אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

מיני קוביות בראוניז שוקולד – תתכוננו להתמכר

הטרנד שכבש את הרשת! מיני בראוניז קטנטנים ושוקולדיים שזוללים בתוך קערה עם חלב (וגם ככה לבד הישר מהקערה)
  • מתכון, צילום וסטיילינג: עדי קלינגהופר
זמן הכנה: שעתיים וחצי
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 24*24 ס"מ
0 תגובות
מצרכים

מצרכים לתבנית מרובעת בגודל 24*24:100 גרם שוקולד מריר עלית
100 גרם שוקולד חלב עלית
120 גרם חמאה
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום בהיר
3 ביצים L
1/2 כוס קמח
1/4 כוס אבקת קקאו

לגרסת ה"קורנפלקס":קערת חלב - להגשה (לא חובה)

הוראות הכנה
  • מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון ותחתון).
  • בקערה מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב וחמאה. ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה ומניחים בצד לכמה דקות כדי שיתקרר מעט.
  • בקערת המיקסר מניחים ביצים, סוכר לבן וסוכר חום. מקציפים עם וו בלון עד קציפה בהירה וקרמית.
  • מוסיפים את השוקולדים המומסים אל קציפת הביצים וממשיכים להקציף במשך חצי דקה רק עד שהשוקולד והקציפה מתחילים להתאחד.
  • מוסיפים גם את הקמח ואבקת הקקאו, מקציפים שוב עד איחוד (להימנע מהקצפת יתר).
  • מוזגים את בלילת הבראוניז לתבנית ריבוע (24*24) מרופדת בנייר אפייה, ואופים את הבראוניז כ-25 עד 30 דקות. הבראוניז צריך להישאר מעט רוטט במרכז אבל יציב בשוליים.
  • לאחר אפייה מכניסים את הבראוניז להקפאה כשעתיים לפחות.
  • לאחר הקפאה מחלצים את הבראוניז מהתבנית, פורסים לקוביות קטנות בעזרת סכין חדה. גודל הקובייה 1 ס”מ * 1 ס”מ .
  • את הקוביות מניחים על נייר אפייה בצד לייבוש (כדי שהחלב יספג היטב) כשעה *לא חובה.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון ותחתון).
  • בקערה מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב וחמאה. ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה ומניחים בצד לכמה דקות כדי שיתקרר מעט.
  • בקערת המיקסר מניחים ביצים, סוכר לבן וסוכר חום. מקציפים עם וו בלון עד קציפה בהירה וקרמית.
  • מוסיפים את השוקולדים המומסים אל קציפת הביצים וממשיכים להקציף במשך חצי דקה רק עד שהשוקולד והקציפה מתחילים להתאחד.
  • מוסיפים גם את הקמח ואבקת הקקאו, מקציפים שוב עד איחוד (להימנע מהקצפת יתר).
  • מוזגים את בלילת הבראוניז לתבנית ריבוע (24*24) מרופדת בנייר אפייה, ואופים את הבראוניז כ-25 עד 30 דקות. הבראוניז צריך להישאר מעט רוטט במרכז אבל יציב בשוליים.
  • לאחר אפייה מכניסים את הבראוניז להקפאה כשעתיים לפחות.
  • לאחר הקפאה מחלצים את הבראוניז מהתבנית, פורסים לקוביות קטנות בעזרת סכין חדה. גודל הקובייה 1 ס”מ * 1 ס”מ .
  • את הקוביות מניחים על נייר אפייה בצד לייבוש (כדי שהחלב יספג היטב) כשעה *לא חובה.
  • בקערה מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב וחמאה. ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה ומניחים בצד לכמה דקות כדי שיתקרר מעט.
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון ותחתון).
  • 2
  • בקערה מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב וחמאה. ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה ומניחים בצד לכמה דקות כדי שיתקרר מעט.
  • 3
  • בקערת המיקסר מניחים ביצים, סוכר לבן וסוכר חום. מקציפים עם וו בלון עד קציפה בהירה וקרמית.
  • 4
  • מוסיפים את השוקולדים המומסים אל קציפת הביצים וממשיכים להקציף במשך חצי דקה רק עד שהשוקולד והקציפה מתחילים להתאחד.
  • 5
  • מוסיפים גם את הקמח ואבקת הקקאו, מקציפים שוב עד איחוד (להימנע מהקצפת יתר).
  • 6
  • מוזגים את בלילת הבראוניז לתבנית ריבוע (24*24) מרופדת בנייר אפייה, ואופים את הבראוניז כ-25 עד 30 דקות. הבראוניז צריך להישאר מעט רוטט במרכז אבל יציב בשוליים.
  • 7
  • לאחר אפייה מכניסים את הבראוניז להקפאה כשעתיים לפחות.
  • 8
  • לאחר הקפאה מחלצים את הבראוניז מהתבנית, פורסים לקוביות קטנות בעזרת סכין חדה. גודל הקובייה 1 ס”מ * 1 ס”מ .
  • 9
  • את הקוביות מניחים על נייר אפייה בצד לייבוש (כדי שהחלב יספג היטב) כשעה *לא חובה.
  • 9
    מיני בראוניז שוקולד
    שלב ה"קורנפלקס"
    • ועכשיו הגענו לחלק הכיף והטעים, מניחים את הקוביות בקערה, מוזגים חלב ואוכלים!
    • ועכשיו הגענו לחלק הכיף והטעים, מניחים את הקוביות בקערה, מוזגים חלב ואוכלים!
    1
  • ועכשיו הגענו לחלק הכיף והטעים, מניחים את הקוביות בקערה, מוזגים חלב ואוכלים!
  • 1
    מיני בראוניז שוקולד בחלב
    הטיפ שלנו
    • את קוביות הבראוניז ניתן לשמור בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.
    • אפשר להקפיא את הבראוניז המוכנים עד חודש בקופסה אטומה.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0