אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שוקולד חטיפים

עוגת שוקולד גבוהה ועסיסית עם רוטב שוקולד מבריק מעל שמחלקים למשולשים ומקשטים כל משולש בתוספת מתוקה אחרת - רק נשאר לבחור מה המשולש שלכם
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כמות: תבנית עגולה בקוטר 20
0 תגובות

מה יותר כיף מעוגת שוקולד עסיסית ורכה? עוגת שוקולד עם 8 תוספות שונות מלמעלה, שכל אחד יכול לבחור את התוספת האהובה עליו.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

אם אהבתם את המתכון הזה, בטוח תאהבו את עוגת כדורי השוקולד המטריפה הזאת.

מצרכים

מצרכים:4 ביצים L
1 כוס (200 גרם) שמן צמחי
1/3 כוס (80 מ”ל) מים
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר לבן
1/2 כוס סילאן טבעי יד מרדכי
1/2 כוס (100 גרם) קקאו איכותי
2 כוסות (280 גרם) קמח לבן סוגת
1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה

לציפוי וקישוט:150 גרם שוקולד פרה מריר
1/2 מיכל (125 מ”ל) שמנת מתוקה
חטיפי שוקולד קצוצים או פירות או סוכריות צבעוניות

אופו ההכנה:
  • מחממים תנור ל-165 מעלות.
  • בקערה גדולה מאוד שמים ביצים, שמן, מים, שמנת, סילאן וסוכר וטורפים היטב עד שהבלילה אחידה.
  • בקערה נפרדת מערבבים את הקקאו, קמח ואבקת האפיה.
  • מנפים את החומרים היבשים אל קערת הרטובים וטורפים רק עד שהקמח נטמע והבלילה בצבע אחיד.
  • מעבירים לתבנית עגולה משומנת (עדיף עם נייר אפייה בתחתית) ואופים במשך 45-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים עליו.
  • מכינים את הציפוי: שמים את השוקולד והשמנת בקערה שמתאימה למיקרו וממיסים במשך דקה. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב שוקולד מבריק וחלק.
  • שופכים על העוגה כ-15 דקות אחרי שהיא יצאה מהתנור. כשהיא חמה אבל לא רותחת.
  • כאשר העוגה הצטננה חותכים אותה ל-8 משולשים ומעטרים כל משולש בסוכריות צבעוניות, פירות או בממתקי שוקולד קצוצים.
  • מחממים תנור ל-165 מעלות.
  • בקערה גדולה מאוד שמים ביצים, שמן, מים, שמנת, סילאן וסוכר וטורפים היטב עד שהבלילה אחידה.
  • בקערה נפרדת מערבבים את הקקאו, קמח ואבקת האפיה.
  • מנפים את החומרים היבשים אל קערת הרטובים וטורפים רק עד שהקמח נטמע והבלילה בצבע אחיד.
  • מעבירים לתבנית עגולה משומנת (עדיף עם נייר אפייה בתחתית) ואופים במשך 45-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים עליו.
  • מכינים את הציפוי: שמים את השוקולד והשמנת בקערה שמתאימה למיקרו וממיסים במשך דקה. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב שוקולד מבריק וחלק.
  • שופכים על העוגה כ-15 דקות אחרי שהיא יצאה מהתנור. כשהיא חמה אבל לא רותחת.
  • כאשר העוגה הצטננה חותכים אותה ל-8 משולשים ומעטרים כל משולש בסוכריות צבעוניות, פירות או בממתקי שוקולד קצוצים.
  • בקערה גדולה מאוד שמים ביצים, שמן, מים, שמנת, סילאן וסוכר וטורפים היטב עד שהבלילה אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-165 מעלות.
  • 2
  • בקערה גדולה מאוד שמים ביצים, שמן, מים, שמנת, סילאן וסוכר וטורפים היטב עד שהבלילה אחידה.
  • 3
  • בקערה נפרדת מערבבים את הקקאו, קמח ואבקת האפיה.
  • 4
  • מנפים את החומרים היבשים אל קערת הרטובים וטורפים רק עד שהקמח נטמע והבלילה בצבע אחיד.
  • 5
  • מעבירים לתבנית עגולה משומנת (עדיף עם נייר אפייה בתחתית) ואופים במשך 45-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים עליו.
  • 6
  • מכינים את הציפוי: שמים את השוקולד והשמנת בקערה שמתאימה למיקרו וממיסים במשך דקה. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב שוקולד מבריק וחלק.
  • 7
  • שופכים על העוגה כ-15 דקות אחרי שהיא יצאה מהתנור. כשהיא חמה אבל לא רותחת.
  • 8
  • כאשר העוגה הצטננה חותכים אותה ל-8 משולשים ומעטרים כל משולש בסוכריות צבעוניות, פירות או בממתקי שוקולד קצוצים.
  • 8
    עוגת משולשים
    הטיפ שלנו
    0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0