אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

נשנושי שוקולד עם שקדים וחמוציות

נשנושי שוקולד מפנקים עם שקדים וחמוציות מ-4 מצרכים בלבד, ללא תוספת סוכר וגם ללא גלוטן - חטיף שוקולד שנותן אנרגיה ולא תאמינו כמה קל להכין אותו.
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 45-50 יחידות
ללא גלוטן
פרווה
טבעוני
4 תגובות

מצרכים

1 ו-1/2 כוסות גפרורי שקדים
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס סילאן טבעי יד מרדכי
קורט מלח
100 גרם שוקולד פרה מריר

אופן ההכנה:
  • מערבבים את השקדים והחמוציות בקערה גדולה.
  • מערבבים את הסילאן והמלח בסיר קטן. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ואז ממשיכים להרתיח למשך דקה וחצי, עדיין תוך כדי ערבוב.
  • יוצקים את הסילאן אל תוך הקערה עם שקדים והחמוציות, ומערבבים היטב עד שכל התערובת מצופה.
  • מרפדים מגש בנייר אפיה ומשמנים אותו קלות. מניחים תלוליות של התערובת ומניחים להתייצבות של כחצי שעה.
  • ממיסים את השוקולד (בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים, או במיקרוגל).
    טובלים בעזרת מזלג כל תלולית בשוקולד המומס ומניחים על נייר האפיה להתקשות השוקולד.
  • מערבבים את השקדים והחמוציות בקערה גדולה.
  • מערבבים את הסילאן והמלח בסיר קטן. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ואז ממשיכים להרתיח למשך דקה וחצי, עדיין תוך כדי ערבוב.
  • יוצקים את הסילאן אל תוך הקערה עם שקדים והחמוציות, ומערבבים היטב עד שכל התערובת מצופה.
  • מרפדים מגש בנייר אפיה ומשמנים אותו קלות. מניחים תלוליות של התערובת ומניחים להתייצבות של כחצי שעה.
  • ממיסים את השוקולד (בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים, או במיקרוגל).
    טובלים בעזרת מזלג כל תלולית בשוקולד המומס ומניחים על נייר האפיה להתקשות השוקולד.
  • מערבבים את הסילאן והמלח בסיר קטן. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ואז ממשיכים להרתיח למשך דקה וחצי, עדיין תוך כדי ערבוב.
  • 1
  • מערבבים את השקדים והחמוציות בקערה גדולה.
  • 2
  • מערבבים את הסילאן והמלח בסיר קטן. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ואז ממשיכים להרתיח למשך דקה וחצי, עדיין תוך כדי ערבוב.
  • 3
  • יוצקים את הסילאן אל תוך הקערה עם שקדים והחמוציות, ומערבבים היטב עד שכל התערובת מצופה.
  • 4
  • מרפדים מגש בנייר אפיה ומשמנים אותו קלות. מניחים תלוליות של התערובת ומניחים להתייצבות של כחצי שעה.
  • 5
  • ממיסים את השוקולד (בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים, או במיקרוגל).
    טובלים בעזרת מזלג כל תלולית בשוקולד המומס ומניחים על נייר האפיה להתקשות השוקולד.
  • הטיפ שלנו
    4 תגובות
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      מה אפשר במקום חמוציות?

    2. Avatar טלי הגיב:

      האם אפשר רק חמוציות ושוקולד ללא השקדים?

    3. Avatar אהובה הגיב:

      האם גפרורי השקדים צריכים להיות קלויים? תודה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0