מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת קשת בענן קלה

עוגת קשת בענן קלה שמכינים מתערובת להכנת עוגה בקלי קלות עם ציפוי קצפת צבעונית וקישוט מיני עדשים ומיני מרשמלו עננים.
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה נטו/ שלוש שעות ברוטו
רמת קושי: קל
כמות: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
1 תגובות
מצרכים

לעוגת קשת בענן:1 שקית תערובת להכנת עוגת שוקולד
150 מ"ל מים או חלב
150 מ"ל שמן
3 ביצים L

לציפוי:250 מ"ל (גביע) שמנת מתוקה חלבית או צמחית
20 גרם (2 כפות מלאות) אבקת סוכר, מנופה
2 כפיות אינסטנט פודינג וניל
מעט צבע מאכל ג'ל תכלת או כחול (לא חובה)

לקישוט:מיני מיני עדשים
מיני מרשמלו

אופן ההכנה:
  • לעוגה: מחממים תנור ל-155 מעלות. מערבבים את כל חומרי העוגה לתערובת אחידה, יוצקים לתבנית 24 ס”מ משומנת ומקומחת קלות ואופים 35-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש, מצננים היטב.
  • לציפוי: מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה, אם רוצים מוסיפים מעט צבע מאכל כחול או תכלת ומקציפים קצרות לגוון תכלת אחיד.
  • מצפים את העוגה בקצפת מכל צידיה, מעבירים לקירור לשעה או יותר.
  • מסדרים על הקרם סוכריות מיני מיני עדשים לפי צבעים לקבלת מראה של קשת גדולה, מפזרים מתחת לכל קצה של הקשת חופן של מיני מרשמלו לקבלת מראה של עננים.
  • מהדקים סוכריות מיני מיני עדשים סביב חלקה התחתון של העוגה, שומרים את העוגה במקרר עד להגשה.
  • לעוגה: מחממים תנור ל-155 מעלות. מערבבים את כל חומרי העוגה לתערובת אחידה, יוצקים לתבנית 24 ס”מ משומנת ומקומחת קלות ואופים 35-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש, מצננים היטב.
  • לציפוי: מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה, אם רוצים מוסיפים מעט צבע מאכל כחול או תכלת ומקציפים קצרות לגוון תכלת אחיד.
  • מצפים את העוגה בקצפת מכל צידיה, מעבירים לקירור לשעה או יותר.
  • מסדרים על הקרם סוכריות מיני מיני עדשים לפי צבעים לקבלת מראה של קשת גדולה, מפזרים מתחת לכל קצה של הקשת חופן של מיני מרשמלו לקבלת מראה של עננים.
  • מהדקים סוכריות מיני מיני עדשים סביב חלקה התחתון של העוגה, שומרים את העוגה במקרר עד להגשה.
  • לציפוי: מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה, אם רוצים מוסיפים מעט צבע מאכל כחול או תכלת ומקציפים קצרות לגוון תכלת אחיד.
  • 1
  • לעוגה: מחממים תנור ל-155 מעלות. מערבבים את כל חומרי העוגה לתערובת אחידה, יוצקים לתבנית 24 ס”מ משומנת ומקומחת קלות ואופים 35-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש, מצננים היטב.
  • 2
  • לציפוי: מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה, אם רוצים מוסיפים מעט צבע מאכל כחול או תכלת ומקציפים קצרות לגוון תכלת אחיד.
  • 3
  • מצפים את העוגה בקצפת מכל צידיה, מעבירים לקירור לשעה או יותר.
  • 4
  • מסדרים על הקרם סוכריות מיני מיני עדשים לפי צבעים לקבלת מראה של קשת גדולה, מפזרים מתחת לכל קצה של הקשת חופן של מיני מרשמלו לקבלת מראה של עננים.
  • 5
  • מהדקים סוכריות מיני מיני עדשים סביב חלקה התחתון של העוגה, שומרים את העוגה במקרר עד להגשה.
  • הטיפ שלנו
    • ניתן גם לקשט באותו האופן עוגה הנאפית בתבנית מלבנית.
    • מומלץ לקשט את העוגה בעדשים ביום ההגשה על מנת שלא יאבדו מצבעם.
    1 תגובות
    הוסף תגובה
    1. הדר הגיב:

      עוגה יפה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0