לוקחים מהבצק חתיכה ויוצרים ממנה כדור מעט קטן יותר מכדור פינג פונג. מועכים אותו ומניחים על השקע ההפוך כך שתיווצר קערה. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק. חשוב לשמור על רווחים בין הקערות כדי שלא ידבקו בזמן האפייה, ומומלץ ליישר בעזרת סכין את התחתית של הקערה.
אופים כ-15 דקות או עד שהקערות מתייצבות ושחומות.
ממלאים בגלידה או בכל דבר שאוהבים.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את הצד ההפוך של תבנית שקעים.
בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה.
לוקחים מהבצק חתיכה ויוצרים ממנה כדור מעט קטן יותר מכדור פינג פונג. מועכים אותו ומניחים על השקע ההפוך כך שתיווצר קערה. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק. חשוב לשמור על רווחים בין הקערות כדי שלא ידבקו בזמן האפייה, ומומלץ ליישר בעזרת סכין את התחתית של הקערה.
אופים כ-15 דקות או עד שהקערות מתייצבות ושחומות.
ממלאים בגלידה או בכל דבר שאוהבים.
בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה.
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את הצד ההפוך של תבנית שקעים.
2
בקערה גדולה מערבבים היטב עם כף עץ, חמאה ואת שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה.
לוקחים מהבצק חתיכה ויוצרים ממנה כדור מעט קטן יותר מכדור פינג פונג. מועכים אותו ומניחים על השקע ההפוך כך שתיווצר קערה. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק. חשוב לשמור על רווחים בין הקערות כדי שלא ידבקו בזמן האפייה, ומומלץ ליישר בעזרת סכין את התחתית של הקערה.
6
אופים כ-15 דקות או עד שהקערות מתייצבות ושחומות.
7
ממלאים בגלידה או בכל דבר שאוהבים.
אהבתם? אל תשכחו לשתף
הטיפ שלנו
שומרים את הקעריות בכלי סגור עד שבוע.
אפשר להקפיא את הקעריות המוכנות בקופסה אטומה עד חודש.
עשיתי בדיוק כך. אפילו פחות קעורות אבל באפיה הן התפשטו עד שהבצק נקרע והן הגיעו לתחתית של המגש (למרות שבקושי ירדו מעבר לשטח השטוח. זה נסיון שלישי שלי כבר ליצור משהו סביר מהמתכון הזה ומשני מתכונים דומים
הנני מסכים כי הפרטים וכל עדכון שלהם שמסרתי ושאמסור ישמרו במאגרי מידע ממוכנים ו/או במאגרי לקוחות של חברות בשטראוס גרופ בע"מ ו/או חברות בת בקבוצה ו/או מי מטעמן (להלן: "שטראוס גרופ").
ידוע לי ומוסכם עלי שהמידע ישמש את שטראוס גרופ לצורך פעילותה ו/או כמאגר דיוור ישיר ו/או לצורך משלוח דבר פרסומת, כהגדרתו בחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, לרבות מידע על מוצרים, הטבות,
אשר לדעת שטראוס גרופ עשויים לעניין אותי, בין באמצעות פקסימיליה, מערכת חיוג אוטומטי, הודעה אלקטרונית או הודעת מסר קצר, ובין בכל דרך אחרת. אם לא אהיה מעוניין במידע או בפניה כאמור, אוכל להודיע על כך לשטראוס גרופ בכל עת.
היי, אפשר להשתמש בסוכר חום קלאסי ?
כן, אין בעיה
אפשר להחליף את החמאה בשמן?
לא, זה ישנה את מרקם העוגיות.
במה אפשר להחליף את החמאה??
מרגרינה או מחמאה באותה כמות.
היי, תנסי להקפיא את התבנית עם הבצק למשך חצי שעה לפחות, לפני האפייה.
עשיתי בדיוק כך. אפילו פחות קעורות אבל באפיה הן התפשטו עד שהבצק נקרע והן הגיעו לתחתית של המגש (למרות שבקושי ירדו מעבר לשטח השטוח. זה נסיון שלישי שלי כבר ליצור משהו סביר מהמתכון הזה ומשני מתכונים דומים