אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיית שוקולד צ׳יפס במחבת

קינוח שוקולדי מושחת במיוחד - עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית שמכינים בתוך מחבת. כל כך קלה להכנה ומושלמת להגשה עם גלידת וניל ורוטב שוקולד חם. הילדים יתאהבו בה!
  • מתכון: אפרת ליכטנשטט
  • סטיילינג וצילום: אפרת ליכטנשטט ושלומי ארביב
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: עוגיית שוקולד ענקית
14 תגובות

מצרכים

לבצק:100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר דמררה
1/3 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה ואוורירית (אפשר גם להעזר במיקסר עם וו גיטרה).
  • מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים שוב.
  • מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים קלות. מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה. אפשר לשמור כמה חתיכות שוקולד ואגוזים בצד כדי לקשט את העוגייה מלמעלה.
  • מעבירים למחבת משומנת היטב, כזו שמתאימה לתנור, מקשטים בשוקולד ואגוזים ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגייה מתייצבת ומשחימה.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה ואוורירית (אפשר גם להעזר במיקסר עם וו גיטרה).
  • מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים שוב.
  • מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים קלות. מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה. אפשר לשמור כמה חתיכות שוקולד ואגוזים בצד כדי לקשט את העוגייה מלמעלה.
  • מעבירים למחבת משומנת היטב, כזו שמתאימה לתנור, מקשטים בשוקולד ואגוזים ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגייה מתייצבת ומשחימה.
  • בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה ואוורירית (אפשר גם להעזר במיקסר עם וו גיטרה).
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2
  • בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה ואוורירית (אפשר גם להעזר במיקסר עם וו גיטרה).
  • 3
  • מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים שוב.
  • 4
  • מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים קלות. מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה. אפשר לשמור כמה חתיכות שוקולד ואגוזים בצד כדי לקשט את העוגייה מלמעלה.
  • 5
  • מעבירים למחבת משומנת היטב, כזו שמתאימה לתנור, מקשטים בשוקולד ואגוזים ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגייה מתייצבת ומשחימה.
  • הטיפ שלנו
    • מומלץ להגיש חם עם גלידה ורוטב שוקולד.
    • אפשר להשתמש בכל שוקולד שאוהבים ולשלב בין הסוגים השונים.
    • במקום אגוזי פקאן אפשר להשתמש בכל אגוז אחר שאוהבים או להשמיט אם לא אוהבים אגוזים.
    14 תגובות
    1. Avatar שרית הגיב:

      לעשות עיגול באמצע אם הבלילה או לשטח במכבת?

    2. Avatar ליהיא הגיב:

      כמה מעלות בתנור?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ליהיא,
        180 מעלות
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    3. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      למה אין סרטון

    4. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      איך אפשר לחמם את העוגיה אם הכנתמ מבעוד מועד?

    5. Avatar שגית הגיב:

      שאלה באיזה גודל תבנית ניתן להחליף את המחבת ??? תודה

    6. Avatar הגר הגיב:

      ואם אין לי מחבת לתנור?

    7. Avatar רון הגיב:

      מתכון טוב

    8. Avatar טסטטט הגיב:

      טסט 123

    9. Avatar עומרי הגיב:

      נהדר!

    10. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      יאמי

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0