אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת קרמבו

אוהבים עוגת קרמבו? קבלו את העוגה עם השילוב המושלם בין שוקולד לוניל - עוגת קרמבו שוקולד חגיגית ומרשימה עם בסיס שוקולדי עשיר, קרם וניל מהיר וציפוי שוקולד מבריק. מושלמת לכל מי שאוהב עוגת קרמבו. תתכוננו למחמאות!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: תבנית עגולה בקוטר 20-22 ס"מ
102 תגובות

מצרכים

לעוגת שוקולד:75 מ"ל (1/3 כוס) שמן
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
קורט מלח
2 ביצים L
2 כפות חלב
100 גרם (3/4 כוס) קמח
40 גרם (4 כפות) קקאו
1 כפית אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ

לקרם וניל:375 מ"ל (מכל וחצי) שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אבקת סוכר

לקרם שוקולד:100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה

לקישוט:20 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
  • עוגת שוקולד: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, סוכר, מלח, ביצים וחלב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת. מערבבים בעדינות לפיזור אחיד.
  • יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 20-25 דקות או עד שעוגת השוקולד מתייצבת וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים.
  • מצננים לחלוטין לפני הוספת הקרם.
  • קרם וניל: בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, תמצית וניל ואבקת סוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
  • יוצקים 3/4 מכמות הקרם על גבי עוגת השוקולד ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה או קלף. את הרבע הנותר מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ושומרים במקרר.
  • מצננים לחלוטין במקפיא במשך כשעה.
  • קרם שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי שכבת קרם הוניל ומיישרים.
  • מצננים את העוגה לפחות 2-3 שעות במקרר.
  • מקשטים בזילופי קצפת על גבי ציפוי השוקולד (לאחר שהתייצב), מגררים מעל שוקולד מריר ומגישים.
  • עוגת שוקולד: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, סוכר, מלח, ביצים וחלב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת. מערבבים בעדינות לפיזור אחיד.
  • יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 20-25 דקות או עד שעוגת השוקולד מתייצבת וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים.
  • מצננים לחלוטין לפני הוספת הקרם.
  • קרם וניל: בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, תמצית וניל ואבקת סוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
  • יוצקים 3/4 מכמות הקרם על גבי עוגת השוקולד ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה או קלף. את הרבע הנותר מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ושומרים במקרר.
  • מצננים לחלוטין במקפיא במשך כשעה.
  • קרם שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי שכבת קרם הוניל ומיישרים.
  • מצננים את העוגה לפחות 2-3 שעות במקרר.
  • מקשטים בזילופי קצפת על גבי ציפוי השוקולד (לאחר שהתייצב), מגררים מעל שוקולד מריר ומגישים.
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, סוכר, מלח, ביצים וחלב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • עוגת שוקולד: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, סוכר, מלח, ביצים וחלב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • 4
  • קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת. מערבבים בעדינות לפיזור אחיד.
  • 5
  • יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • 6
  • אופים במשך 20-25 דקות או עד שעוגת השוקולד מתייצבת וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים.
  • 7
  • מצננים לחלוטין לפני הוספת הקרם.
  • 8
  • קרם וניל: בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, תמצית וניל ואבקת סוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
  • 9
  • יוצקים 3/4 מכמות הקרם על גבי עוגת השוקולד ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה או קלף. את הרבע הנותר מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ושומרים במקרר.
  • 10
  • מצננים לחלוטין במקפיא במשך כשעה.
  • 11
  • קרם שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 12
  • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי שכבת קרם הוניל ומיישרים.
  • 13
  • מצננים את העוגה לפחות 2-3 שעות במקרר.
  • 14
  • מקשטים בזילופי קצפת על גבי ציפוי השוקולד (לאחר שהתייצב), מגררים מעל שוקולד מריר ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגה בכלי סגור במקרר עד 4-5 ימים. מומלץ להוציאה כ-10 דקות לפני ההגשה לטמפרטורת החדר.
    • במקום שוקולד מריר בעוגת הבסיס אפשר להשתמש בשוקולד לבן או חלב בכמות זהה.
    102 תגובות
    1. Avatar רעות הגיב:

      האם ניתן להכין את העוגה יומיים מראש ולשמור בהקפאה?

    2. Avatar הדס הגיב:

      הי מה אפשר לשים במקום חלב כדי שיהיה פרווה?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי הדס,
        אפשר להחליף את החלב בחלב סויה.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    3. Avatar אושי הגיב:

      מה הכמויות לתבנית בקוטר 24?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אושי,
        לתבנית בקוטר 24 יש להכפיל את המצרכים במתכון פי 1 ו-1/4
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    4. Avatar עדן הגיב:

      העוגה מומלצת להכנה או לא?? רוצה להכין עוגת קרמבו ליומהולדת שתהיה מוצלחת וטעימהה.. אבל אני בספק עם התגובות פה. אשמח לחוות דעת מבנות שהכינו 🙂

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי עדן,
        קיבלנו המון תגובות טובות על העוגה הזאת והכנו אותה גם מספר פעמים בעצמנו עד שהמתכון יצא מושלם (:
        אנחנו גם תמיד זמינים לך פה בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה.

    5. Avatar ברכי הגיב:

      עשינו לשבועות ויצא על הפנים, הכל נמרח ונהיה בלילה שלמה של קרם לבן עם החום מלמעלה- כמו ארטיקים נמסים, אמנם המילוי היה טעים אבל מאד לא אסתטי והעוגה שבתחתית לא היתה טעימה בכלל

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ברכי,
        מצטערים לשמוע, בעוגה הזאת הקרם צריך להיות יציב אבל רך מעט, ובכל מקרה ניתן להוסיף עוד 2 כפות פודינג ליציבות חזקה יותר וחשוב מאוד להקפיד על הקצפה עד שהקרם יציב ועל הזמן קירור בין שכבה לשכבה.

    6. Avatar ז׳נט הגיב:

      עם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית עגולה בקוטר 26, האם אני צריכה להכפיל בכמויות ? ובכמה ?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ז'נט,
        לעוגה בקוטר 26 עלייך להכפיל את הכמויות פי 1.5, בהצלחה (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    7. Avatar Daniel הגיב:

      אפשר להחליף את השמן בחמאה ואם כן מה היחסים? תודה

    8. Avatar יעל הגיב:

      אם אני משתמשת בעוגה בקוטר 26, בכמה עליי להגדיל כמויות?

    9. Avatar שרה הגיב:

      בתבנית אינגלישקייק אותן כמויות?

    10. Avatar חן הגיב:

      היי, בשלב הכנת הקרם וניל- קודם מקציפים את השמנת עד להתייצבות ואז מוסיפים את שאר המרכיבים או ששמים הכל ביחד ואז מקציפים?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0