אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות שוקולד ושיבולת שועל ללא אפייה

לא צריך להפעיל תנור – עוגיות שוקולד ושיבולת שועל קלות להכנה, מהירות ומושלמות להכנה בחופש הגדול עם הילדים.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 20 עוגיות
6 תגובות
מצרכים

לעוגיות:200 גרם (1 כוס) סוכר
50 גרם חמאה
35 גרם (1/4 כוס) אבקת קקאו
60 מ"ל (1/4 כוס) חלב
150 גרם (כוס וחצי) שיבולת שועל
100 גרם שוקולד חלב קצוץ

לקישוט:50 גרם שוקולד לבן מומס

אופן ההכנה:
  • בסיר שמים סוכר, חמאה, אבקת קקאו וחלב ומבשלים על להבה בינונית עד שהתערובת נמסה לחלוטין ואחידה.
  • מוסיפים שיבולת שועל ומערבבים היטב.
  • מצננים את התערובת במקרר במשך שעה-שעתיים עד להתייצבות.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים.
  • יוצרים כדורים שטוחים מהתערובת ומניחים על תבנית.
  • מקפיאים את העוגיות במשך כשעה להתייצבות.
  • מקשטים בשוקולד לבן מומס (לא חובה, אבל מוסיף).
  • בסיר שמים סוכר, חמאה, אבקת קקאו וחלב ומבשלים על להבה בינונית עד שהתערובת נמסה לחלוטין ואחידה.
  • מוסיפים שיבולת שועל ומערבבים היטב.
  • מצננים את התערובת במקרר במשך שעה-שעתיים עד להתייצבות.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים.
  • יוצרים כדורים שטוחים מהתערובת ומניחים על תבנית.
  • מקפיאים את העוגיות במשך כשעה להתייצבות.
  • מקשטים בשוקולד לבן מומס (לא חובה, אבל מוסיף).
  • מוסיפים שיבולת שועל ומערבבים היטב.
  • 1
  • בסיר שמים סוכר, חמאה, אבקת קקאו וחלב ומבשלים על להבה בינונית עד שהתערובת נמסה לחלוטין ואחידה.
  • 2
  • מוסיפים שיבולת שועל ומערבבים היטב.
  • 3
  • מצננים את התערובת במקרר במשך שעה-שעתיים עד להתייצבות.
  • 4
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים.
  • 5
  • יוצרים כדורים שטוחים מהתערובת ומניחים על תבנית.
  • 6
  • מקפיאים את העוגיות במשך כשעה להתייצבות.
  • 7
  • מקשטים בשוקולד לבן מומס (לא חובה, אבל מוסיף).
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגיות בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • במקום שוקולד חלב אפשר להשתמש בשוקולד מריר או לבן.
    • גרסה פרווה: במקום חמאה משתמשים במרגרינה ובמקום חלב בחלב סויה באותה כמות.
    6 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar חנה הגיב:

      האם ניתן להמיר את החמאה במרגרינה?

    2. Avatar מרלין הגיב:

      האם ניתן להחליף את השיבולת שועל בפצפוצי אורז ?

    3. Avatar אביטל הגיב:

      הכוונה לקווקר דק, נכון?
      דרך אגב,אני מאד מאד מאד אוהבת את האתר שלכם!! רק לדעתי החידוש שעשיתם באתר לא מוצלח… יותר מסורבל לחפש מתכונים.. סליחה ושוב תודה על המתכונים המהממים!

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        הכוונה היא לשיבולת שועל שלמה, אבל אפשר להשתמש גם בקואקר דק. בהצלחה!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0