מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שיש פסק בזמן בציפוי גאנש פסק זמן מבריק

עוגת שיש רכה וקלה להכנה עם ממרח פסק זמן וציפוי גנאש פסק זמן מבריק ושוקולדי.
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית אינגליש קייק
0 תגובות
מצרכים

מצרכים:120 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
150 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן
2 ביצים L
100 גרם (3/4 כוס) קמח תופח
1/2 כוס ממרח פסק זמן
4 כפות שמנת מתוקה או חלב

לגנאש פסק זמן:3 כפות ממרח פסק זמן
125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים את הסוכר והחמאה ומערבלים על מהירות בינונית במשך 3-4 דקות או עד שנוצרת תערובת בהירה ותפוחה.
  • מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, ומערבלים עד שהיא נטמעת.
  • מוסיפים קמח ומערבלים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  • מעבירים חצי מבלילת העוגה לקערה אחרת ומוסיפים ממרח פסק זמן ושמנת מתוקה או חלב. מערבבים עד שנוצרת בלילה בצבע שוקולדי אחיד.
  • משמנים תבנית אינגליש קייק ומניחים כפות מ-2 התערובות לסירוגין בשלל מקומות עד ששתי התערובות נגמרות. משיישים מעט עם סכין (מחדירים סכין לתוך העוגה ויוצרים את המספר 8 פעמיים לאורך העוגה).
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך שעה או עד שהעוגה זהובה וקיסם המוחדר למרכזה יוצא עם פירורים לחים.
  • מכינים גאנש פסק זמן: ממיסים במיקרו ממרח פסק זמן עם שמנת מתוקה ומערבבים עד שנוצר רוטב מבריק. מזלפים על העוגה ומתענגים.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים את הסוכר והחמאה ומערבלים על מהירות בינונית במשך 3-4 דקות או עד שנוצרת תערובת בהירה ותפוחה.
  • מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, ומערבלים עד שהיא נטמעת.
  • מוסיפים קמח ומערבלים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  • מעבירים חצי מבלילת העוגה לקערה אחרת ומוסיפים ממרח פסק זמן ושמנת מתוקה או חלב. מערבבים עד שנוצרת בלילה בצבע שוקולדי אחיד.
  • משמנים תבנית אינגליש קייק ומניחים כפות מ-2 התערובות לסירוגין בשלל מקומות עד ששתי התערובות נגמרות. משיישים מעט עם סכין (מחדירים סכין לתוך העוגה ויוצרים את המספר 8 פעמיים לאורך העוגה).
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך שעה או עד שהעוגה זהובה וקיסם המוחדר למרכזה יוצא עם פירורים לחים.
  • מכינים גאנש פסק זמן: ממיסים במיקרו ממרח פסק זמן עם שמנת מתוקה ומערבבים עד שנוצר רוטב מבריק. מזלפים על העוגה ומתענגים.
  • מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, ומערבלים עד שהיא נטמעת.
  • 1
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים את הסוכר והחמאה ומערבלים על מהירות בינונית במשך 3-4 דקות או עד שנוצרת תערובת בהירה ותפוחה.
  • 2
  • מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, ומערבלים עד שהיא נטמעת.
  • 3
  • מוסיפים קמח ומערבלים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  • 4
  • מעבירים חצי מבלילת העוגה לקערה אחרת ומוסיפים ממרח פסק זמן ושמנת מתוקה או חלב. מערבבים עד שנוצרת בלילה בצבע שוקולדי אחיד.
  • 5
  • משמנים תבנית אינגליש קייק ומניחים כפות מ-2 התערובות לסירוגין בשלל מקומות עד ששתי התערובות נגמרות. משיישים מעט עם סכין (מחדירים סכין לתוך העוגה ויוצרים את המספר 8 פעמיים לאורך העוגה).
  • 6
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך שעה או עד שהעוגה זהובה וקיסם המוחדר למרכזה יוצא עם פירורים לחים.
  • 7
  • מכינים גאנש פסק זמן: ממיסים במיקרו ממרח פסק זמן עם שמנת מתוקה ומערבבים עד שנוצר רוטב מבריק. מזלפים על העוגה ומתענגים.
  • הטיפ שלנו
    • ניתן להוסיף לתערובת הבהירה כפית תמצית וניל איכותית.
    • במקום קמח תופח ניתן להשתמש בקמח לבן ולהוסיף כפית אבקת אפייה.
    • רוצים לשדרג? מפזרים מעל העוגה תלתלי שוקולד, קוביות פסק זמן, שברי מקופלת או כל קישוט אחר שאוהבים.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0