מניחים את שכבת העוגה עם החור ומורחים בקצפת. מפזרים ממתקים בנדיבות וסוגרים עם שכבה שלישית.
11
מצפים את העוגה ביתרת הקצפת ומקשטים בכדורי שוקולד ובסוכריות צבעוניות.
אהבתם? אל תשכחו לשתף
הטיפ שלנו
שומרים את העוגה במקרר, ללא הקישוטים, עד 3-4 ימים.
מומלץ להכין את העוגה יום מראש לפני ההגשה (ללא הקישוטים) כדי שהשכבות יתרככו מעט מהקרם. אם רוצים גרסה רכה מאוד (אם כי קצת פחות עמידה לחיתוך) אפשר להרטיב את השכבות במעט סירופ סוכר ביחס של 1:1.
היי טליה,
כן את יכולה, הכל תלוי בכמות הממתקים שאת רוצה שיפלו מתוך העוגה (:
שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה
יצא מעולה, העוגה עלתה ונראית אחלה, עכשיו נשאר לי למלא. שאלה: אם אני ממלאת בממתקים היום, והמסיבה מחר, הקישוטים לא ידבקו אחד לשני מהלחות של הקרם והמקרר? הפיניאטה עדיין 'תגלוש'? אגב כדי שהעוגה תעלה טוב צריך לדעת להכין קצף כמו שצריך- טמפ' החדר, סוכר ממש לאט ובהדרגה ולהקציף עד יציבות ולא נוקשה מדי.
מספר שאלות:
האם ניתן לעשות עוגת שוקולית במקום?
האם ניתן להמיר לתבנית 26? בכמה להגדיל את הכמויות?
המלצתם : "לשמור את העוגה במקרר, ללא הקישוטים, עד 3-4 ימים". למה הכוונה? לשים קרם ולמלא את העוגה בממתקים ורק את הקישוט החיצוני לעשות בסוף?
תודה
הנני מסכים כי הפרטים וכל עדכון שלהם שמסרתי ושאמסור ישמרו במאגרי מידע ממוכנים ו/או במאגרי לקוחות של חברות בשטראוס גרופ בע"מ ו/או חברות בת בקבוצה ו/או מי מטעמן (להלן: "שטראוס גרופ").
ידוע לי ומוסכם עלי שהמידע ישמש את שטראוס גרופ לצורך פעילותה ו/או כמאגר דיוור ישיר ו/או לצורך משלוח דבר פרסומת, כהגדרתו בחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, לרבות מידע על מוצרים, הטבות,
אשר לדעת שטראוס גרופ עשויים לעניין אותי, בין באמצעות פקסימיליה, מערכת חיוג אוטומטי, הודעה אלקטרונית או הודעת מסר קצר, ובין בכל דרך אחרת. אם לא אהיה מעוניין במידע או בפניה כאמור, אוכל להודיע על כך לשטראוס גרופ בכל עת.
הגיוני שאין בעוגה שמן, זה לא יצא יבש?
היי עדי,
כן הגיוני, היא לא יוצאת יבשה (:
באיזה גודל ביצים מדובר
היי קארין,
יעבוד עם מה שיש לך בבית (:
שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה
איך ממירים לעוגה ללא גלוטן?
אני יכולה להתחיל לעשות את החור בעוגה אחרי שתי עוגות כי אני עושה עוגה קצת יותר גבוהה?
היי טליה,
כן את יכולה, הכל תלוי בכמות הממתקים שאת רוצה שיפלו מתוך העוגה (:
שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה
איך אפשר להמיר לללא גלוטן
יצא מעולה, העוגה עלתה ונראית אחלה, עכשיו נשאר לי למלא. שאלה: אם אני ממלאת בממתקים היום, והמסיבה מחר, הקישוטים לא ידבקו אחד לשני מהלחות של הקרם והמקרר? הפיניאטה עדיין 'תגלוש'? אגב כדי שהעוגה תעלה טוב צריך לדעת להכין קצף כמו שצריך- טמפ' החדר, סוכר ממש לאט ובהדרגה ולהקציף עד יציבות ולא נוקשה מדי.
היי נעמה, אין בעיה למלא את העוגה יום קודם
מהמם! הכנתי אותה ויצא ממש טוב, הכי חשוב זאת סבלנות להכין את העוגה אחרת לא יוצאת טוב!
מספר שאלות:
האם ניתן לעשות עוגת שוקולית במקום?
האם ניתן להמיר לתבנית 26? בכמה להגדיל את הכמויות?
המלצתם : "לשמור את העוגה במקרר, ללא הקישוטים, עד 3-4 ימים". למה הכוונה? לשים קרם ולמלא את העוגה בממתקים ורק את הקישוט החיצוני לעשות בסוף?
תודה
תשובות:
1. אין בעיה.
2. כדאי להכפיל כמויות פי 2.
3. בדיוק.
בהצלחה!
איך ניתן לעשות את העוגה פרווה?
משתמשים בשמנת צמחית באותה כמות במקום השמנת המתוקה. בהצלחה!
אפשר לעשות את העוגה עם שוקולית במקום קקאו??
לא במקרה הזה.