אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קינוחי כוסות של בראוניז עם מוס פסק זמן, תותים וקצפת

10 דקות הכנה ויש לכם קינוח כוסות מדהים וחגיגי לפסח, עם שכבת בראוניז כיפית, מוס פסק זמן שמתמוסס בפה, תותים, רוטב שוקולד מבריק ועשיר וקצפת מפנקת שנותנת את הטאץ’ הסופי
  • צילום: טל סיון צפורין
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 8-12 כוסות תלוי בגודל
ללא גלוטן
1 תגובות

הקינוח הזה כל כך מרשים וטעים שהוא הולך לגנוב את ההצגה בחג! מבטיחים לא לספר לאף אחד שלקח לכם רק 10 דקות להכין אותו.

רוצים להפוך את הקינוח המושלם הזה לפרווה? החליפו את המוס פסק זמן במוס שוקולד המעולה הזה ואת הקצפת הכינו משמנת צמחית.

הכנתם? אל תשכחו לשתף אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

מצרכים

1 חבילה בראוניז שוקולד עלית (כשר לפסח)
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1/2 כוס ממרח פסק זמן
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
1 סלסלה תותים
100 גרם שוקולד פרה מריר
120 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה 

אופן ההכנה:
  • חותכים את התותים לקוביות קטנות.
  • במיקסר עם וו הקצפה שמים 1 מיכל שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה אבל קצת רכה. מוסיפים ממרח פסק זמן ומקציפים עד שנוצר קרם חלק ויציב. מעבירים לשק זילוף ומניחים בצד.
  • באותה קערה מקציפים 1 מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף.
  • מפוררים את הבראוניז לכוסות עד לגובה של 2 ס"מ ומפזרים מעל קוביות תותים.
  • מזלפים 2 ס"מ מוס פסק זמן.
  • ממיסים את השוקולד והשמנת עד לקבלת רוטב שוקולד חלק, מצננים מעט ומזלפים 3 כפות מהרוטב על המוס.
  • מזלפים מעל קצפת ומעטרים בקוביות תותים. שומרים במקרר עד להגשה.
  • חותכים את התותים לקוביות קטנות.
  • במיקסר עם וו הקצפה שמים 1 מיכל שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה אבל קצת רכה. מוסיפים ממרח פסק זמן ומקציפים עד שנוצר קרם חלק ויציב. מעבירים לשק זילוף ומניחים בצד.
  • באותה קערה מקציפים 1 מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף.
  • מפוררים את הבראוניז לכוסות עד לגובה של 2 ס"מ ומפזרים מעל קוביות תותים.
  • מזלפים 2 ס"מ מוס פסק זמן.
  • ממיסים את השוקולד והשמנת עד לקבלת רוטב שוקולד חלק, מצננים מעט ומזלפים 3 כפות מהרוטב על המוס.
  • מזלפים מעל קצפת ומעטרים בקוביות תותים. שומרים במקרר עד להגשה.
  • במיקסר עם וו הקצפה שמים 1 מיכל שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה אבל קצת רכה. מוסיפים ממרח פסק זמן ומקציפים עד שנוצר קרם חלק ויציב. מעבירים לשק זילוף ומניחים בצד.
  • 1
  • חותכים את התותים לקוביות קטנות.
  • 2
  • במיקסר עם וו הקצפה שמים 1 מיכל שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה אבל קצת רכה. מוסיפים ממרח פסק זמן ומקציפים עד שנוצר קרם חלק ויציב. מעבירים לשק זילוף ומניחים בצד.
  • 3
  • באותה קערה מקציפים 1 מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף.
  • 4
  • מפוררים את הבראוניז לכוסות עד לגובה של 2 ס"מ ומפזרים מעל קוביות תותים.
  • 5
  • מזלפים 2 ס"מ מוס פסק זמן.
  • 6
  • ממיסים את השוקולד והשמנת עד לקבלת רוטב שוקולד חלק, מצננים מעט ומזלפים 3 כפות מהרוטב על המוס.
  • 7
  • מזלפים מעל קצפת ומעטרים בקוביות תותים. שומרים במקרר עד להגשה.
  • 7
    קינוחי כוסות של בראוניז עם מוס פסק זמן, תותים וקצפת
    1 תגובות
    1. Avatar תמר הגיב:

      אם אכין אותם היום לחג, הבראוניז עוד יהיה טרי?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0