מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת גזר ושוקולד צ’יפס

עוגת גזר ושוקולד צ'יפס קלה מאוד להכנה, רכה, נמסה בפה וכל כך טעימה שאי אפשר להפסיק ליישר אותה. מושלמת לאירוח או סתם כך ליד הקפה.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
פרווה
4 תגובות
מצרכים

לעוגה:2 ביצים
100 גרם סוכר חום כהה
60 מ"ל (רבע כוס) מים
125 מ"ל (חצי כוס) שמן
140 גרם (כוס) קמח
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
3 גזרים מגוררים דק
200 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, מים ושמן לתערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מלח, וניל וגזרים מגוררים ומערבבים עד שאחיד.
  • מוסיפים 150 גרם שוקולד צ’יפס ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים את יתרת השוקולד צ’יפס בחלק העליון.
  • אופים במשך 45-55 דקות או עד שהעוגה תפוחה, זהובה ויציבה.
  • מצננים לחלוטין בטמרפטורת החדר ומגישים.
  • מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, מים ושמן לתערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מלח, וניל וגזרים מגוררים ומערבבים עד שאחיד.
  • מוסיפים 150 גרם שוקולד צ’יפס ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים את יתרת השוקולד צ’יפס בחלק העליון.
  • אופים במשך 45-55 דקות או עד שהעוגה תפוחה, זהובה ויציבה.
  • מצננים לחלוטין בטמרפטורת החדר ומגישים.
  • בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, מים ושמן לתערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2
  • בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, מים ושמן לתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מלח, וניל וגזרים מגוררים ומערבבים עד שאחיד.
  • 4
  • מוסיפים 150 גרם שוקולד צ’יפס ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
  • 5
  • יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים את יתרת השוקולד צ’יפס בחלק העליון.
  • 6
  • אופים במשך 45-55 דקות או עד שהעוגה תפוחה, זהובה ויציבה.
  • 7
  • מצננים לחלוטין בטמרפטורת החדר ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • במקום מים אפשר להשתמש בחלב או מיץ תפוזים באותה כמות.
    • שומרים את העוגה בכלי סגור במקרר עד 5 ימים.
    • מומלץ להגיש את העוגה בטמפרטורת החדר.
    4 תגובות
    הוסף תגובה
    1. מירב הגיב:

      מתכון ממש קל

    2. מירב הגיב:

      מתכון מושלם וטעים

    3. הגיב:

      מתכון מושלם

    4. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      מתכון ממש טעים

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0