אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קאפקייקס יום הולדת עם הפתעה או: קאפקייקס שוקולד ופרלינה עם קצפת וסוכריות

קאפקייקס יום הולדת שוקולד ופרלינה מושלמים לחגיגות עם הפתעה שמתגלה רק בביס הראשון. שילוב משגע של שוקולד, קצפת וסוכריות.
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: 12 קאפקייקס
5 תגובות
מצרכים

לקאפקייקס:1 כוס (240 מ"ל) חלב
2 ביצים L
2/3 כוס (250 מ"ל) שמן
3/4 כוס (150 גרם) סוכר לבן או חום
50 גרם שוקולד מריר לאפייה
4 כפות קקאו
1 כוס קמח תופח
100 גרם שוקולד חלב ג'אנדויה לאפייה

לקצפת:1 מיכל שמנת מתוקה 38%
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל

לעיטור ומילוי:עדשים צבעוניות או ממרח שוקולד/חלבה למילוי
סוכריות צבעוניות לעיטור מעל

אופן ההכנה:
  • בקערה בינונית שמים חלב, ביצים, שמן וסוכר וטורפים היטב.
  • ממיסים את השוקולד המריר במיקרו עד שהוא הופך לרוטב מבריק. מצננים מעט.
  • מוסיפים לקערה וטורפים מעט.
  • מוסיפים קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שהקמח נטמע.
  • קוצצים גס את שוקולד הג'אנדויה ומוסיפים. מערבבים בעדינות.
  • מעבירים למאנג'טים עד 3/4 גובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז הקאפקייקס רוצה עם פירורים לחים.
  • מצננים היטב את הקאפקייקס ומרוקנים את פנים העוגות הקטנות עם כפית, שומרים את החלק שהוצאתם בצד.
  • ממלאים כל שקע בעדשים צבעוניות ואפשר גם בממרח שוקולד או חלבה, וסוגרים.
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את כל מצרכי הקצפת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מזלפים תלולית גבוהה ומעטרים בסוכריות צבעוניות.
  • בקערה בינונית שמים חלב, ביצים, שמן וסוכר וטורפים היטב.
  • ממיסים את השוקולד המריר במיקרו עד שהוא הופך לרוטב מבריק. מצננים מעט.
  • מוסיפים לקערה וטורפים מעט.
  • מוסיפים קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שהקמח נטמע.
  • קוצצים גס את שוקולד הג'אנדויה ומוסיפים. מערבבים בעדינות.
  • מעבירים למאנג'טים עד 3/4 גובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז הקאפקייקס רוצה עם פירורים לחים.
  • מצננים היטב את הקאפקייקס ומרוקנים את פנים העוגות הקטנות עם כפית, שומרים את החלק שהוצאתם בצד.
  • ממלאים כל שקע בעדשים צבעוניות ואפשר גם בממרח שוקולד או חלבה, וסוגרים.
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את כל מצרכי הקצפת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מזלפים תלולית גבוהה ומעטרים בסוכריות צבעוניות.
  • ממיסים את השוקולד המריר במיקרו עד שהוא הופך לרוטב מבריק. מצננים מעט.
  • 1
  • בקערה בינונית שמים חלב, ביצים, שמן וסוכר וטורפים היטב.
  • 2
  • ממיסים את השוקולד המריר במיקרו עד שהוא הופך לרוטב מבריק. מצננים מעט.
  • 3
  • מוסיפים לקערה וטורפים מעט.
  • 4
  • מוסיפים קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שהקמח נטמע.
  • 5
  • קוצצים גס את שוקולד הג'אנדויה ומוסיפים. מערבבים בעדינות.
  • 6
  • מעבירים למאנג'טים עד 3/4 גובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז הקאפקייקס רוצה עם פירורים לחים.
  • 7
  • מצננים היטב את הקאפקייקס ומרוקנים את פנים העוגות הקטנות עם כפית, שומרים את החלק שהוצאתם בצד.
  • 8
  • ממלאים כל שקע בעדשים צבעוניות ואפשר גם בממרח שוקולד או חלבה, וסוגרים.
  • 9
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את כל מצרכי הקצפת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 10
  • מזלפים תלולית גבוהה ומעטרים בסוכריות צבעוניות.
  • הטיפ שלנו
    • רוצים לשדרג עם עוד שוקולד? ממיסים 100 גרם שוקולד מריר לאפייה ביחד עם 1/2 מיכל שמנת מתוקה ומצפים את החלק העליון של הקאפקייקס בנדיבות. כשהגאנש מתייצב מזלפים את תלוליות הקצפת.
    5 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar שיראל בונפד הגיב:

      יפה מאוד

    2. Avatar Tarnish הגיב:

      Very tasty

    3. Avatar Tarnish הגיב:

      Very good

    4. Avatar שיראל הגיב:

      טעים

    5. Avatar ניסים הגיב:

      לא ניסיתי

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0