אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פאי גלידה ושוקולד

הקינוח הכי מושלם לימים החמים - פאי גלידה עם שוקולד ללא אפייה ובקלי קלות. קלתית ביסקוויטים מהירה, במילוי גלידה בכל טעם שאוהבים וציפוי שוקולד מתפצפץ. נהדר לימים החמים
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ
0 תגובות
מצרכים

לקלתית:150 גרם פתי בר (ביסקוויטים)
75 גרם חמאה מומסת

למילוי:1 מיכל גלידה משובחת (לא משנה איזה טעם)

לציפוי:100 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה:
  • לקלתית: במעבד מזון עם להב פלדה שמים ביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שמתקבלת תערובת לחה.
  • מהדקים את התערובת לתחתית ודפנות תבנית הפאי ומצננים במקפיא במשך כרבע שעה.
  • מוצאים את הגלידה מהמקפיא ונותנים לה לעמוד 15-20 דקות, עד שהיא מתרככת (אבל לא נוזלית). מוצאים את הקלתית מהמקפיא וממלאים אותה בעזרת כף גלידה. מיישרים את הגלידה בעדינות בעזרת פלטה או עם חלק האחורי של כף.
  • מקפיאים למשך לפחות שעתיים, עד שהגלידה קפואה לחלוטין.
  • מוצאים מהמקפיא ומזלפים מעל את השוקולד המומס ומגישים מיד.
  • לקלתית: במעבד מזון עם להב פלדה שמים ביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שמתקבלת תערובת לחה.
  • מהדקים את התערובת לתחתית ודפנות תבנית הפאי ומצננים במקפיא במשך כרבע שעה.
  • מוצאים את הגלידה מהמקפיא ונותנים לה לעמוד 15-20 דקות, עד שהיא מתרככת (אבל לא נוזלית). מוצאים את הקלתית מהמקפיא וממלאים אותה בעזרת כף גלידה. מיישרים את הגלידה בעדינות בעזרת פלטה או עם חלק האחורי של כף.
  • מקפיאים למשך לפחות שעתיים, עד שהגלידה קפואה לחלוטין.
  • מוצאים מהמקפיא ומזלפים מעל את השוקולד המומס ומגישים מיד.
  • מהדקים את התערובת לתחתית ודפנות תבנית הפאי ומצננים במקפיא במשך כרבע שעה.
  • 1
  • לקלתית: במעבד מזון עם להב פלדה שמים ביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שמתקבלת תערובת לחה.
  • 2
  • מהדקים את התערובת לתחתית ודפנות תבנית הפאי ומצננים במקפיא במשך כרבע שעה.
  • 3
  • מוצאים את הגלידה מהמקפיא ונותנים לה לעמוד 15-20 דקות, עד שהיא מתרככת (אבל לא נוזלית). מוצאים את הקלתית מהמקפיא וממלאים אותה בעזרת כף גלידה. מיישרים את הגלידה בעדינות בעזרת פלטה או עם חלק האחורי של כף.
  • 4
  • מקפיאים למשך לפחות שעתיים, עד שהגלידה קפואה לחלוטין.
  • 5
  • מוצאים מהמקפיא ומזלפים מעל את השוקולד המומס ומגישים מיד.
  • הטיפ שלנו
    • אפשר לשמור את הפאי במקפיא עד שבוע.
    • אפשר להכין גם בכלים אישיים לקבלת קינוחים קטנים יותר.
    • אפשר להשתמש בכל גלידה שאוהבים וכן לערבב בין הטעמים השונים.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0