אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

סופגניות שוקולד צ'יפס מהירות ללא שמרים

בלי שמרים וב-5 דקות עבודה - סופגניות מהירות מנוקדות בשוקולד מריר שנמס בין ביס לביס יהפכו לכוכבות של ערב הדלקת הנרות שלכם.לא תאמינו כמה קל להכין אותן.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 15-20 יחידות
4 תגובות
מצרכים

לסופגניות:1 ביצה L
200 מ"ל (1 מכל) שמנת חמוצה
25 גרם (2 כפות) סוכר
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
1 כף ברנדי או רום
180 גרם (כוס ורבע) קמח
1 כפית אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק

לטיגון:1 ליטר שמן קנולה או סויה

לקישוט:אבקת סוכר

אופן ההכנה:
  • בקערה גדולה טורפים יחד ביצה, שמנת חמוצה, סוכר, וניל, מלח וברנדי לתערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהוא מתפזר בצורה שווה בבלילה.
  • מחממים שמן בסיר בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 170 מעלות. אם אין מדחום בודקים שהשמן חם על ידי נעיצה של כף עץ בתוכו – אם יש בועיות קטנות מסביב לכף זה סימן שהשמן חם מספיק.
  • בעזרת 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצקים תלוליות קטנות מהבלילה לתוך השמן החם ומטגנים עד שהסופגניות מזהיבות מכל הצדדים.
  • מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת לתוך צלחת מרופדת בנייר סופג ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  • לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר.
  • בקערה גדולה טורפים יחד ביצה, שמנת חמוצה, סוכר, וניל, מלח וברנדי לתערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהוא מתפזר בצורה שווה בבלילה.
  • מחממים שמן בסיר בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 170 מעלות. אם אין מדחום בודקים שהשמן חם על ידי נעיצה של כף עץ בתוכו – אם יש בועיות קטנות מסביב לכף זה סימן שהשמן חם מספיק.
  • בעזרת 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצקים תלוליות קטנות מהבלילה לתוך השמן החם ומטגנים עד שהסופגניות מזהיבות מכל הצדדים.
  • מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת לתוך צלחת מרופדת בנייר סופג ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  • לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
  • 1
  • בקערה גדולה טורפים יחד ביצה, שמנת חמוצה, סוכר, וניל, מלח וברנדי לתערובת אחידה.
  • 2
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
  • 3
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהוא מתפזר בצורה שווה בבלילה.
  • 4
  • מחממים שמן בסיר בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 170 מעלות. אם אין מדחום בודקים שהשמן חם על ידי נעיצה של כף עץ בתוכו – אם יש בועיות קטנות מסביב לכף זה סימן שהשמן חם מספיק.
  • 5
  • בעזרת 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצקים תלוליות קטנות מהבלילה לתוך השמן החם ומטגנים עד שהסופגניות מזהיבות מכל הצדדים.
  • 6
  • מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת לתוך צלחת מרופדת בנייר סופג ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  • 7
  • לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר.
  • הטיפ שלנו
    • מומלץ להגיש את הסופגניות כמה שיותר טריות אז הן במיטבן.
    • במקום שוקולד מריר אפשר להשתמש בשוקולד חלב או לבן באותה כמות.
    • חשוב לא לותר על הברנדי או הרום בבצק משום שהאלכוהול תורם לכך שהסופגניות לא יספגו יותר מדי שמן.
    4 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      במה ניתן להחליף את השמנת החמוצה

    2. Avatar שלומית הגיב:

      האם אפשר לאפות את הסופגניות הללו במולטיקייק?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0