אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

מאפינס שוקולד ג'יאנדויה

מי לא אוהב שוקולד ואגוזים? קבלו את המאפינס האולטימטיביים – מאפינס שוקולד ג'יאנדויה עם טעם עדין של פרלינה אגוזי לוז שמכינים בקלי קלות. שילוב מטריף של מאפינס רכים עם זיגוג שוקולד ג'אנדויה מבריק ואגוזים.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כמות: 12-16 מאפינס
0 תגובות
מצרכים

למאפינס:200 גרם שוקולד ג'יאנדויה לאפייה
100 גרם חמאה
1/3 כוס סוכר
2 ביצים
2 חלמונים
חצי כוס חלב
כוס קמח
כפית אבקת אפייה
קורט מלח

לציפוי שוקולד ג'יאנדויה:100 גרם שוקולד ג'אנדויה לאפייה
80 מ"ל (שליש כוס) שמנת להקצפה
כפית קקאו

לקישוט:אגוזי לוז קלויים, קצוצים גס

מאפינס שוקולד ג'יאנדויה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים למאפינס בעטרות נייר.
  • שוברים את השוקולד ג'אנדויה לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים סוכר וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים את הביצים והחלמונים אחת אחרי השנייה, תוך ערבוב בין הוספה להוספה.
  • מוסיפים את החלב ומערבבים עד שאחיד.
  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים בעדינות רק עד שהבלילה אחידה.
  • יוצקים את הבלילה לתוך השקעים וממלאים כמעט עד שפתם.
  • אופים את המאפינס במשך 15-20 דקות או עד שהם תפוחים ויציבים למגע.
  • מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים למאפינס בעטרות נייר.
  • שוברים את השוקולד ג'אנדויה לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים סוכר וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים את הביצים והחלמונים אחת אחרי השנייה, תוך ערבוב בין הוספה להוספה.
  • מוסיפים את החלב ומערבבים עד שאחיד.
  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים בעדינות רק עד שהבלילה אחידה.
  • יוצקים את הבלילה לתוך השקעים וממלאים כמעט עד שפתם.
  • אופים את המאפינס במשך 15-20 דקות או עד שהם תפוחים ויציבים למגע.
  • מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  • שוברים את השוקולד ג'אנדויה לקוביות ושמים בקערה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים למאפינס בעטרות נייר.
  • 2
  • שוברים את השוקולד ג'אנדויה לקוביות ושמים בקערה.
  • 3
  • מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 4
  • מוסיפים סוכר וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 5
  • מוסיפים את הביצים והחלמונים אחת אחרי השנייה, תוך ערבוב בין הוספה להוספה.
  • 6
  • מוסיפים את החלב ומערבבים עד שאחיד.
  • 7
  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים בעדינות רק עד שהבלילה אחידה.
  • 8
  • יוצקים את הבלילה לתוך השקעים וממלאים כמעט עד שפתם.
  • 9
  • אופים את המאפינס במשך 15-20 דקות או עד שהם תפוחים ויציבים למגע.
  • 10
  • מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  • ציפוי ג'יאנדויה:
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים היטב עד שנמס לחלוטין.
    • מוסיפים קקאו ומערבבים עד שהוא נטמע בציפוי. מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
    • טובלים את החלק העליון של המאפינס בציפוי ומקשטים באגוזים.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים היטב עד שנמס לחלוטין.
    • מוסיפים קקאו ומערבבים עד שהוא נטמע בציפוי. מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
    • טובלים את החלק העליון של המאפינס בציפוי ומקשטים באגוזים.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים היטב עד שנמס לחלוטין.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים היטב עד שנמס לחלוטין.
  • 3
  • מוסיפים קקאו ומערבבים עד שהוא נטמע בציפוי. מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  • 4
  • טובלים את החלק העליון של המאפינס בציפוי ומקשטים באגוזים.
  • הטיפ שלנו
    • המאפינס נשמרים בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • מומלץ להגיש את המאפינס בטמפרטורת החדר.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0