אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת ביסקוויטים עד חצות

אוהבים עד חצות? אל תפספסו את העוגה הבאה – עוגת ביסקוויטים עד חצות קלה מאוד להכנה עם שכבות ביסקוויטים, קרם וניל עשיר, ציפוי שוקולד ועוגיות עד חצות לקישוט. כמה דקות עבודה – והיא שלכם.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית 20*20 ס"מ
21 תגובות

מצרכים

לביסקוויטים:שרוול פתי בר וניל

לקרם וניל:250 גרם (מכל) גבינה לבנה 9% שומן
250 מ"ל (כוס) שמנת להקצפה, קרה מאוד
90 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל

לקרם שוקולד:150 גרם שוקולד מריר עלית
125 מ"ל (חצי כוס) שמנת להקצפה

לקישוט:חבילת עוגיות עד חצות

ביסקוויטים:
  • טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.
  • טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.
1
  • טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.
  • קרם וניל:
    • בקערת מיקסר מקציפים גבינה, שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
    • יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים.
    • מניחים על הקרם שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
    • מעל הביסקוויטים יוצקים את יתרת הקרם.
    • מעל הקרם מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
    • בקערת מיקסר מקציפים גבינה, שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
    • יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים.
    • מניחים על הקרם שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
    • מעל הביסקוויטים יוצקים את יתרת הקרם.
    • מעל הקרם מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
  • יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים.
  • 1
  • בקערת מיקסר מקציפים גבינה, שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • 2
  • יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים.
  • 3
  • מניחים על הקרם שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
  • 4
  • מעל הביסקוויטים יוצקים את יתרת הקרם.
  • 5
  • מעל הקרם מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
  • קרם שוקולד:
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
    • מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד.
    • מצננים את קרם השוקולד במשך רבע שעה בטמפרטורת החדר.
    • יוצקים את הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים העליונה ומיישרים.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
    • מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד.
    • מצננים את קרם השוקולד במשך רבע שעה בטמפרטורת החדר.
    • יוצקים את הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים העליונה ומיישרים.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
  • 3
  • מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד.
  • 4
  • מצננים את קרם השוקולד במשך רבע שעה בטמפרטורת החדר.
  • 5
  • יוצקים את הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים העליונה ומיישרים.
  • צינון וקישוט:
    • מצננים את העוגה עם הקרם במשך כשעתיים במקרר להתייצבות.
    • לפני ההגשה מסדרים ביסקוויטים "עד חצות" כאשר אחד עם הביסקוויט כלפי מעלה ואחד עם השוקולד כלפי מעלה לסירוגין.
    • מגישים קר.
    • מצננים את העוגה עם הקרם במשך כשעתיים במקרר להתייצבות.
    • לפני ההגשה מסדרים ביסקוויטים "עד חצות" כאשר אחד עם הביסקוויט כלפי מעלה ואחד עם השוקולד כלפי מעלה לסירוגין.
    • מגישים קר.
  • לפני ההגשה מסדרים ביסקוויטים "עד חצות" כאשר אחד עם הביסקוויט כלפי מעלה ואחד עם השוקולד כלפי מעלה לסירוגין.
  • 1
  • מצננים את העוגה עם הקרם במשך כשעתיים במקרר להתייצבות.
  • 2
  • לפני ההגשה מסדרים ביסקוויטים "עד חצות" כאשר אחד עם הביסקוויט כלפי מעלה ואחד עם השוקולד כלפי מעלה לסירוגין.
  • 3
  • מגישים קר.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגה בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • אפשר להשתמש בפתי בר וניל או שוקולד לפי הטעם.
    • במקום גבינה לבנה אפשר להשתמש בגבינת מסקרפונה לגיוון הטעמים והעשרת המרקם.
    21 תגובות
    1. Avatar יעל הגיב:

      לא מצאתי פתי בר וניל אין דבר כזה .. אולי התכוונתם פתי בר רגיל פשוט לטבול אותו בחלב ?

    2. Avatar א ש הגיב:

      לדעתי השוקולד המריר מיותר והוא הורס את כל הטעם המלצה שלי זה לא להשתמש בו

    3. Avatar אביב הגיב:

      חשבתי להכין עוגה כזו טבעונית. עם קצפת צמחית ושוקלד טבעוני.מה עושים בקשר לביסקוויטים הטבולים? במה אפשר לטבול אותם??

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אביב,
        אפשר לטבול את הביסקוויטים בכל חלב צמחי שאוהבים (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    4. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      העוגה ממש טעימה אך הבסקוויטים " עד חצות" קשים מדי ואינם נחתכים יחד ען העוגה . זה טבעי? יש לזה פתרון?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        שמחים שאהבת, הפתרון הוא לחתוך חתיכות בגודל של הביסקוויט "עד חצות" (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    5. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      אפשר לעשות את הקרם במכשיר ידני ?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        כן אפשר להקציף את קרם הוניל במיקסר ידני, בהצלחה(:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    6. Avatar שרון הגיב:

      אפשר לשים את העד חצות ישר על הקרם, בלי שכבת קרם שוקולד?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        כן אפשר, בהצלחה (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    7. Avatar ליני הגיב:

      איך להגדיל כמויות לתבנית חד פעמית גדולה יותר?

    8. Avatar אנונימי הגיב:

      כמה חתיכות יוצא? 9 או 12?

    9. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      אם אנחנו מכינים את הפודינג או סמים אותו כמו שהו בלי לכין אותו

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        מוסיפים את האבקה לקערת המיקסר יחד עם שאר החומרים להקצפה.

    10. Avatar נעמי הגיב:

      אני שמה ביסקיווטים רק פעמיים למעלה ולמטה. לטעמי יותר טעים.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0