אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת ביסקוויטים עד חצות

אוהבים עד חצות? אל תפספסו את העוגה הבאה – עוגת ביסקוויטים עד חצות קלה מאוד להכנה עם שכבות ביסקוויטים, קרם וניל עשיר, ציפוי שוקולד ועוגיות עד חצות לקישוט. כמה דקות עבודה – והיא שלכם.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית 20*20 ס"מ
19 תגובות
מצרכים

לביסקוויטים:שרוול פתי בר וניל

לקרם וניל:250 גרם (מכל) גבינה לבנה 9% שומן
250 מ"ל (כוס) שמנת להקצפה, קרה מאוד
90 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל

לקרם שוקולד:150 גרם שוקולד מריר עלית
125 מ"ל (חצי כוס) שמנת להקצפה

לקישוט:חבילת עוגיות עד חצות

ביסקוויטים:
  • טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.
  • טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.
1
  • טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.
  • קרם וניל:
    • בקערת מיקסר מקציפים גבינה, שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
    • יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים.
    • מניחים על הקרם שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
    • מעל הביסקוויטים יוצקים את יתרת הקרם.
    • מעל הקרם מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
    • בקערת מיקסר מקציפים גבינה, שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
    • יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים.
    • מניחים על הקרם שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
    • מעל הביסקוויטים יוצקים את יתרת הקרם.
    • מעל הקרם מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
  • יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים.
  • 1
  • בקערת מיקסר מקציפים גבינה, שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • 2
  • יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים.
  • 3
  • מניחים על הקרם שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
  • 4
  • מעל הביסקוויטים יוצקים את יתרת הקרם.
  • 5
  • מעל הקרם מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
  • קרם שוקולד:
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
    • מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד.
    • מצננים את קרם השוקולד במשך רבע שעה בטמפרטורת החדר.
    • יוצקים את הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים העליונה ומיישרים.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
    • מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד.
    • מצננים את קרם השוקולד במשך רבע שעה בטמפרטורת החדר.
    • יוצקים את הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים העליונה ומיישרים.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
  • 3
  • מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד.
  • 4
  • מצננים את קרם השוקולד במשך רבע שעה בטמפרטורת החדר.
  • 5
  • יוצקים את הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים העליונה ומיישרים.
  • צינון וקישוט:
    • מצננים את העוגה עם הקרם במשך כשעתיים במקרר להתייצבות.
    • לפני ההגשה מסדרים ביסקוויטים "עד חצות" כאשר אחד עם הביסקוויט כלפי מעלה ואחד עם השוקולד כלפי מעלה לסירוגין.
    • מגישים קר.
    • מצננים את העוגה עם הקרם במשך כשעתיים במקרר להתייצבות.
    • לפני ההגשה מסדרים ביסקוויטים "עד חצות" כאשר אחד עם הביסקוויט כלפי מעלה ואחד עם השוקולד כלפי מעלה לסירוגין.
    • מגישים קר.
  • לפני ההגשה מסדרים ביסקוויטים "עד חצות" כאשר אחד עם הביסקוויט כלפי מעלה ואחד עם השוקולד כלפי מעלה לסירוגין.
  • 1
  • מצננים את העוגה עם הקרם במשך כשעתיים במקרר להתייצבות.
  • 2
  • לפני ההגשה מסדרים ביסקוויטים "עד חצות" כאשר אחד עם הביסקוויט כלפי מעלה ואחד עם השוקולד כלפי מעלה לסירוגין.
  • 3
  • מגישים קר.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגה בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • אפשר להשתמש בפתי בר וניל או שוקולד לפי הטעם.
    • במקום גבינה לבנה אפשר להשתמש בגבינת מסקרפונה לגיוון הטעמים והעשרת המרקם.
    19 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar א ש הגיב:

      לדעתי השוקולד המריר מיותר והוא הורס את כל הטעם המלצה שלי זה לא להשתמש בו

    2. Avatar אביב הגיב:

      חשבתי להכין עוגה כזו טבעונית. עם קצפת צמחית ושוקלד טבעוני.מה עושים בקשר לביסקוויטים הטבולים? במה אפשר לטבול אותם??

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אביב,
        אפשר לטבול את הביסקוויטים בכל חלב צמחי שאוהבים (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    3. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      העוגה ממש טעימה אך הבסקוויטים " עד חצות" קשים מדי ואינם נחתכים יחד ען העוגה . זה טבעי? יש לזה פתרון?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        שמחים שאהבת, הפתרון הוא לחתוך חתיכות בגודל של הביסקוויט "עד חצות" (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    4. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      אפשר לעשות את הקרם במכשיר ידני ?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        כן אפשר להקציף את קרם הוניל במיקסר ידני, בהצלחה(:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    5. Avatar שרון הגיב:

      אפשר לשים את העד חצות ישר על הקרם, בלי שכבת קרם שוקולד?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        כן אפשר, בהצלחה (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    6. Avatar ליני הגיב:

      איך להגדיל כמויות לתבנית חד פעמית גדולה יותר?

    7. Avatar אנונימי הגיב:

      כמה חתיכות יוצא? 9 או 12?

    8. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      אם אנחנו מכינים את הפודינג או סמים אותו כמו שהו בלי לכין אותו

    9. Avatar נעמי הגיב:

      אני שמה ביסקיווטים רק פעמיים למעלה ולמטה. לטעמי יותר טעים.

    10. Avatar אנונימייייייי הגיב:

      תלוי בגודל העוגה שאתה רוצה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0