מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת פייה

עוגת פייה חגיגית, צבעונית ומתוקה במיוחד שתהפוך כל יום הולדת לחגיגה מושלמת. מכינים אותה בקלי קלות עם תערובת להכנת בראוניז, ציפוי קצפת מהיר וקישוטי מיני עדשים צבעוניות
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה נטו / 3 שעות ברוטו
רמת קושי: קל
כמות: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
0 תגובות
מצרכים

לבראוניז:1 שקית תערובת להכנת בראוניז, עוגת שוקולד עשירה
1 כף מים או חלב
150 גרם חמאה רכה, או מרגרינה רכה
2 ביצים L

לציפוי:375 מ"ל (גביע וחצי) שמנת מתוקה חלבית או צמחית
30 גרם (רבע כוס) אבקת סוכר
2 כפיות אינסטנט פודינג וניל
מעט צבע מאכל ג'ל ורוד או אדום

לקישוט:מיני מיני עדשים
בובת פייה או נסיכה

אופן ההכנה:
  • לבראוניז: מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים את כל חומרי הבראוניז בקערה לתערובת אחידה, יוצקים לתבנית 24 ס”מ ואופים 30-35 דקות עד שהבראוניז אפויים למראה אך עדיין רכים מעט במרכז, מצננים ומעבירים לקירור לשעה-שעתיים או עד להתייצבות.
  • חותכים את העוגה במרכזה לשני חצאים, הופכים את החצאים כאשר חלקם החתוך פונה כלפי חוץ.
  • יוצרים בכל חצי עיגול חתך אלכסוני ממרכז העיגול כלפי מטה, מפרידים מעט את חלקי העוגה לקבלת צורת פרפר.
  • לציפוי: מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה, מעבירים שליש מכמות הקצפת לשקית זילוף ושומרים בינתיים במקרר.
  • מוסיפים ליתרת הקצפת שנשארה במערבל מעט צבע מאכל ורוד או אדום ומקציפים קצרות לגוון ורוד, מצפים את העוגה מכל צידיה בקצפת הורודה.
  • מציירים על העוגה כנפיים לבנות בעזרת הקצפת הלבנה שבשקית הזילוף, מחליקים מעט את פני הקרם בעזרת מרית ומעבירים לקירור לשעה או יותר.
  • מעטרים את העוגה סביב בסוכריות מיני מיני עדשים בגווני ורוד, אדום וכתום, מניחים בובת פייה או נסיכה במרכז העוגה לפני ההגשה.
  • לבראוניז: מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים את כל חומרי הבראוניז בקערה לתערובת אחידה, יוצקים לתבנית 24 ס”מ ואופים 30-35 דקות עד שהבראוניז אפויים למראה אך עדיין רכים מעט במרכז, מצננים ומעבירים לקירור לשעה-שעתיים או עד להתייצבות.
  • חותכים את העוגה במרכזה לשני חצאים, הופכים את החצאים כאשר חלקם החתוך פונה כלפי חוץ.
  • יוצרים בכל חצי עיגול חתך אלכסוני ממרכז העיגול כלפי מטה, מפרידים מעט את חלקי העוגה לקבלת צורת פרפר.
  • לציפוי: מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה, מעבירים שליש מכמות הקצפת לשקית זילוף ושומרים בינתיים במקרר.
  • מוסיפים ליתרת הקצפת שנשארה במערבל מעט צבע מאכל ורוד או אדום ומקציפים קצרות לגוון ורוד, מצפים את העוגה מכל צידיה בקצפת הורודה.
  • מציירים על העוגה כנפיים לבנות בעזרת הקצפת הלבנה שבשקית הזילוף, מחליקים מעט את פני הקרם בעזרת מרית ומעבירים לקירור לשעה או יותר.
  • מעטרים את העוגה סביב בסוכריות מיני מיני עדשים בגווני ורוד, אדום וכתום, מניחים בובת פייה או נסיכה במרכז העוגה לפני ההגשה.
  • חותכים את העוגה במרכזה לשני חצאים, הופכים את החצאים כאשר חלקם החתוך פונה כלפי חוץ.
  • 1
  • לבראוניז: מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים את כל חומרי הבראוניז בקערה לתערובת אחידה, יוצקים לתבנית 24 ס”מ ואופים 30-35 דקות עד שהבראוניז אפויים למראה אך עדיין רכים מעט במרכז, מצננים ומעבירים לקירור לשעה-שעתיים או עד להתייצבות.
  • 2
  • חותכים את העוגה במרכזה לשני חצאים, הופכים את החצאים כאשר חלקם החתוך פונה כלפי חוץ.
  • 3
  • יוצרים בכל חצי עיגול חתך אלכסוני ממרכז העיגול כלפי מטה, מפרידים מעט את חלקי העוגה לקבלת צורת פרפר.
  • 4
  • לציפוי: מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה, מעבירים שליש מכמות הקצפת לשקית זילוף ושומרים בינתיים במקרר.
  • 5
  • מוסיפים ליתרת הקצפת שנשארה במערבל מעט צבע מאכל ורוד או אדום ומקציפים קצרות לגוון ורוד, מצפים את העוגה מכל צידיה בקצפת הורודה.
  • 6
  • מציירים על העוגה כנפיים לבנות בעזרת הקצפת הלבנה שבשקית הזילוף, מחליקים מעט את פני הקרם בעזרת מרית ומעבירים לקירור לשעה או יותר.
  • 7
  • מעטרים את העוגה סביב בסוכריות מיני מיני עדשים בגווני ורוד, אדום וכתום, מניחים בובת פייה או נסיכה במרכז העוגה לפני ההגשה.
  • 7
    חיתוך העוגה שלב 1

    חיתוך העוגה שלב 1

    NULL
    7
    חיתוך העוגה שלב 2

    חיתוך העוגה שלב 2

    NULL
    7
    הטיפ שלנו
    • ניתן גם להכין את העוגה מתערובת להכנה עוגת שוקולד.
    • מומלץ לקשט את העוגה בעדשים ביום ההגשה על מנת שלא יאבדו מצבעם.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0