מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת רכבת

עוגת רכבת שוקולדית, צבעונית וקלה מאוד להכנה - מושלמת לחגיגות יום הולדת לקטנטנים (וגם למבוגרים) וקוצרת מחמאות.
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה נטו/ 3 שעות ברוטו
רמת קושי: קל
כמות: 2 תבניות אינגליש קייק
0 תגובות
מצרכים

לעוגה:1 שקית תערובת להכנת עוגת שוקולד
150 מ"ל מים או חלב
150 מ"ל שמן
3 ביצים L

לציפוי:150 גרם שוקולד מריר, קצוץ
120 מ"ל (חצי כוס) שמנת מתוקה

לקישוט:18 עוגיות חיוכים
סוכריות צבעוניות
מיני מיני עדשים
מיני מרשמלו
מקופלות שוקולד לבן ומריר
כיף כף מקלות
נרות יומולדת

אופן ההכנה:
  • לעוגה: מחממים תנור ל-155 מעלות. מערבבים את כל חומרי העוגה לתערובת אחידה, מחלקים בין 2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומקומחות קלות ואופים 35-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא יבש, מצננים היטב.
  • לציפוי: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים לציפוי חלק. מעבירים לקירור קצר כך שהציפוי מצטנן ומסמיך מעט.
  • חותכים מקצה כל עוגה פרוסה בעובי של כ-2.5 ס”מ ושומרים בצד, חוצים את העוגות הנותרות לחצי במרכזן לקבלת 4 מלבנים שווים- 3 קרונות וקטר.
  • על מנת להכין גומות לממתקים, מסמנים במרכז שלושת הקרונות מלבן בעזרת סכין בעומק של כמחצית מגובה העוגה, מרוקנים את פירורי העוגה מכל קרון בעזרת כף.
  • להכנת הקטר מצמידים את שני קצוות העוגה ששמרנו בצד יחד בעזרת ציפוי השוקולד, מצמידים את הפרוסה שהתקבלה בעזרת ציפוי שוקולד לפרוסת העוגה הרביעית לקבלת מראה של קטר.
  • מצפים את העוגות כולן בציפוי שוקולד דק בעזרת מרית, מצמידים לכל פרוסה עוגיות חיוכים לקבלת גלגלים, מעטרים את העוגה בסוכריות צבעוניות ובסוכריות מיני מיני עדשים וממלאים כל קרון בממתק אחר שאוהבים.
  • שומרים את העוגה במקרר, מצמידים את הקרונות בעזרת כיף כף מקלות בזמן ההגשה.
  • לעוגה: מחממים תנור ל-155 מעלות. מערבבים את כל חומרי העוגה לתערובת אחידה, מחלקים בין 2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומקומחות קלות ואופים 35-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא יבש, מצננים היטב.
  • לציפוי: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים לציפוי חלק. מעבירים לקירור קצר כך שהציפוי מצטנן ומסמיך מעט.
  • חותכים מקצה כל עוגה פרוסה בעובי של כ-2.5 ס”מ ושומרים בצד, חוצים את העוגות הנותרות לחצי במרכזן לקבלת 4 מלבנים שווים- 3 קרונות וקטר.
  • על מנת להכין גומות לממתקים, מסמנים במרכז שלושת הקרונות מלבן בעזרת סכין בעומק של כמחצית מגובה העוגה, מרוקנים את פירורי העוגה מכל קרון בעזרת כף.
  • להכנת הקטר מצמידים את שני קצוות העוגה ששמרנו בצד יחד בעזרת ציפוי השוקולד, מצמידים את הפרוסה שהתקבלה בעזרת ציפוי שוקולד לפרוסת העוגה הרביעית לקבלת מראה של קטר.
  • מצפים את העוגות כולן בציפוי שוקולד דק בעזרת מרית, מצמידים לכל פרוסה עוגיות חיוכים לקבלת גלגלים, מעטרים את העוגה בסוכריות צבעוניות ובסוכריות מיני מיני עדשים וממלאים כל קרון בממתק אחר שאוהבים.
  • שומרים את העוגה במקרר, מצמידים את הקרונות בעזרת כיף כף מקלות בזמן ההגשה.
  • לציפוי: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים לציפוי חלק. מעבירים לקירור קצר כך שהציפוי מצטנן ומסמיך מעט.
  • 1
  • לעוגה: מחממים תנור ל-155 מעלות. מערבבים את כל חומרי העוגה לתערובת אחידה, מחלקים בין 2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומקומחות קלות ואופים 35-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא יבש, מצננים היטב.
  • 2
  • לציפוי: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים לציפוי חלק. מעבירים לקירור קצר כך שהציפוי מצטנן ומסמיך מעט.
  • 3
  • חותכים מקצה כל עוגה פרוסה בעובי של כ-2.5 ס”מ ושומרים בצד, חוצים את העוגות הנותרות לחצי במרכזן לקבלת 4 מלבנים שווים- 3 קרונות וקטר.
  • 4
  • על מנת להכין גומות לממתקים, מסמנים במרכז שלושת הקרונות מלבן בעזרת סכין בעומק של כמחצית מגובה העוגה, מרוקנים את פירורי העוגה מכל קרון בעזרת כף.
  • 5
  • להכנת הקטר מצמידים את שני קצוות העוגה ששמרנו בצד יחד בעזרת ציפוי השוקולד, מצמידים את הפרוסה שהתקבלה בעזרת ציפוי שוקולד לפרוסת העוגה הרביעית לקבלת מראה של קטר.
  • 6
  • מצפים את העוגות כולן בציפוי שוקולד דק בעזרת מרית, מצמידים לכל פרוסה עוגיות חיוכים לקבלת גלגלים, מעטרים את העוגה בסוכריות צבעוניות ובסוכריות מיני מיני עדשים וממלאים כל קרון בממתק אחר שאוהבים.
  • 7
  • שומרים את העוגה במקרר, מצמידים את הקרונות בעזרת כיף כף מקלות בזמן ההגשה.
  • 7
    הטיפ שלנו
    • העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד 3 ימים.
    • מומלץ להוסיף את הקישוטים ביום ההגשה.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0