אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת ביסקוויטים רובי מהאגדות

עוגת ביסקוויטים רובי חלומית, עם קרם מעולה של שוקולד רובי ומסקרפונה. הטעם החמצמץ והפירותי של הרובי נותן לעוגה טוויסט מושלם והצבע הוורוד הטבעי של הרובי הופך אותה ליפיפייה אמיתית
  • מתכון, צילום וסטיילינג: תומר אומנסקי
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 25*25
2 תגובות

מצרכים

לשכבות:3 שרוולים (750 גרם) של פתיבר וניל
חלב לטבילת העוגיות

לקרם:250 גרם (2 ו-1/2 חפיסות) שוקולד ספלנדיד רובי אגוזי לוז
125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה
+
750 מ"ל (3 מיכלים) שמנת מתוקה
250 גרם (גביע) גבינת מסקרפונה
80 גרם (חבילה) פודינג וניל
45 גרם (6 כפות) אבקת סוכר

לציפוי:250 גרם (2 ו-1/2 חפיסות) שוקולד ספלנדיד רובי
125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
  • ממיסים 250 גרם שוקולד רובי אגוזי לוז עם 125 מ"ל שמנת מתוקה לגנאש אחיד. מצננים מעט על השיש.
  • מקציפים במיקסר את ה-750 מ"ל הנוספים של השמנת מתוקה, המסקרפונה, אבקת הסוכר והפודינג וניל. עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים היטב.
  • טובלים את הפתי בר בחלב, מסדרים בתבנית או ברינג מרובע שכבת פתי בר ומעליה שכבת קרם וכך הלאה. ממשיכים עד שיש בעוגה 4 שכבות של פתי בר. על השכבה העליונה שופכים את הציפוי.
  • להכנת הציפוי: ממיסים יחד שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לאיחוד. שופכים על שכבת הפתי בר העליונה.
  • מכניסים למקרר להתייצבות. (מומלץ להשאיר אותה במקרר לפחות 12 שעות).
  • ממיסים 250 גרם שוקולד רובי אגוזי לוז עם 125 מ"ל שמנת מתוקה לגנאש אחיד. מצננים מעט על השיש.
  • מקציפים במיקסר את ה-750 מ"ל הנוספים של השמנת מתוקה, המסקרפונה, אבקת הסוכר והפודינג וניל. עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים היטב.
  • טובלים את הפתי בר בחלב, מסדרים בתבנית או ברינג מרובע שכבת פתי בר ומעליה שכבת קרם וכך הלאה. ממשיכים עד שיש בעוגה 4 שכבות של פתי בר. על השכבה העליונה שופכים את הציפוי.
  • להכנת הציפוי: ממיסים יחד שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לאיחוד. שופכים על שכבת הפתי בר העליונה.
  • מכניסים למקרר להתייצבות. (מומלץ להשאיר אותה במקרר לפחות 12 שעות).
  • מקציפים במיקסר את ה-750 מ"ל הנוספים של השמנת מתוקה, המסקרפונה, אבקת הסוכר והפודינג וניל. עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים היטב.
  • 1
  • ממיסים 250 גרם שוקולד רובי אגוזי לוז עם 125 מ"ל שמנת מתוקה לגנאש אחיד. מצננים מעט על השיש.
  • 2
  • מקציפים במיקסר את ה-750 מ"ל הנוספים של השמנת מתוקה, המסקרפונה, אבקת הסוכר והפודינג וניל. עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים היטב.
  • 3
  • טובלים את הפתי בר בחלב, מסדרים בתבנית או ברינג מרובע שכבת פתי בר ומעליה שכבת קרם וכך הלאה. ממשיכים עד שיש בעוגה 4 שכבות של פתי בר. על השכבה העליונה שופכים את הציפוי.
  • 4
  • להכנת הציפוי: ממיסים יחד שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לאיחוד. שופכים על שכבת הפתי בר העליונה.
  • 5
  • מכניסים למקרר להתייצבות. (מומלץ להשאיר אותה במקרר לפחות 12 שעות).
  • הטיפ שלנו
    • על מנת לחץ את העוגה מהרינג מחממים את הדפנות בברנר או במגבת רטובה וחמה.
    2 תגובות
    1. Avatar אסתי וויג הגיב:

      אני אוכלת כשר ולא יודעת מה זה שוקולד רובי,יש לזה תחליף?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אסתי,
        יש שוקולד ספלנדיד רובי בכל הסופרים וזה כשר. את יכולה להחליף אותו בשוקולד אחר.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0