אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

מיני לביבות גבינה ושוקולד

פינוק מושלם לילדים בחנוכה - מיני לביבות גבינה ושוקולד שמכינים בקלי קלות והן גם ללא גלוטן!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 20 לביבות קטנות
ללא גלוטן
2 תגובות
מצרכים

ללביבות:250 גרם (1 מכל) גבינת ריקוטה או גבינה לבנה
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
50 גרם (5 כפות) קורנפלור
100 גרם שוקולד חלב

לרוטב שוקולד:100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה

להגשה:אבקת סוכר

אופן ההכנה:
  • בקערה מערבבים יחד גבינה, סוכר, ביצה, וניל, מלח וקורנפלור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • קוצצים את השוקולד לפיסות דקות ומוסיפים לבלילה בערבוב.
  • מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות קטנות עד שהן מזהיבות מ-2 הצדדים.
  • מוציאים על גבי צלחת עם נייר סופג.
  • רוטב שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מגישים את הלביבות עם הרוטב החם.
  • בקערה מערבבים יחד גבינה, סוכר, ביצה, וניל, מלח וקורנפלור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • קוצצים את השוקולד לפיסות דקות ומוסיפים לבלילה בערבוב.
  • מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות קטנות עד שהן מזהיבות מ-2 הצדדים.
  • מוציאים על גבי צלחת עם נייר סופג.
  • רוטב שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מגישים את הלביבות עם הרוטב החם.
  • קוצצים את השוקולד לפיסות דקות ומוסיפים לבלילה בערבוב.
  • 1
  • בקערה מערבבים יחד גבינה, סוכר, ביצה, וניל, מלח וקורנפלור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2
  • קוצצים את השוקולד לפיסות דקות ומוסיפים לבלילה בערבוב.
  • 3
  • מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות קטנות עד שהן מזהיבות מ-2 הצדדים.
  • 4
  • מוציאים על גבי צלחת עם נייר סופג.
  • 5
  • רוטב שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 6
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 7
  • מגישים את הלביבות עם הרוטב החם.
  • הטיפ שלנו
    • אפשר להשתמש בשוקולד חלב, מריר או לבן בתוך הלביבות. הטעמים ישתנו בהתאם.
    • מומלץ להגיש את הלביבות חמות וטריות.
    2 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar אילית אברון הגיב:

      למה קורנפלור ולא קמח טופח? תודה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0