מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיית שוקולד צ׳יפס במחבת

קינוח שוקולדי מושחת במיוחד - עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית שמכינים בתוך מחבת. כל כך קלה להכנה ומושלמת להגשה עם גלידת וניל ורוטב שוקולד חם. הילדים יתאהבו בה!
  • מתכון: אפרת ליכטנשטט
  • סטיילינג וצילום: אפרת ליכטנשטט ושלומי ארביב
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: עוגיית שוקולד ענקית
7 תגובות
מצרכים

לבצק:100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר דמררה
1/3 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה ואוורירית (אפשר גם להעזר במיקסר עם וו גיטרה).
  • מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים שוב.
  • מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים קלות. מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה. אפשר לשמור כמה חתיכות שוקולד ואגוזים בצד כדי לקשט את העוגייה מלמעלה.
  • מעבירים למחבת משומנת היטב, כזו שמתאימה לתנור, מקשטים בשוקולד ואגוזים ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגייה מתייצבת ומשחימה.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה ואוורירית (אפשר גם להעזר במיקסר עם וו גיטרה).
  • מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים שוב.
  • מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים קלות. מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה. אפשר לשמור כמה חתיכות שוקולד ואגוזים בצד כדי לקשט את העוגייה מלמעלה.
  • מעבירים למחבת משומנת היטב, כזו שמתאימה לתנור, מקשטים בשוקולד ואגוזים ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגייה מתייצבת ומשחימה.
  • בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה ואוורירית (אפשר גם להעזר במיקסר עם וו גיטרה).
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2
  • בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה ואוורירית (אפשר גם להעזר במיקסר עם וו גיטרה).
  • 3
  • מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים שוב.
  • 4
  • מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים קלות. מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה. אפשר לשמור כמה חתיכות שוקולד ואגוזים בצד כדי לקשט את העוגייה מלמעלה.
  • 5
  • מעבירים למחבת משומנת היטב, כזו שמתאימה לתנור, מקשטים בשוקולד ואגוזים ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגייה מתייצבת ומשחימה.
  • הטיפ שלנו
    • מומלץ להגיש חם עם גלידה ורוטב שוקולד.
    • אפשר להשתמש בכל שוקולד שאוהבים ולשלב בין הסוגים השונים.
    • במקום אגוזי פקאן אפשר להשתמש בכל אגוז אחר שאוהבים או להשמיט אם לא אוהבים אגוזים.
    7 תגובות
    הוסף תגובה
    1. שגית הגיב:

      שאלה באיזה גודל תבנית ניתן להחליף את המחבת ??? תודה

    2. הגר הגיב:

      ואם אין לי מחבת לתנור?

    3. רון הגיב:

      מתכון טוב

    4. טסטטט הגיב:

      טסט 123

    5. עומרי הגיב:

      נהדר!

    6. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      יאמי

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0