מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת מספרים עם שוקולד ועדשים

עוגת מספרים חגיגית וצבעונית במיוחד עם ציפוי שוקולד והמון מיני עדשים צבעוניות לקישוט. העוגה המושלמת לחגיגות יום הולדת לילדים!
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: עוגה אחת בצורת הספרה 1 או 3
0 תגובות
מצרכים

לספרה 1:תערובת להכנת בראוניז
100 גרם שוקולד מריר
60 מ"ל (רבע כוס) שמנת מתוקה

לספרה 3:2 תערובת להכנת בראוניז
200 גרם שוקולד מריר
120 מ"ל (חצי כוס) שמנת מתוקה

לקישוט:מיני מיני עדשים

אופן ההכנה:
  • ספרה 1: מכינים את הבראוניז לפי ההוראות בתבנית 20*20 ס”מ.
  • מקררים וחותכים בסכין את הספרה 1.
  • ספרה 3: מכינים את תערובת הבראוניז לפי ההוראות, מחלקים את התערובת לשתי תבניות טבעתיות ואופים.
  • מקררים ומחלצים מהתבנית, חותכים כשליש מטבעת אחת, ואת הטבעת השניה חותכים לחצי. מצמידים את שתי הטבעות לקבלת הספרה 3.
  • לציפוי: ממיסים במיקרו בפולסים שוקולד עם שמנת. מערבבים עד שמתקבל קרם חלק ומבריק.
  • מקררים לטמפרטורת החדר. בינתיים ממיינים את העדשים לצבעים.
  • מורחים את הקרם על העוגה מלמעלה ומהצדדים ומסדרים את העדשים בצפיפות.
  • ספרה 1: מכינים את הבראוניז לפי ההוראות בתבנית 20*20 ס”מ.
  • מקררים וחותכים בסכין את הספרה 1.
  • ספרה 3: מכינים את תערובת הבראוניז לפי ההוראות, מחלקים את התערובת לשתי תבניות טבעתיות ואופים.
  • מקררים ומחלצים מהתבנית, חותכים כשליש מטבעת אחת, ואת הטבעת השניה חותכים לחצי. מצמידים את שתי הטבעות לקבלת הספרה 3.
  • לציפוי: ממיסים במיקרו בפולסים שוקולד עם שמנת. מערבבים עד שמתקבל קרם חלק ומבריק.
  • מקררים לטמפרטורת החדר. בינתיים ממיינים את העדשים לצבעים.
  • מורחים את הקרם על העוגה מלמעלה ומהצדדים ומסדרים את העדשים בצפיפות.
  • מקררים וחותכים בסכין את הספרה 1.
  • 1
  • ספרה 1: מכינים את הבראוניז לפי ההוראות בתבנית 20*20 ס”מ.
  • 2
  • מקררים וחותכים בסכין את הספרה 1.
  • 3
  • ספרה 3: מכינים את תערובת הבראוניז לפי ההוראות, מחלקים את התערובת לשתי תבניות טבעתיות ואופים.
  • 4
  • מקררים ומחלצים מהתבנית, חותכים כשליש מטבעת אחת, ואת הטבעת השניה חותכים לחצי. מצמידים את שתי הטבעות לקבלת הספרה 3.
  • 5
  • לציפוי: ממיסים במיקרו בפולסים שוקולד עם שמנת. מערבבים עד שמתקבל קרם חלק ומבריק.
  • 6
  • מקררים לטמפרטורת החדר. בינתיים ממיינים את העדשים לצבעים.
  • 7
  • מורחים את הקרם על העוגה מלמעלה ומהצדדים ומסדרים את העדשים בצפיפות.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגה בכלי סגור במקרר עד 5 ימים.
    • מומלץ להוציא את העוגה מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה לטמפרטורת החדר.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0