אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קריספיות שוקולד וקוואקר

הממתק הנוסטלגי בגרסה מיוחדת וטעימה במיוחד! קריספיות שוקולד שעוטפות בתוכן דגני בוקר קראנצ'יים. המלצה שלנו? הכינו מראש כמות כפולה
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כמות: 16-20 יחידות - תלוי בגודל
פרווה
טבעוני
3 תגובות
מצרכים

200 גרם שוקולד מריר פרה
1/2 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
1 כוס דגני בוקר מרובעים של קוואקר (בטעם סוכר חום או קינמון)

אופן הכנה:
  • בקערה שמתאימה למיקרו שמים את השוקולד וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק.
  • מכניסים את דגני הבוקר לשקית סנדביץ' ומכים בו מעט עד שנוצרים צ'אנקים.
  • קולים את הקוואקר על מחבת חמה, ללא שמן, במשך 3-5 דקות או עד שמתחיל ריח נעים של קלייה. מצננים לפני שממשיכים.
  • מוסיפים את דגני הבוקר והקוואקר לשוקולד ומערבבים בעדינות עד שהכל מכוסה בשוקולד.
  • מניחים תלוליות על גבי תבנית עם נייר אפייה (או בתוך מנז'טים) ומעבירים למקרר או למקפיא לשעה לפחות או עד שהשוקולד מתייצב. שומרים במקרר עד להגשה.
  • בקערה שמתאימה למיקרו שמים את השוקולד וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק.
  • מכניסים את דגני הבוקר לשקית סנדביץ' ומכים בו מעט עד שנוצרים צ'אנקים.
  • קולים את הקוואקר על מחבת חמה, ללא שמן, במשך 3-5 דקות או עד שמתחיל ריח נעים של קלייה. מצננים לפני שממשיכים.
  • מוסיפים את דגני הבוקר והקוואקר לשוקולד ומערבבים בעדינות עד שהכל מכוסה בשוקולד.
  • מניחים תלוליות על גבי תבנית עם נייר אפייה (או בתוך מנז'טים) ומעבירים למקרר או למקפיא לשעה לפחות או עד שהשוקולד מתייצב. שומרים במקרר עד להגשה.
  • מכניסים את דגני הבוקר לשקית סנדביץ' ומכים בו מעט עד שנוצרים צ'אנקים.
  • 1
  • בקערה שמתאימה למיקרו שמים את השוקולד וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק.
  • 2
  • מכניסים את דגני הבוקר לשקית סנדביץ' ומכים בו מעט עד שנוצרים צ'אנקים.
  • 3
  • קולים את הקוואקר על מחבת חמה, ללא שמן, במשך 3-5 דקות או עד שמתחיל ריח נעים של קלייה. מצננים לפני שממשיכים.
  • 4
  • מוסיפים את דגני הבוקר והקוואקר לשוקולד ומערבבים בעדינות עד שהכל מכוסה בשוקולד.
  • 5
  • מניחים תלוליות על גבי תבנית עם נייר אפייה (או בתוך מנז'טים) ומעבירים למקרר או למקפיא לשעה לפחות או עד שהשוקולד מתייצב. שומרים במקרר עד להגשה.
  • הטיפ שלנו
    3 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar חן הגיב:

      באמת החטיפים יצאו חתיכיים. אתייג בהמשך בכיףףף. מגיע לכם! 🙂

    2. Avatar חן הגיב:

      קל קל קל להכנה ומגוון את ממתק הפצפוצים המוכר והנוסטלגי! תודה!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0