אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות סנדוויץ' דאבל פסק זמן

עוגיות פסק זמן שוקולדיות ונמסות בפה במילוי ממרח פסק זמן שכל כך קל להכין. 3 מרכיבים בלבד - והן שלכם!
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 8 עוגיות ממולאות בקוטר 4 ס"מ
2 תגובות
מצרכים

לעוגיות:1 ביצה
1 כוס (300 גרם) ממרח פסק זמן
3/4 כוס (105 גרם) קמח תופח (או קמח וכפית אבקת אפיה)

למילוי:ממרח פסק זמן

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • טורפים בקערה את הביצה עם ממרח פסק זמן.
  • מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה.
    בעזרת כף (רצוי כף קפיצית) יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר כ- 2 סנטימטר (ניתן ליצור כדורים קטנים יותר לעוגיות קטנות יותר) . חשוב לשמור על רווחים גדולים בין כל עוגיה לעוגיה כיוון שהן מתפשטות באפיה.
  • אופים את העוגיות במשך כ 8 דקות. העוגיות מוכנות כשהן תפוחות מעט ויש עליהן מעט סדקים והן עדיין רכות במרכז.
  • מוציאים את העוגיות מהתנור ומעבירים לצינון על השיש (ללא התבנית) או על רשת.
  • לאחר שהעוגיות מצטננות מסדרים אותן בזוגות, מורחים על מחצית מהעוגיות ככפית ממרח פסק זמן וסוגרים בעזרת העוגיה השניה.
  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • טורפים בקערה את הביצה עם ממרח פסק זמן.
  • מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה.
    בעזרת כף (רצוי כף קפיצית) יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר כ- 2 סנטימטר (ניתן ליצור כדורים קטנים יותר לעוגיות קטנות יותר) . חשוב לשמור על רווחים גדולים בין כל עוגיה לעוגיה כיוון שהן מתפשטות באפיה.
  • אופים את העוגיות במשך כ 8 דקות. העוגיות מוכנות כשהן תפוחות מעט ויש עליהן מעט סדקים והן עדיין רכות במרכז.
  • מוציאים את העוגיות מהתנור ומעבירים לצינון על השיש (ללא התבנית) או על רשת.
  • לאחר שהעוגיות מצטננות מסדרים אותן בזוגות, מורחים על מחצית מהעוגיות ככפית ממרח פסק זמן וסוגרים בעזרת העוגיה השניה.
  • טורפים בקערה את הביצה עם ממרח פסק זמן.
  • 1
  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • 2
  • טורפים בקערה את הביצה עם ממרח פסק זמן.
  • 3
  • מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה.
    בעזרת כף (רצוי כף קפיצית) יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר כ- 2 סנטימטר (ניתן ליצור כדורים קטנים יותר לעוגיות קטנות יותר) . חשוב לשמור על רווחים גדולים בין כל עוגיה לעוגיה כיוון שהן מתפשטות באפיה.
  • 4
  • אופים את העוגיות במשך כ 8 דקות. העוגיות מוכנות כשהן תפוחות מעט ויש עליהן מעט סדקים והן עדיין רכות במרכז.
  • 5
  • מוציאים את העוגיות מהתנור ומעבירים לצינון על השיש (ללא התבנית) או על רשת.
  • 6
  • לאחר שהעוגיות מצטננות מסדרים אותן בזוגות, מורחים על מחצית מהעוגיות ככפית ממרח פסק זמן וסוגרים בעזרת העוגיה השניה.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגיות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד שבוע.
    2 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar חצ6אות הגיב:

      תחח

    2. Avatar דנה הגיב:

      איך מצפים עוגה עם המימרח?צריך לחמם את השוקולד?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0