אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת בננות עם שוקולד לבן ופקאן

אם אתם אוהבים עוגת בננות – אל תפספסו את המתכון הבא! עוגת בננות עם שוקולד לבן רכה ועדינה, מנוקדת באגוזי פקאן פריכים שמתפצפצים בין ביס לביס.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
8 תגובות

מצרכים

לעוגה:כוס סוכר
חצי כוס שמן
3 ביצים
קורט קינמון
כפית תמצית וניל
קורט מלח
3 בננות מרוסקות
שתי כוסות קמח
שתי כפיות אבקת אפייה
100 גרם אגוזי פקאן
200 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • בקערה טורפים יחד סוכר, שמן, ביצים, קינמון, וניל, מלח ובננות לתערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • קוצצים את הפקאנים והשוקולד הלבן לחתיכות גסות ומוסיפים לתערובת בקיפול.
  • יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון. אם רוצים, מפזרים מעט פקאנים קצוצים בחלק העליון של כל עוגה.
  • אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים עם אבקת סוכר.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • בקערה טורפים יחד סוכר, שמן, ביצים, קינמון, וניל, מלח ובננות לתערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • קוצצים את הפקאנים והשוקולד הלבן לחתיכות גסות ומוסיפים לתערובת בקיפול.
  • יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון. אם רוצים, מפזרים מעט פקאנים קצוצים בחלק העליון של כל עוגה.
  • אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים עם אבקת סוכר.
  • בקערה טורפים יחד סוכר, שמן, ביצים, קינמון, וניל, מלח ובננות לתערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2
  • בקערה טורפים יחד סוכר, שמן, ביצים, קינמון, וניל, מלח ובננות לתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • 4
  • קוצצים את הפקאנים והשוקולד הלבן לחתיכות גסות ומוסיפים לתערובת בקיפול.
  • 5
  • יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון. אם רוצים, מפזרים מעט פקאנים קצוצים בחלק העליון של כל עוגה.
  • 6
  • אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות.
  • 7
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים עם אבקת סוכר.
  • הטיפ שלנו
    • העוגות נשמרות במקרר עטופות היטב עד 5 ימים.
    • אפשר להקפיא את העוגות עד חודש.
    • אפשר להשתמש בשוקולד מריר או חלב במקום הלבן באותה כמות.
    8 תגובות
    1. Avatar דניאלה הגיב:

      ממש מתכון נהדר!
      תודה רבה

    2. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      אפשר להכין בלי שוקולד ?או שזה הכרחי למרקם?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        אפשר, אבל פחות מומלץ השוקולד מוסיף המון לטעם ולמרקם (:

    3. Avatar הדר הגיב:

      הכנתי גם!! יצא מעולללהה!עכשיו מכינה שוב לשבת עם שוקולד מריר(שיהיה פרווה)

    4. Avatar Rina הגיב:

      אפשר להמיר את הפקאנים בשוקולד?

    5. Avatar רינת הגיב:

      את אותה עוגה אני מכינה אבל בתבנית שקעים. והם נישמרים במקרר עד שבוע. אפשר לחמם לפני האוכל 10 שניות.

    6. Avatar Dorit הגיב:

      אפיתע את העוגה אתמול וכולם מאד נהנו. מרשם מצויין.תודה!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0