
טובלים את הפתי בר בחלב, מסדרים בתבנית או ברינג מרובע שכבת פתי בר ומעליה שכבת קרם וכך הלאה. ממשיכים עד שיש בעוגה 4 שכבות של פתי בר. על השכבה העליונה שופכים את הציפוי.
להכנת הציפוי: ממיסים יחד שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לאיחוד. שופכים על שכבת הפתי בר העליונה.
מכניסים למקרר להתייצבות. (מומלץ להשאיר אותה במקרר לפחות 12 שעות).
ממיסים 250 גרם שוקולד רובי אגוזי לוז עם 125 מ"ל שמנת מתוקה לגנאש אחיד. מצננים מעט על השיש.
מקציפים במיקסר את ה-750 מ"ל הנוספים של השמנת מתוקה, המסקרפונה, אבקת הסוכר והפודינג וניל. עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים היטב.
טובלים את הפתי בר בחלב, מסדרים בתבנית או ברינג מרובע שכבת פתי בר ומעליה שכבת קרם וכך הלאה. ממשיכים עד שיש בעוגה 4 שכבות של פתי בר. על השכבה העליונה שופכים את הציפוי.
להכנת הציפוי: ממיסים יחד שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לאיחוד. שופכים על שכבת הפתי בר העליונה.
מכניסים למקרר להתייצבות. (מומלץ להשאיר אותה במקרר לפחות 12 שעות).
מקציפים במיקסר את ה-750 מ"ל הנוספים של השמנת מתוקה, המסקרפונה, אבקת הסוכר והפודינג וניל. עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים היטב.
1
ממיסים 250 גרם שוקולד רובי אגוזי לוז עם 125 מ"ל שמנת מתוקה לגנאש אחיד. מצננים מעט על השיש.
2
מקציפים במיקסר את ה-750 מ"ל הנוספים של השמנת מתוקה, המסקרפונה, אבקת הסוכר והפודינג וניל. עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים היטב.
3
טובלים את הפתי בר בחלב, מסדרים בתבנית או ברינג מרובע שכבת פתי בר ומעליה שכבת קרם וכך הלאה. ממשיכים עד שיש בעוגה 4 שכבות של פתי בר. על השכבה העליונה שופכים את הציפוי.
4
להכנת הציפוי: ממיסים יחד שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לאיחוד. שופכים על שכבת הפתי בר העליונה.
5
מכניסים למקרר להתייצבות. (מומלץ להשאיר אותה במקרר לפחות 12 שעות).
הנני מסכים כי הפרטים וכל עדכון שלהם שמסרתי ושאמסור ישמרו במאגרי מידע ממוכנים ו/או במאגרי לקוחות של חברות בשטראוס גרופ בע"מ ו/או חברות בת בקבוצה ו/או מי מטעמן (להלן: "שטראוס גרופ").
ידוע לי ומוסכם עלי שהמידע ישמש את שטראוס גרופ לצורך פעילותה ו/או כמאגר דיוור ישיר ו/או לצורך משלוח דבר פרסומת, כהגדרתו בחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, לרבות מידע על מוצרים, הטבות,
אשר לדעת שטראוס גרופ עשויים לעניין אותי, בין באמצעות פקסימיליה, מערכת חיוג אוטומטי, הודעה אלקטרונית או הודעת מסר קצר, ובין בכל דרך אחרת. אם לא אהיה מעוניין במידע או בפניה כאמור, אוכל להודיע על כך לשטראוס גרופ בכל עת.
אני אוכלת כשר ולא יודעת מה זה שוקולד רובי,יש לזה תחליף?
היי אסתי,
יש שוקולד ספלנדיד רובי בכל הסופרים וזה כשר. את יכולה להחליף אותו בשוקולד אחר.