מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טרייפל שוקולד משפחתי מ-3 מצרכים בלבד!

שחיתות מושלמת שמכינים בקלות - שכבת טראפלס שוקולד עם קצפת, מוס שוקולד, נשיקות מרנג ותלתלי שוקולד מריר. בלי טיפת קמח או מוצרי חלב. רק אל תגלו שיש בקינוח הזה רק 3 מצרכים!
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: יממה
רמת קושי: קל
כמות: כלי בנפח 3 ליטר שמספיק ל-10 עד 15 אורחים
ללא גלוטן
פרווה
0 תגובות
מצרכים

מצרכים:3 קופסאות שימורים קרם קוקוס (חשוב - וודאו שיש בקרם מעל 18% שומן)
500 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
200 גרם נשיקות לבנות גדולות או משטח וחצי של מרנג (נמכר בסופרים, קונדיטוריות, מאפיות)

אופציונלי:2 כפות אבקת סוכר (הסבר באופן הכנה)

אופן ההכנה:
  • מתחילים בהכנת הקינוח יום קודם: מכניסים למקרר 2 קופסאות של קרם קוקוס.
  • באותו יום, פותחים פחית קרם קוקוס אחת, זאת שנותרה מחוץ למקרר ומעבירים לקערה 250 מ”ל מתוך הפחית. מוסיפים 250 גרם שוקולד שבור לקוביות וממיסים במיקרו עד שנוצר רוטב מבריק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר. את 150 מ”ל קרם הקוקוס הנותרים שומרים במקרר בקערה קטנה עד ליום למחרת.
  • יום למחרת, הכנת המוס: מוציאים פחית אחת של קרם קוקוס מהמקרר ופותחים בזהירות. עם כף מוציאים רק את החלק השומני (הלבן), שעלה למעלה בזכות הקירור, ומעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה. את הנוזל למטה שנשאר בקופסה משאירים ולא זורקים.
  • מעבירים לתוך אותה קערת מיקסר את גנאש השוקולד שבילה במקרר ומקציפים עד שנוצר מוס יציב, בערך 3-5 דקות. מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר.
  • הכנת קצפת: מוציאים פחית נוספת של קרם קוקוס מהמקרר ופותחים בזהירות. מוציאים עם כף רק את החלק השומני (הלבן), שעלה למעלה בזכות הקירור, ומעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה. חשוב לא להכניס מהנוזל הבהיר שנשאר למטה (שומרים אותו בצד). בשלב הזה מחליטים אם רוצים קצפת מעט מתקתקה ואז מוסיפים אבקת סוכר או שמשאירים אותה ככה, אני מעדיפה עם סוכר.
  • מקציפים את קרם הקוקוס הלבן עם אבקת הסוכר עד שנוצר קצף יציב. קחו בחשבון שהקצפת מעט רכה יותר מקצפת רגילה וזה בסדר. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
  • הכנת גנאש שוקולד: זוכרים שנשאר לכם מהנוזל הבהיר של 2 פחיות הקרם ומהקרם עצמו שנשאר מיום קודם? יופי, אז מהכמות הזאת (פשוט מערבבים את כל הנוזלים שנותרו) שמים בקערה 250 גרם ומוסיפים 250 גרם שוקולד שבור לקוביות. ממיסים במיקרו, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב מבריק. מעבירים לשק זילוף.
  • מרכיבים: שוברים 1/3 מכמות הנשיקות ומניחים בתחתית הכלי. מזלפים מעל 1/3 מכמות רוטב השוקולד המומס.
  • מזלפים מעל השוקולד 1/2 מהמוס ומעליו מזלפים את כל הקצפת.
  • מניחים 1/3 מכמות המרנג ומעליו 1/3 רוטב שוקולד.
  • מזלפים מעל את המוס שנותר ומעליו מניחים את שברי המרנג שנותרו ומסיימים עם רוטב השוקולד. שומרים במקרר עד להגשה.
  • מתחילים בהכנת הקינוח יום קודם: מכניסים למקרר 2 קופסאות של קרם קוקוס.
  • באותו יום, פותחים פחית קרם קוקוס אחת, זאת שנותרה מחוץ למקרר ומעבירים לקערה 250 מ”ל מתוך הפחית. מוסיפים 250 גרם שוקולד שבור לקוביות וממיסים במיקרו עד שנוצר רוטב מבריק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר. את 150 מ”ל קרם הקוקוס הנותרים שומרים במקרר בקערה קטנה עד ליום למחרת.
  • יום למחרת, הכנת המוס: מוציאים פחית אחת של קרם קוקוס מהמקרר ופותחים בזהירות. עם כף מוציאים רק את החלק השומני (הלבן), שעלה למעלה בזכות הקירור, ומעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה. את הנוזל למטה שנשאר בקופסה משאירים ולא זורקים.
  • מעבירים לתוך אותה קערת מיקסר את גנאש השוקולד שבילה במקרר ומקציפים עד שנוצר מוס יציב, בערך 3-5 דקות. מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר.
  • הכנת קצפת: מוציאים פחית נוספת של קרם קוקוס מהמקרר ופותחים בזהירות. מוציאים עם כף רק את החלק השומני (הלבן), שעלה למעלה בזכות הקירור, ומעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה. חשוב לא להכניס מהנוזל הבהיר שנשאר למטה (שומרים אותו בצד). בשלב הזה מחליטים אם רוצים קצפת מעט מתקתקה ואז מוסיפים אבקת סוכר או שמשאירים אותה ככה, אני מעדיפה עם סוכר.
