מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שוקולד ודובדבנים

עוגה חגיגית, מרשימה ומושלמת לאירועים מיוחדים וימי הולדת - עוגת שוקולד ודובדבנים יפהפיה, מרשימה וקוצרת מחמאות שתגרום לכולם להגיד וואו! לא תאמינו כמה קל להכין אותה!
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ
2 תגובות
מצרכים

לעוגה:קייק מיקס עוגת שוקולד
500 מ"ל שמנת להקצפה
2 כפות אבקת סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
מעט צבע מאכל ורוד
דובדבנים
שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:
  • מכינים עוגת שוקולד לפי ההוראות ומקררים.
  • פורסים את העוגה באמצע ומגלענים חלק מהדובדבנים וחותכים לחצאים. משאירים כ-15 דובדבנים לקישוט.
  • מכינים ציפוי: מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב. מוסיפים צבע מאכל ומערבבים בעדינות.
  • מורחים קרם על חלק אחד של העוגה ומפזרים מעט דובדבנים חתוכים. מניחים מעל את החלק השני.
  • מורחים קרם מלמעלה ועל הדפנות.
  • מצמידים לדפנות שוקולד ציפס בחלק התחתון.
  • מכניסים את יתרת הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים תלוליות מלמעלה. על כל תלולית מניחים דובדבן.
  • מפזרים עוד קצת שווקלד ציפס מלמעלה לקישוט.
  • מכינים עוגת שוקולד לפי ההוראות ומקררים.
  • פורסים את העוגה באמצע ומגלענים חלק מהדובדבנים וחותכים לחצאים. משאירים כ-15 דובדבנים לקישוט.
  • מכינים ציפוי: מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב. מוסיפים צבע מאכל ומערבבים בעדינות.
  • מורחים קרם על חלק אחד של העוגה ומפזרים מעט דובדבנים חתוכים. מניחים מעל את החלק השני.
  • מורחים קרם מלמעלה ועל הדפנות.
  • מצמידים לדפנות שוקולד ציפס בחלק התחתון.
  • מכניסים את יתרת הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים תלוליות מלמעלה. על כל תלולית מניחים דובדבן.
  • מפזרים עוד קצת שווקלד ציפס מלמעלה לקישוט.
  • פורסים את העוגה באמצע ומגלענים חלק מהדובדבנים וחותכים לחצאים. משאירים כ-15 דובדבנים לקישוט.
  • 1
  • מכינים עוגת שוקולד לפי ההוראות ומקררים.
  • 2
  • פורסים את העוגה באמצע ומגלענים חלק מהדובדבנים וחותכים לחצאים. משאירים כ-15 דובדבנים לקישוט.
  • 3
  • מכינים ציפוי: מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב. מוסיפים צבע מאכל ומערבבים בעדינות.
  • 4
  • מורחים קרם על חלק אחד של העוגה ומפזרים מעט דובדבנים חתוכים. מניחים מעל את החלק השני.
  • 5
  • מורחים קרם מלמעלה ועל הדפנות.
  • 6
  • מצמידים לדפנות שוקולד ציפס בחלק התחתון.
  • 7
  • מכניסים את יתרת הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים תלוליות מלמעלה. על כל תלולית מניחים דובדבן.
  • 8
  • מפזרים עוד קצת שווקלד ציפס מלמעלה לקישוט.
  • הטיפ שלנו
    • לעוגה גבוהה כמו בתמונה משתמשים בשתי תערובות עוגה, 750 מ”ל שמנת עם 3 כפות אבקת סוכר ו-4 כפות פודינג.
    2 תגובות
    הוסף תגובה
    1. עומרי הגיב:

      נראה מדהים!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0