אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טארט עד חצות עם שוקולד קפה

אם אתם אוהבים שוקולד וקפה הטארט הזה במיוחד בשבילכם! טארט עד חצות שוקולד קפה עשיר, שוקולדי ומושחת עם קלתית מפתיעה שעשויה מ"עד חצות"
  • מתכון: מיקי שמו, צילום: נופר בוגנים, סטיילינג: קרן ברק
זמן הכנה: יותר מ-3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מלבנית 10X 30
0 תגובות
מצרכים

לקלתית:10 יחידות עד חצות

לקרם שוקולד- קפה :2 מיכלי שמנת מתוקה
130 גרם שוקולד פרה מריר
כף קפה נמס
כף אינסטסנט פודינג וניל

לקצפת קפה:מיכל שמנת מתוקה
כף אינסטסנט פודינג וניל
כפית קפה נמס

לקרם קפה
  • מחממים (1 מיכל) שמנת מתוקה וקפה נמס. שופכים על גבי השוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מניילנים ומכניסים למקרר למספר שעות.
  • מוציאים מהמקרר, ומעבירים לקערת המיקסר יחד עם המיכל הנוסף של השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים הכל יחד על לקבלת קציפת אחידה ויציבה.
  • מחממים (1 מיכל) שמנת מתוקה וקפה נמס. שופכים על גבי השוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מניילנים ומכניסים למקרר למספר שעות.
  • מוציאים מהמקרר, ומעבירים לקערת המיקסר יחד עם המיכל הנוסף של השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים הכל יחד על לקבלת קציפת אחידה ויציבה.
  • מניילנים ומכניסים למקרר למספר שעות.
  • 1
  • מחממים (1 מיכל) שמנת מתוקה וקפה נמס. שופכים על גבי השוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2
  • מניילנים ומכניסים למקרר למספר שעות.
  • 3
  • מוציאים מהמקרר, ומעבירים לקערת המיקסר יחד עם המיכל הנוסף של השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים הכל יחד על לקבלת קציפת אחידה ויציבה.
  • להרכבה
    • מניחים בתחתית התבנית את הביסקווטים "עד חצות" בשכבה אחידה, ממלאים את התבנית בקרם שוקולד קפה ומשטחים בעזרת פלטה, מעבירים למקפיא למשך לשעתיים להתייצבות.
    • מחלצים מהתבנית ומזלפים את הקצפת קפה מעל.
    • מניחים בתחתית התבנית את הביסקווטים "עד חצות" בשכבה אחידה, ממלאים את התבנית בקרם שוקולד קפה ומשטחים בעזרת פלטה, מעבירים למקפיא למשך לשעתיים להתייצבות.
    • מחלצים מהתבנית ומזלפים את הקצפת קפה מעל.
  • מחלצים מהתבנית ומזלפים את הקצפת קפה מעל.
  • 1
  • מניחים בתחתית התבנית את הביסקווטים "עד חצות" בשכבה אחידה, ממלאים את התבנית בקרם שוקולד קפה ומשטחים בעזרת פלטה, מעבירים למקפיא למשך לשעתיים להתייצבות.
  • 2
  • מחלצים מהתבנית ומזלפים את הקצפת קפה מעל.
  • 0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0