  • מקציפים את קרם הקוקוס הלבן עם אבקת הסוכר עד שנוצר קצף יציב. קחו בחשבון שהקצפת מעט רכה יותר מקצפת רגילה וזה בסדר. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
  • הכנת גנאש שוקולד: זוכרים שנשאר לכם מהנוזל הבהיר של 2 פחיות הקרם ומהקרם עצמו שנשאר מיום קודם? יופי, אז מהכמות הזאת (פשוט מערבבים את כל הנוזלים שנותרו) שמים בקערה 250 גרם ומוסיפים 250 גרם שוקולד שבור לקוביות. ממיסים במיקרו, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב מבריק. מעבירים לשק זילוף.
  • מרכיבים: שוברים 1/3 מכמות הנשיקות ומניחים בתחתית הכלי. מזלפים מעל 1/3 מכמות רוטב השוקולד המומס.
  • מזלפים מעל השוקולד 1/2 מהמוס ומעליו מזלפים את כל הקצפת.
  • מניחים 1/3 מכמות המרנג ומעליו 1/3 רוטב שוקולד.
  • מזלפים מעל את המוס שנותר ומעליו מניחים את שברי המרנג שנותרו ומסיימים עם רוטב השוקולד. שומרים במקרר עד להגשה.
  • באותו יום, פותחים פחית קרם קוקוס אחת, זאת שנותרה מחוץ למקרר ומעבירים לקערה 250 מ”ל מתוך הפחית. מוסיפים 250 גרם שוקולד שבור לקוביות וממיסים במיקרו עד שנוצר רוטב מבריק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר. את 150 מ”ל קרם הקוקוס הנותרים שומרים במקרר בקערה קטנה עד ליום למחרת.
  • 1
  • מתחילים בהכנת הקינוח יום קודם: מכניסים למקרר 2 קופסאות של קרם קוקוס.
  • 2
  • באותו יום, פותחים פחית קרם קוקוס אחת, זאת שנותרה מחוץ למקרר ומעבירים לקערה 250 מ”ל מתוך הפחית. מוסיפים 250 גרם שוקולד שבור לקוביות וממיסים במיקרו עד שנוצר רוטב מבריק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר. את 150 מ”ל קרם הקוקוס הנותרים שומרים במקרר בקערה קטנה עד ליום למחרת.
  • 3
  • יום למחרת, הכנת המוס: מוציאים פחית אחת של קרם קוקוס מהמקרר ופותחים בזהירות. עם כף מוציאים רק את החלק השומני (הלבן), שעלה למעלה בזכות הקירור, ומעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה. את הנוזל למטה שנשאר בקופסה משאירים ולא זורקים.
  • 4
  • מעבירים לתוך אותה קערת מיקסר את גנאש השוקולד שבילה במקרר ומקציפים עד שנוצר מוס יציב, בערך 3-5 דקות. מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר.
  • 5
  • הכנת קצפת: מוציאים פחית נוספת של קרם קוקוס מהמקרר ופותחים בזהירות. מוציאים עם כף רק את החלק השומני (הלבן), שעלה למעלה בזכות הקירור, ומעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה. חשוב לא להכניס מהנוזל הבהיר שנשאר למטה (שומרים אותו בצד). בשלב הזה מחליטים אם רוצים קצפת מעט מתקתקה ואז מוסיפים אבקת סוכר או שמשאירים אותה ככה, אני מעדיפה עם סוכר.
  • 6
  • מקציפים את קרם הקוקוס הלבן עם אבקת הסוכר עד שנוצר קצף יציב. קחו בחשבון שהקצפת מעט רכה יותר מקצפת רגילה וזה בסדר. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
  • 7
  • הכנת גנאש שוקולד: זוכרים שנשאר לכם מהנוזל הבהיר של 2 פחיות הקרם ומהקרם עצמו שנשאר מיום קודם? יופי, אז מהכמות הזאת (פשוט מערבבים את כל הנוזלים שנותרו) שמים בקערה 250 גרם ומוסיפים 250 גרם שוקולד שבור לקוביות. ממיסים במיקרו, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב מבריק. מעבירים לשק זילוף.
  • 8
  • מרכיבים: שוברים 1/3 מכמות הנשיקות ומניחים בתחתית הכלי. מזלפים מעל 1/3 מכמות רוטב השוקולד המומס.
  • 9
  • מזלפים מעל השוקולד 1/2 מהמוס ומעליו מזלפים את כל הקצפת.
  • 10
  • מניחים 1/3 מכמות המרנג ומעליו 1/3 רוטב שוקולד.
  • 11
  • מזלפים מעל את המוס שנותר ומעליו מניחים את שברי המרנג שנותרו ומסיימים עם רוטב השוקולד. שומרים במקרר עד להגשה.
  • הטיפ שלנו
    • 250 מ”ל קרם קוקוס הם כוס אחת.
    • קריטי מאוד שתשתמשו בקרם קוקוס עם 18% ומעלה שומן, פחות מזה וזה לא יקציף לכם.
    • אם רוצים גרסה חלבית, ממירים את קרם הקוקוס לשמנת מתוקה. במקרה אין צורך להוציא רק את החלק השומני אלא אפשר להשתמש בכל השמנת. ובכל מקרה את הגאנש מכינים יום קודם כי הוא צריך להתייצב לפני ההקצפה עם השמנת.
    • ישאר לכם נוזל קוקוס, אפשר להכין איתו שייקים, לשתות קר מהמקרר, להוסיף לעוגות במקום מים או חלב או להוסיף לקפה.
    • רוצים לשדרג? מניחים בין השכבות פרוסות תותים.
    • הקינוח נשאר במקרר עד שבוע ואפשר בהחלט להכין אותו גם יום קודם.
    • חשוב מאוד שרוטב השוקולד יזולף על המרנג כי אחרי הקירור הוא מתייצב ושומר על הפציחות של הנשיקות בחלקן העליון.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0