אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בראוניז טריקולד ללא אפייה

אתם יכולים לקרוא להם בראוניז, חיתוכיות או קוביות השוקולד הכי טעימות שיש. כך או כך, מדובר באחד הקינוחים הכי טעימים וממכרים שמשלבים תחתית של שוקולד עם קוואקר וציפוי משויש של שוקולד חלב ולבן
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20
5 תגובות
מצרכים

2 כוסות קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
1 כפית תמצית וניל איכותית
300 גרם שוקולד פרה מריר
1/4 כוס שמן קוקוס

לציפוי:100 גרם שוקולד פרה חלב
4-5 כפות שמנת מתוקה להקצפה
50 גרם שוקולד פרה לבן

אופן הכנה:
  • שוברים את השוקולד ושמים בתוך קערה שמתאימה למיקרו. מוסיפים שמן קוקוס וממיסים, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד חלק.
  • מוסיפים קוואקר ותמצית וניל ומערבבים היטב.
  • מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית בגודל 20X20 ומעבירים את תערובת השוקולד עם הקוואקר.
  • מעבירים למקרר למשך שעה ובינתיים מכינים את הציפוי.
  • ממיסים שוקולד חלב ביחד עם שמנת מתוקה עד שנוצר רוטב שוקולד חלק. במקביל ממיסים שוקולד לבן בקערה נפרדת.
  • מוציאים את הבראוניז מהמקרר ושופכים מעל שוקולד חלב. מזלפים מעל פסים של שוקולד לבן ומשיישים מעט עם קיסם או גב סכין.
  • מחזירים למקרר לשעתיים לפחות או עד שרוצים לחתוך ולהגיש.
  • שוברים את השוקולד ושמים בתוך קערה שמתאימה למיקרו. מוסיפים שמן קוקוס וממיסים, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד חלק.
  • מוסיפים קוואקר ותמצית וניל ומערבבים היטב.
  • מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית בגודל 20X20 ומעבירים את תערובת השוקולד עם הקוואקר.
  • מעבירים למקרר למשך שעה ובינתיים מכינים את הציפוי.
  • ממיסים שוקולד חלב ביחד עם שמנת מתוקה עד שנוצר רוטב שוקולד חלק. במקביל ממיסים שוקולד לבן בקערה נפרדת.
  • מוציאים את הבראוניז מהמקרר ושופכים מעל שוקולד חלב. מזלפים מעל פסים של שוקולד לבן ומשיישים מעט עם קיסם או גב סכין.
  • מחזירים למקרר לשעתיים לפחות או עד שרוצים לחתוך ולהגיש.
  • מוסיפים קוואקר ותמצית וניל ומערבבים היטב.
  • 1
  • שוברים את השוקולד ושמים בתוך קערה שמתאימה למיקרו. מוסיפים שמן קוקוס וממיסים, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד חלק.
  • 2
  • מוסיפים קוואקר ותמצית וניל ומערבבים היטב.
  • 3
  • מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית בגודל 20X20 ומעבירים את תערובת השוקולד עם הקוואקר.
  • 4
  • מעבירים למקרר למשך שעה ובינתיים מכינים את הציפוי.
  • 5
  • ממיסים שוקולד חלב ביחד עם שמנת מתוקה עד שנוצר רוטב שוקולד חלק. במקביל ממיסים שוקולד לבן בקערה נפרדת.
  • 6
  • מוציאים את הבראוניז מהמקרר ושופכים מעל שוקולד חלב. מזלפים מעל פסים של שוקולד לבן ומשיישים מעט עם קיסם או גב סכין.
  • 7
  • מחזירים למקרר לשעתיים לפחות או עד שרוצים לחתוך ולהגיש.
  • הטיפ שלנו
    • לגרסה טבעונית ממירים את הציפוי בשוקולד מריר בלבד ללא שוקולד חלב או לבן (בכמות של 100 גרם) או משתמשים בשוקולד ללא מוצרי חלב. את השמנת המתוקה ממירים בקרם קוקוס או חלב צמחי מכל סוג שאוהבים.
    • לגרסה נטולת גלוטן משתמשים בקוואקר ללא גלוטן.
    • כנסו לעוד מתכונים עם קוואקר
    5 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar סמדר הגיב:

      היי, האם ניתן להחליף את הקוואקר בפצפוצי אורז?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי סמדר,
        כן אפשר (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    2. Avatar דורין הגיב:

      נראה מצויין

    3. Avatar נעמי הגיב:

      האם אפשר להחליף את השמן קוקוס בחמאה?

    4. Avatar דיאנה הגיב:

      נראה מעולה, במה אפשר להחליף את השמן קוקוס??

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0