אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

כדורי שוקולד שילדים אוהבים

אין ילדים שלא אוהבים כדורי שוקולד. בכלל, אנחנו חושבים שאפילו אין מבוגרים שיצליחו להתאפק ולא לשלוח יד לקחת כדור אחד או שניים מתוך ערימה מתוקה. המראה הקלאסי עם ציפוי הקוקוס הטחון מיד עושה חשק לקחת ביס, ואם מצפים את כדורי השוקולד בסוכריות צבעוניות ושמים בתוך מנג'טים שמחים, קיבלתם בכלל ממתק נהדר גם לימי הולדת בגן. למרות שמדובר במתכון ממש קל להכנה, מתקבלים בסוף כדורי שוקולד קלאסיים פשוט מעולים, שגם הילדים ישמחו לעזור בהכנה. כמה מצרכים פשוטים, כמה דקות של עבודה, ויש לכם את הקינוח שילדים הכי אוהבים בעולם
  • מתכון: נטלי לוין, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 50-60 יחידות
80 תגובות
מצרכים

250 גרם שוקולד מריר עלית
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
קורט מלח
300 גרם פתי בר עלית

לציפוי:קוקוס

אופן הכנה
  1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל.
  2. מוסיפים שמנת ומלח וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  3. בינתיים שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ולא אחידות.
  4. מוסיפים את הביסקוויטים השבורים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
  5. מצננים במשך 30 דקות במקרר, על מנת שהתערובת תתמצק מעט ויהיה אפשר לגלגל לכדורים.
  6. בעזרת כפית מוציאים פיסות מהתערובת ומגלגלים בידיים לכדורים.
  7. טובלים את הכדורים בקוקוס טחון ומעבירים לצלחת הגשה.
  1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל.
  2. מוסיפים שמנת ומלח וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  3. בינתיים שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ולא אחידות.
  4. מוסיפים את הביסקוויטים השבורים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
  5. מצננים במשך 30 דקות במקרר, על מנת שהתערובת תתמצק מעט ויהיה אפשר לגלגל לכדורים.
  6. בעזרת כפית מוציאים פיסות מהתערובת ומגלגלים בידיים לכדורים.
  7. טובלים את הכדורים בקוקוס טחון ומעבירים לצלחת הגשה.
  • מוסיפים שמנת ומלח וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל.
  • 2
  • מוסיפים שמנת ומלח וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • בינתיים שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ולא אחידות.
  • 4
  • מוסיפים את הביסקוויטים השבורים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
  • 5
  • מצננים במשך 30 דקות במקרר, על מנת שהתערובת תתמצק מעט ויהיה אפשר לגלגל לכדורים.
  • 6
  • בעזרת כפית מוציאים פיסות מהתערובת ומגלגלים בידיים לכדורים.
  • 7
  • טובלים את הכדורים בקוקוס טחון ומעבירים לצלחת הגשה.
  • הטיפ שלנו
    • גרסה פרווה: כדי להכין כדורי שוקולד בגרסה נטולת חלב פשוט משתמשים בקרם קוקוס (לפחות 17% שומן) במקום השמנת המתוקה באותה כמות.
    • במקום שוקולד מריר אפשר להשתמש בשוקולד חלב באותה כמות.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של עוגיות במקום הביסקוויטים לגיוון הטעמים.
    • במקום קוקוס אפשר להשתמש בסוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד או באגוזים קצוצים לציפוי.
    • שומרים את כדורי השוקולד בקופסה אטומה במקרר עד שבוע. מומלץ להוציא אותם כרבע שעה לפני ההגשה לטמפרטורת החדר.
    80 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar רינה הגיב:

      פעם הייתי מכורה למוצרים של אוסם היום הפכתי למעריצה שלכם

    2. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      כמה זמן צריך להקפיא את כדורי השוקולד?

    3. Avatar שרה הגיב:

      אפשאר שןקןלד נוטלה או רק פרהה

    4. Avatar מיכל הגיב:

      אפשר שמנת צמחית???כמו ריץ או השף הלבן במקום שמנת מתוקה?

    5. Avatar ג’ון דו הגיב:

      מומלץ להוסיף סוכר?

    6. Avatar מורן הגיב:

      כמה זמן בהקפאה מחזיק?

    7. Avatar אורלי הגיב:

      הכנתי כבר בפעם השניה והילדים ממש אהבו. תודההה

    8. Avatar סטפני הגיב:

      ואם אני רוצה 30 כדורים?

    9. Avatar חופית הגיב:

      צריך לקרר אז רצוי להכין כמה שעות לפני ההגשה

    10. Avatar אליה הגיב:

      לכמה זה יספיק לי??

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0