אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קרמבו ביתי קל להכנה

קרמבו ביתי משגע בציפוי דקיק של שוקולד שמכינים ממש בקלות - לא צריך מדחום או להפריד ביצים ואפילו לא צריך להדליק את התנור
  • מתכון, צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: כ-30 יחידות
19 תגובות

מצרכים

30 ביסקוויטים עגולים
30 יחידות פטל (לא חובה) אפשר גם תותים קטנים
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 38%
2 כפיות אינסטנט פודינג וניל
2-3 כפות אבקת סוכר
3 כפות גבינה לבנה

לציפוי:200 גרם שוקולד מריר
1 כף שמן קוקוס

אופן ההכנה
  • מסדרים את הביסקוויטים על מגש/קרש חיתוך ומכינים בפריזר מקום שיתאים למגש.
  • במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם אינסטנט פודינג ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוספים את הגבינה הלבנה.
  • מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר חלק בקוטר 0.5-1 ס״מ.
  • מניחים על כל ביסקוויט פטל אחד. מזלפים קצפת מסביב לפטל בצורת ספילרה עד למעלה. מקפיאים כשעתיים.
  • חותכים את השוקולד לקוביות קטנות ושמים בקערה המתאימה למיקרוגל. ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים של 20 שניות עם ערבוב בין חימום לחימום. כשהשוקולד נמס מוסיפים שמן קוקוס ומערבבים היטב.
  • מעבירים את השוקולד לכוס קטנה המתאימה לטבילת הקרמבו. אם השוקולד מתקרר בזמן התהליך מחממים אותו במיקרוגל 10 שניות ומערבבים.
  • מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא וטובלים אותם הפוך בכוס עם השוקולד, מנערים את עודפי השוקולד ומניחים על רשת צינון.
  • מחזירים את הקרמבואים למקפיא בקופסא אטומה עד האכילה, ומוציאים אותם מהמקפיא 10 דקות לפני שרוצים לאכול אותם.
  • מסדרים את הביסקוויטים על מגש/קרש חיתוך ומכינים בפריזר מקום שיתאים למגש.
  • במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם אינסטנט פודינג ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוספים את הגבינה הלבנה.
  • מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר חלק בקוטר 0.5-1 ס״מ.
  • מניחים על כל ביסקוויט פטל אחד. מזלפים קצפת מסביב לפטל בצורת ספילרה עד למעלה. מקפיאים כשעתיים.
  • חותכים את השוקולד לקוביות קטנות ושמים בקערה המתאימה למיקרוגל. ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים של 20 שניות עם ערבוב בין חימום לחימום. כשהשוקולד נמס מוסיפים שמן קוקוס ומערבבים היטב.
  • מעבירים את השוקולד לכוס קטנה המתאימה לטבילת הקרמבו. אם השוקולד מתקרר בזמן התהליך מחממים אותו במיקרוגל 10 שניות ומערבבים.
  • מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא וטובלים אותם הפוך בכוס עם השוקולד, מנערים את עודפי השוקולד ומניחים על רשת צינון.
  • מחזירים את הקרמבואים למקפיא בקופסא אטומה עד האכילה, ומוציאים אותם מהמקפיא 10 דקות לפני שרוצים לאכול אותם.
  • במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם אינסטנט פודינג ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוספים את הגבינה הלבנה.
  • 1
  • מסדרים את הביסקוויטים על מגש/קרש חיתוך ומכינים בפריזר מקום שיתאים למגש.
  • 2
  • במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם אינסטנט פודינג ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוספים את הגבינה הלבנה.
  • 3
  • מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר חלק בקוטר 0.5-1 ס״מ.
  • 4
  • מניחים על כל ביסקוויט פטל אחד. מזלפים קצפת מסביב לפטל בצורת ספילרה עד למעלה. מקפיאים כשעתיים.
  • 5
  • חותכים את השוקולד לקוביות קטנות ושמים בקערה המתאימה למיקרוגל. ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים של 20 שניות עם ערבוב בין חימום לחימום. כשהשוקולד נמס מוסיפים שמן קוקוס ומערבבים היטב.
  • 6
  • מעבירים את השוקולד לכוס קטנה המתאימה לטבילת הקרמבו. אם השוקולד מתקרר בזמן התהליך מחממים אותו במיקרוגל 10 שניות ומערבבים.
  • 7
  • מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא וטובלים אותם הפוך בכוס עם השוקולד, מנערים את עודפי השוקולד ומניחים על רשת צינון.
  • 8
  • מחזירים את הקרמבואים למקפיא בקופסא אטומה עד האכילה, ומוציאים אותם מהמקפיא 10 דקות לפני שרוצים לאכול אותם.
  • הטיפ שלנו
    • אפשר לצפות בכל שוקולד שאוהבים, פשוט מחליפים את השוקולד במתכון בשוקולד פרה חלב או לבן.
    19 תגובות
    1. Avatar אילנית הגיב:

      לא רשום במתכון שוקולד רובי אז מה קשור??

    2. Avatar שילת כהן הגיב:

      קרמבו זה לא עשוי ממרנג?

    3. Avatar דוד הגיב:

      יש אופציה שאתם שולחים סירטונים או לא

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי דוד,
        אין לנו סרטונים של המתכון הספציפי הזה, נשמח לעזור בכל שאלה שיש לך (:

    4. Avatar רעות הגיב:

      האם אפשר להשתמש בפטל קפוא?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי רעות,
        אפשר, אבל צריך קודם להפשיר אותו. לסנן אותו מנוזלים ורק אז להשתמש בו.

    5. Avatar אנונימי הגיב:

      מה אפשר להשים במקום גבינה לבנה לא אוהבים אצלי את הטעם

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי,
        אפשר לשים רק כף אחת של גבינה זה לא מורגש בכלל בטעם, אבל מוסיף למרקם (:

    6. Avatar רויטל הגיב:

      הי, כשהופכים את הקרמבו בכדי לטבול בשוקולד האם הוא לא נופל ונפרד מהביסקויט? מה עלי לישות בכדי שלא יקרה?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי רויטל,
        הקצפת לא אמורה ליפול מהביסקוויט אם הקפדת להקפיא לפני הטבילה בשוקולד כמו שצריך (:

    7. Avatar טל הגיב:

      נראה כמו ציור
      השאלה היא מה זה שוקולד רובי?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי טל,
        כיף שאהבת (:
        שוקולד רובי הוא שוקולד ורוד מפולי קקאו רובי, ניתן למצוא שוקולד ספלנדיד רובי בכל הסופרים.

    8. Avatar דינה הגיב:

      מה החלופה הטבעונית לשוקולד רובי?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי דינה,
        את יכולה להשתמש בציפוי בשוקולד מריר לגרסה טבעונית.

    9. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      חמאת קקאו/ שמן רגיל

    10. Avatar ע הגיב:

      נראה טוב אבל זה כבר לא קרמבו אלה מיני עוגה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0