מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שוקולד עם מיני מרשמלו

עוגת שוקולד מרשימה, גבוהה, חגיגית וקוצרת מחמאות עם ציפוי ומילוי קרם שוקולד עשיר וקישוט מיני מרשמלו ושוקולד צ'יפס. מושלמת לאירועים!
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: בינוני
כמות: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ
0 תגובות
מצרכים

לעוגה:2 קייק מיקס עוגת שוקולד

לציפוי ולמילוי:300 גרם שוקולד מריר
500 מ"ל שמנת מתוקה

לקישוט:מיני מרשמלו
שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:
  • מכינים את התערובת לפי ההוראות.
  • מחלקים את התערובת בין 3 תבניות עגולות.
  • אופים ומקררים.
  • מכינים את הציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות
  • מביאים 250 מ”ל מהשמנת לסף רתיחה ושופכים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים לתערובת אחידה.
  • מכניסים לכשעתיים למקרר.
  • מוציאים מהמקרר, שומרים כחצי כוס בצד ומכניסים את יתרת התערובת לקערת המיקסר. מוסיפים 250 מ”ל הנותרים של השמנת ומקציפים לקרם.
  • מורחים מהקרם על אחת העוגות, מפזרים מעל מעט מיני מרשמלו ושוקולד צ’יפס ומניחים מעל עוגה נוספת.
  • חוזרים שוב על התהליך.
  • מורחים את יתרת הקרם מעל העוגה ועל הדפנות ומקררים.
  • מחממים את הגנאש שהשארנו בצד ומכניסים לשקית זילוף.
  • שופכים מלמעלה על הדפנות מהגנאש כדי ליצור נזילות שוקולד.
  • עורמים מלמעלה מיני מרשמלו, מפזרים מעט שוקולד ציפס ומזלפים מעל הכל עוד קצת מהגנאש.
  • מכינים את התערובת לפי ההוראות.
  • מחלקים את התערובת בין 3 תבניות עגולות.
  • אופים ומקררים.
  • מכינים את הציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות
  • מביאים 250 מ”ל מהשמנת לסף רתיחה ושופכים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים לתערובת אחידה.
  • מכניסים לכשעתיים למקרר.
  • מוציאים מהמקרר, שומרים כחצי כוס בצד ומכניסים את יתרת התערובת לקערת המיקסר. מוסיפים 250 מ”ל הנותרים של השמנת ומקציפים לקרם.
  • מורחים מהקרם על אחת העוגות, מפזרים מעל מעט מיני מרשמלו ושוקולד צ’יפס ומניחים מעל עוגה נוספת.
  • חוזרים שוב על התהליך.
  • מורחים את יתרת הקרם מעל העוגה ועל הדפנות ומקררים.
  • מחממים את הגנאש שהשארנו בצד ומכניסים לשקית זילוף.
  • שופכים מלמעלה על הדפנות מהגנאש כדי ליצור נזילות שוקולד.
  • עורמים מלמעלה מיני מרשמלו, מפזרים מעט שוקולד ציפס ומזלפים מעל הכל עוד קצת מהגנאש.
  • מחלקים את התערובת בין 3 תבניות עגולות.
  • 1
  • מכינים את התערובת לפי ההוראות.
  • 2
  • מחלקים את התערובת בין 3 תבניות עגולות.
  • 3
  • אופים ומקררים.
  • 4
  • מכינים את הציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות
  • 5
  • מביאים 250 מ”ל מהשמנת לסף רתיחה ושופכים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 6
  • מכניסים לכשעתיים למקרר.
  • 7
  • מוציאים מהמקרר, שומרים כחצי כוס בצד ומכניסים את יתרת התערובת לקערת המיקסר. מוסיפים 250 מ”ל הנותרים של השמנת ומקציפים לקרם.
  • 8
  • מורחים מהקרם על אחת העוגות, מפזרים מעל מעט מיני מרשמלו ושוקולד צ’יפס ומניחים מעל עוגה נוספת.
  • 9
  • חוזרים שוב על התהליך.
  • 10
  • מורחים את יתרת הקרם מעל העוגה ועל הדפנות ומקררים.
  • 11
  • מחממים את הגנאש שהשארנו בצד ומכניסים לשקית זילוף.
  • 12
  • שופכים מלמעלה על הדפנות מהגנאש כדי ליצור נזילות שוקולד.
  • 13
  • עורמים מלמעלה מיני מרשמלו, מפזרים מעט שוקולד ציפס ומזלפים מעל הכל עוד קצת מהגנאש.
  • הטיפ שלנו
    • העוגה נשמרת במקרר בכלי סגור עד 5 ימים.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0