אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קאפקייקס שוקולד עם הפתעת טראפלס ואבקת זהב

מתכוננים לשנה האזרחית החדשה עם קאפקייקס שוקולדיים במיוחד ומנצנצים בזהב – קאפקייקס שוקולד מוזהבים ויפהפיים עם הפתעת טראפלס שמתגלה רק בביס הראשון.
    זמן הכנה: שעתיים
    רמת קושי: קל
    כמות: 12 קאפקייקס
    11 תגובות

    מצרכים

    לקאפקייקס שוקולד:80 מ"ל (1/3 כוס) שמן
    2 ביצים
    200 מ"ל (1 מכל) שמנת חמוצה
    150 גרם (3/4 כוס) סוכר
    קורט מלח
    1 כפית תמצית וניל
    40 גרם (4 כפות) אבקת קקאו
    100 גרם (3/4 כוס) קמח
    5 גרם (1 כפית) אבקת אפייה

    להפתעת טראפלס:100 גרם שוקולד מריר
    125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת להקצפה

    לקרם שוקולד:100 גרם שוקולד מריר
    250 מ"ל (1 כוס) שמנת להקצפה, קרה מאוד

    לקישוט:אבקת זהב אכילה

    קאפקייקס שוקולד:
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
    • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מוסיפים אבקת קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. הבלילה דלילה וזה בסדר.
    • יוצקים את הבלילה לתוך השקעים וממלאים עד 3/4 מגובהם.
    • אופים במשך 15-25 דקות או עד שהקאפקייקס תפוחים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
    • מצננים לחלוטין לפני המילוי והקישוט.
    • בעזרת סכין או כפית פריזיאן יוצרים חור קטן בחלק העליון של הקאפקייקס.
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
    • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מוסיפים אבקת קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. הבלילה דלילה וזה בסדר.
    • יוצקים את הבלילה לתוך השקעים וממלאים עד 3/4 מגובהם.
    • אופים במשך 15-25 דקות או עד שהקאפקייקס תפוחים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
    • מצננים לחלוטין לפני המילוי והקישוט.
    • בעזרת סכין או כפית פריזיאן יוצרים חור קטן בחלק העליון של הקאפקייקס.
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
  • 2
  • בקערה גדולה טורפים יחד שמן, ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים אבקת קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. הבלילה דלילה וזה בסדר.
  • 4
  • יוצקים את הבלילה לתוך השקעים וממלאים עד 3/4 מגובהם.
  • 5
  • אופים במשך 15-25 דקות או עד שהקאפקייקס תפוחים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
  • 6
  • מצננים לחלוטין לפני המילוי והקישוט.
  • 7
  • בעזרת סכין או כפית פריזיאן יוצרים חור קטן בחלק העליון של הקאפקייקס.
  • הפתעת טראפלס:
    • ·         שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • ·         מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • ·         מצננים את התערובת במשך כשעה-שעתיים במקרר, תוך ערבוב מדי פעם, עד שמתקבל מרקם נוח לזילוף.
    • ·         ממלאים את הקאפקייקס בתערובת הטראפלס בעזרת 2 כפיות קטנות או שק זילוף ושומרים במקרר עד הכנת הקרם.
    • ·         שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • ·         מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • ·         מצננים את התערובת במשך כשעה-שעתיים במקרר, תוך ערבוב מדי פעם, עד שמתקבל מרקם נוח לזילוף.
    • ·         ממלאים את הקאפקייקס בתערובת הטראפלס בעזרת 2 כפיות קטנות או שק זילוף ושומרים במקרר עד הכנת הקרם.
  • ·         מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • ·         שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • ·         מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • ·         מצננים את התערובת במשך כשעה-שעתיים במקרר, תוך ערבוב מדי פעם, עד שמתקבל מרקם נוח לזילוף.
  • 4
  • ·         ממלאים את הקאפקייקס בתערובת הטראפלס בעזרת 2 כפיות קטנות או שק זילוף ושומרים במקרר עד הכנת הקרם.
  • קרם שוקולד:
    • ·         שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • ·         ממסים במיקרוגל עד שהוא נמס לחלוטין.
    • ·         מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
    • ·         מוסיפים בערך 1-2 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
    • ·         מוסיפים פנימה את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל קרם שוקולד במרקם של מוס.
    • ·         מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים בחלק העליון של הקאפקייקס.
    • ·         מקשטים באבקת זהב ומגישים.
    • ·         שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • ·         ממסים במיקרוגל עד שהוא נמס לחלוטין.
    • ·         מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
    • ·         מוסיפים בערך 1-2 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
    • ·         מוסיפים פנימה את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל קרם שוקולד במרקם של מוס.
    • ·         מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים בחלק העליון של הקאפקייקס.
    • ·         מקשטים באבקת זהב ומגישים.
  • ·         ממסים במיקרוגל עד שהוא נמס לחלוטין.
  • 1
  • ·         שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • ·         ממסים במיקרוגל עד שהוא נמס לחלוטין.
  • 3
  • ·         מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • 4
  • ·         מוסיפים בערך 1-2 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • 5
  • ·         מוסיפים פנימה את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל קרם שוקולד במרקם של מוס.
  • 6
  • ·         מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים בחלק העליון של הקאפקייקס.
  • 7
  • ·         מקשטים באבקת זהב ומגישים.
  • 7
    הטיפ שלנו
    • שומרים את הקאפקייקס בכלי סגור במקרר עד 4-5 ימים.
    • אבקת זהב אכילה אפשר להשיג בחנויות המתמחות למוצרי אפייה וחומרי גלם.
    11 תגובות
    1. Avatar גיזל הגיב:

      אני רוצה מתכון פרווה מה אפשר להחליף את השמנת כדי שלא היה חלבי

    2. Avatar חיים שפירה הגיב:

      בעלי מאוד אהב , הו4 יושב ליידי עכשיו ואוכל עוף.

    3. Avatar דיני הגיב:

      את השמנת חמוצה בלבן?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי,
        כן אפשר להחליף את השמנת חמוצה בלבן.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    4. Avatar טלי הגיב:

      חייב להכניס את ההפתעה ?

    5. Avatar יובל הגיב:

      אפשרי להכין גם עם טראפלס שוקולד לבן?

    6. Avatar רינה בן חמו הגיב:

      לכמה יחידות מיועד מתכון זה??

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0