פנקייקים דוריאקי הם צמד פנקיקיים אווריריים ושחומים במילוי קרם פטיסייר שוקולד מריר שמגישים עם פירות ומייפל - מושלם לארוחת בראנצ' מושקעת וטעימה במיוחד בסגנון יפני
צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה:
שעתיים וחצי
רמת קושי:
בינוני
כמות:
8 יחידות
אהבתם? אל תשכחו לשתף
0
תגובות
פנקייק דוריאקי הוא אחד הקינוחים המוכרים המוכרים והאהובים ביפן – במקור מדובר בצמד פנקייקים שמחוברים זה לזה באמצעות אנקו – ממרח שעועית אזוקי מתוקה. בגרסה הזאת החלפנו את הממרח המקורי בקרם פטסייר שוקולדי משגע שאתם חייבים לטעום.
ואם הכנתם אל תשכחו לשתף אותנו בעמוד האינסטגרם שנראה איך יצא לכם.
הנני מסכים כי הפרטים וכל עדכון שלהם שמסרתי ושאמסור ישמרו במאגרי מידע ממוכנים ו/או במאגרי לקוחות של חברות בשטראוס גרופ בע"מ ו/או חברות בת בקבוצה ו/או מי מטעמן (להלן: "שטראוס גרופ").
ידוע לי ומוסכם עלי שהמידע ישמש את שטראוס גרופ לצורך פעילותה ו/או כמאגר דיוור ישיר ו/או לצורך משלוח דבר פרסומת, כהגדרתו בחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, לרבות מידע על מוצרים, הטבות,
אשר לדעת שטראוס גרופ עשויים לעניין אותי, בין באמצעות פקסימיליה, מערכת חיוג אוטומטי, הודעה אלקטרונית או הודעת מסר קצר, ובין בכל דרך אחרת. אם לא אהיה מעוניין במידע או בפניה כאמור, אוכל להודיע על כך לשטראוס גרופ בכל עת.