בקערה גדולה מאוד שמים ביצים, שמן, מים, שמנת, סילאן וסוכר וטורפים היטב עד שהבלילה אחידה.
בקערה נפרדת מערבבים את הקקאו, קמח ואבקת האפיה.
מנפים את החומרים היבשים אל קערת הרטובים וטורפים רק עד שהקמח נטמע והבלילה בצבע אחיד.
מעבירים לתבנית עגולה משומנת (עדיף עם נייר אפייה בתחתית) ואופים במשך 45-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים עליו.
מכינים את הציפוי: שמים את השוקולד והשמנת בקערה שמתאימה למיקרו וממיסים במשך דקה. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב שוקולד מבריק וחלק.
שופכים על העוגה כ-15 דקות אחרי שהיא יצאה מהתנור. כשהיא חמה אבל לא רותחת.
כאשר העוגה הצטננה חותכים אותה ל-8 משולשים ומעטרים כל משולש בסוכריות צבעוניות, פירות או בממתקי שוקולד קצוצים.
מחממים תנור ל-165 מעלות.
בקערה גדולה מאוד שמים ביצים, שמן, מים, שמנת, סילאן וסוכר וטורפים היטב עד שהבלילה אחידה.
בקערה נפרדת מערבבים את הקקאו, קמח ואבקת האפיה.
מנפים את החומרים היבשים אל קערת הרטובים וטורפים רק עד שהקמח נטמע והבלילה בצבע אחיד.
מעבירים לתבנית עגולה משומנת (עדיף עם נייר אפייה בתחתית) ואופים במשך 45-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים עליו.
מכינים את הציפוי: שמים את השוקולד והשמנת בקערה שמתאימה למיקרו וממיסים במשך דקה. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב שוקולד מבריק וחלק.
שופכים על העוגה כ-15 דקות אחרי שהיא יצאה מהתנור. כשהיא חמה אבל לא רותחת.
כאשר העוגה הצטננה חותכים אותה ל-8 משולשים ומעטרים כל משולש בסוכריות צבעוניות, פירות או בממתקי שוקולד קצוצים.
בקערה גדולה מאוד שמים ביצים, שמן, מים, שמנת, סילאן וסוכר וטורפים היטב עד שהבלילה אחידה.
1
מחממים תנור ל-165 מעלות.
2
בקערה גדולה מאוד שמים ביצים, שמן, מים, שמנת, סילאן וסוכר וטורפים היטב עד שהבלילה אחידה.
3
בקערה נפרדת מערבבים את הקקאו, קמח ואבקת האפיה.
4
מנפים את החומרים היבשים אל קערת הרטובים וטורפים רק עד שהקמח נטמע והבלילה בצבע אחיד.
5
מעבירים לתבנית עגולה משומנת (עדיף עם נייר אפייה בתחתית) ואופים במשך 45-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים עליו.
6
מכינים את הציפוי: שמים את השוקולד והשמנת בקערה שמתאימה למיקרו וממיסים במשך דקה. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב שוקולד מבריק וחלק.
7
שופכים על העוגה כ-15 דקות אחרי שהיא יצאה מהתנור. כשהיא חמה אבל לא רותחת.
8
כאשר העוגה הצטננה חותכים אותה ל-8 משולשים ומעטרים כל משולש בסוכריות צבעוניות, פירות או בממתקי שוקולד קצוצים.
הנני מסכים כי הפרטים וכל עדכון שלהם שמסרתי ושאמסור ישמרו במאגרי מידע ממוכנים ו/או במאגרי לקוחות של חברות בשטראוס גרופ בע"מ ו/או חברות בת בקבוצה ו/או מי מטעמן (להלן: "שטראוס גרופ").
ידוע לי ומוסכם עלי שהמידע ישמש את שטראוס גרופ לצורך פעילותה ו/או כמאגר דיוור ישיר ו/או לצורך משלוח דבר פרסומת, כהגדרתו בחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, לרבות מידע על מוצרים, הטבות,
אשר לדעת שטראוס גרופ עשויים לעניין אותי, בין באמצעות פקסימיליה, מערכת חיוג אוטומטי, הודעה אלקטרונית או הודעת מסר קצר, ובין בכל דרך אחרת. אם לא אהיה מעוניין במידע או בפניה כאמור, אוכל להודיע על כך לשטראוס גרופ בכל עת.