מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שוקולד ופיצוחים

עוגת שוקולד ופיצוחים רכה, שוקולדית וטעימה במיוחד עם תוספת גרעינים, שוקולד צ'יפס ושקדים בחלק העליון שמוסיפים קראנצ'יות כיפית בין ביס לביס.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ
1 תגובות
מצרכים

לעוגה:125 מ"ל (חצי כוס) שמן
200 גרם (כוס) סוכר
2 ביצים
200 מ"ל (מכל) יוגורט
250 מ"ל (כוס) חלב
180 גרם (כוס ורבע) קמח
כפית אבקת אפייה
70 גרם (חצי כוס) קקאו

לקישוט:150 גרם שוקולד צ'יפס
50 גרם גרעיני חמניות
50 גרם גרעיני דלעת
50 גרם שקדים מולבנים פרוסים

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, סוכר, ביצים, יוגורט וחלב לתערובת אחידה.
  • מוסיפיפ קמח, אבקת אפייה וקקאו ומערבבים עד שאחיד.
  • יוצקים את הבלילה לתבניות.
  • מפזרים בחלק העליון שוקולד צ’יפס, גרעינים ושקדים פרוסים.
  • אופים את העוגות במשך 40-50 דקות או עד שהן מתייצבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, סוכר, ביצים, יוגורט וחלב לתערובת אחידה.
  • מוסיפיפ קמח, אבקת אפייה וקקאו ומערבבים עד שאחיד.
  • יוצקים את הבלילה לתבניות.
  • מפזרים בחלק העליון שוקולד צ’יפס, גרעינים ושקדים פרוסים.
  • אופים את העוגות במשך 40-50 דקות או עד שהן מתייצבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, סוכר, ביצים, יוגורט וחלב לתערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
  • 2
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, סוכר, ביצים, יוגורט וחלב לתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפיפ קמח, אבקת אפייה וקקאו ומערבבים עד שאחיד.
  • 4
  • יוצקים את הבלילה לתבניות.
  • 5
  • מפזרים בחלק העליון שוקולד צ’יפס, גרעינים ושקדים פרוסים.
  • 6
  • אופים את העוגות במשך 40-50 דקות או עד שהן מתייצבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים.
  • 7
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגיות בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים וגרעינים שאוהבים.
    • מומלץ להגיש את העוגה בטמפרטורת החדר.
    • אפשר להכין את המתכון גם בתבנית אחת עגולה בקוטר 24 ס”מ.
    1 תגובות
    הוסף תגובה
    1. מירב הגיב:

      מתכון מושלם.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0