מסדרים את הביסקוויטים על מגש/קרש חיתוך ומכינים בפריזר מקום שיתאים למגש.
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם אינסטנט פודינג, אבקת סוכר ואבקת פטל לקצפת יציבה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוספים את הגבינה הלבנה.
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר חלק בקוטר 0.5-1 ס״מ.
מניחים על כל ביסקוויט פטל אחד. מזלפים קצפת מסביב לפטל בצורת ספילרה עד למעלה. מקפיאים כשעתיים.
חותכים את השוקולד לקוביות קטנות ושמים בקערה המתאימה למיקרוגל. ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים של 20 שניות עם ערבוב בין חימום לחימום. כשהשוקולד נמס מוסיפים שמן קוקוס ומערבבים היטב.
מעבירים את השוקולד לכוס קטנה המתאימה לטבילת הקרמבו. אם השוקולד מתקרר בזמן התהליך מחממים אותו במיקרוגל 10 שניות ומערבבים.
מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא וטובלים אותם הפוך בכוס עם השוקולד, מנערים את עודפי השוקולד ומניחים על רשת צינון.
מחזירים את הקרמבואים למקפיא בקופסא אטומה עד האכילה, ומוציאים אותם מהמקפיא 10 דקות לפני שרוצים לאכול אותם.
מסדרים את הביסקוויטים על מגש/קרש חיתוך ומכינים בפריזר מקום שיתאים למגש.
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם אינסטנט פודינג, אבקת סוכר ואבקת פטל לקצפת יציבה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוספים את הגבינה הלבנה.
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר חלק בקוטר 0.5-1 ס״מ.
מניחים על כל ביסקוויט פטל אחד. מזלפים קצפת מסביב לפטל בצורת ספילרה עד למעלה. מקפיאים כשעתיים.
חותכים את השוקולד לקוביות קטנות ושמים בקערה המתאימה למיקרוגל. ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים של 20 שניות עם ערבוב בין חימום לחימום. כשהשוקולד נמס מוסיפים שמן קוקוס ומערבבים היטב.
מעבירים את השוקולד לכוס קטנה המתאימה לטבילת הקרמבו. אם השוקולד מתקרר בזמן התהליך מחממים אותו במיקרוגל 10 שניות ומערבבים.
מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא וטובלים אותם הפוך בכוס עם השוקולד, מנערים את עודפי השוקולד ומניחים על רשת צינון.
מחזירים את הקרמבואים למקפיא בקופסא אטומה עד האכילה, ומוציאים אותם מהמקפיא 10 דקות לפני שרוצים לאכול אותם.
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם אינסטנט פודינג, אבקת סוכר ואבקת פטל לקצפת יציבה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוספים את הגבינה הלבנה.
1
מסדרים את הביסקוויטים על מגש/קרש חיתוך ומכינים בפריזר מקום שיתאים למגש.
2
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם אינסטנט פודינג, אבקת סוכר ואבקת פטל לקצפת יציבה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוספים את הגבינה הלבנה.
3
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר חלק בקוטר 0.5-1 ס״מ.
4
מניחים על כל ביסקוויט פטל אחד. מזלפים קצפת מסביב לפטל בצורת ספילרה עד למעלה. מקפיאים כשעתיים.
5
חותכים את השוקולד לקוביות קטנות ושמים בקערה המתאימה למיקרוגל. ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים של 20 שניות עם ערבוב בין חימום לחימום. כשהשוקולד נמס מוסיפים שמן קוקוס ומערבבים היטב.
6
מעבירים את השוקולד לכוס קטנה המתאימה לטבילת הקרמבו. אם השוקולד מתקרר בזמן התהליך מחממים אותו במיקרוגל 10 שניות ומערבבים.
7
מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא וטובלים אותם הפוך בכוס עם השוקולד, מנערים את עודפי השוקולד ומניחים על רשת צינון.
8
מחזירים את הקרמבואים למקפיא בקופסא אטומה עד האכילה, ומוציאים אותם מהמקפיא 10 דקות לפני שרוצים לאכול אותם.
הנני מסכים כי הפרטים וכל עדכון שלהם שמסרתי ושאמסור ישמרו במאגרי מידע ממוכנים ו/או במאגרי לקוחות של חברות בשטראוס גרופ בע"מ ו/או חברות בת בקבוצה ו/או מי מטעמן (להלן: "שטראוס גרופ").
ידוע לי ומוסכם עלי שהמידע ישמש את שטראוס גרופ לצורך פעילותה ו/או כמאגר דיוור ישיר ו/או לצורך משלוח דבר פרסומת, כהגדרתו בחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, לרבות מידע על מוצרים, הטבות,
אשר לדעת שטראוס גרופ עשויים לעניין אותי, בין באמצעות פקסימיליה, מערכת חיוג אוטומטי, הודעה אלקטרונית או הודעת מסר קצר, ובין בכל דרך אחרת. אם לא אהיה מעוניין במידע או בפניה כאמור, אוכל להודיע על כך לשטראוס גרופ בכל עת.
יש אופציה שאתם שולחים סירטונים או לא
היי דוד,
אין לנו סרטונים של המתכון הספציפי הזה, נשמח לעזור בכל שאלה שיש לך (:
האם אפשר להשתמש בפטל קפוא?
היי רעות,
אפשר, אבל צריך קודם להפשיר אותו. לסנן אותו מנוזלים ורק אז להשתמש בו.
מה אפשר להשים במקום גבינה לבנה לא אוהבים אצלי את הטעם
היי,
אפשר לשים רק כף אחת של גבינה זה לא מורגש בכלל בטעם, אבל מוסיף למרקם (:
הי, כשהופכים את הקרמבו בכדי לטבול בשוקולד האם הוא לא נופל ונפרד מהביסקויט? מה עלי לישות בכדי שלא יקרה?
היי רויטל,
הקצפת לא אמורה ליפול מהביסקוויט אם הקפדת להקפיא לפני הטבילה בשוקולד כמו שצריך (:
נראה כמו ציור
השאלה היא מה זה שוקולד רובי?
היי טל,
כיף שאהבת (:
שוקולד רובי הוא שוקולד ורוד מפולי קקאו רובי, ניתן למצוא שוקולד ספלנדיד רובי בכל הסופרים.
מה החלופה הטבעונית לשוקולד רובי?
היי דינה,
את יכולה להשתמש בציפוי בשוקולד מריר לגרסה טבעונית.
חמאת קקאו/ שמן רגיל
נראה טוב אבל זה כבר לא קרמבו אלה מיני עוגה
מה אפשר לשים בהכנת הציפוי במקום השמן קוקוס?
היי לילי,
אפשר להחליף את השמן קוקוס בשמן רגיל.
היי שרון,
כמו שכתבו פה אפשר להשתמש בשמן רגיל.