מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

רוגלעך שוקולד מהירים מבצק מלוואח

רוגלעך שוקולד מהירים שמכינים בזריזות בזכות שימוש בבצק מלוואח מוכן עם מלית שוקולדית, עשירה וקלה להכנה.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 24 רוגעלך
0 תגובות
מצרכים

לרוגעלך:3 מלאווח

למלית שוקולד:100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה

להברשה:ביצה טרופה

אופן ההכנה
  • מפשירים מעט את המלוואח כמה דקות בטמפרטורת החדר.
  • מלית שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מצננים את התערובת במשך כ-30 דקות במקרר עד שהיא מגיעה למרקם של ממרח. מדי פעם מערבבים עם לקקן.
  • הרכבת הרוגלעך: מורחים כשליש מכמות המלית על גבי כל מלוואח.
  • חותכים את המלוואח (כמו פיצה) ל-8 משולשים.
  • מגלגלים כל משולש לצורת סהרון ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • חוזרים על הפעולה עם שאר המלוואח והמלית.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מברישים בעדינות את הרוגלעך עם ביצה טרופה.
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהרוגלעך זהובים.
  • מגישים חם.
  • מפשירים מעט את המלוואח כמה דקות בטמפרטורת החדר.
  • מלית שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מצננים את התערובת במשך כ-30 דקות במקרר עד שהיא מגיעה למרקם של ממרח. מדי פעם מערבבים עם לקקן.
  • הרכבת הרוגלעך: מורחים כשליש מכמות המלית על גבי כל מלוואח.
  • חותכים את המלוואח (כמו פיצה) ל-8 משולשים.
  • מגלגלים כל משולש לצורת סהרון ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • חוזרים על הפעולה עם שאר המלוואח והמלית.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מברישים בעדינות את הרוגלעך עם ביצה טרופה.
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהרוגלעך זהובים.
  • מגישים חם.
  • מלית שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • מפשירים מעט את המלוואח כמה דקות בטמפרטורת החדר.
  • 2
  • מלית שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • מצננים את התערובת במשך כ-30 דקות במקרר עד שהיא מגיעה למרקם של ממרח. מדי פעם מערבבים עם לקקן.
  • 4
  • הרכבת הרוגלעך: מורחים כשליש מכמות המלית על גבי כל מלוואח.
  • 5
  • חותכים את המלוואח (כמו פיצה) ל-8 משולשים.
  • 6
  • מגלגלים כל משולש לצורת סהרון ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • 7
  • חוזרים על הפעולה עם שאר המלוואח והמלית.
  • 8
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 9
  • מברישים בעדינות את הרוגלעך עם ביצה טרופה.
  • 10
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהרוגלעך זהובים.
  • 11
  • מגישים חם.
  • הטיפ שלנו
    • הרוגלעך במיטבם ביום ההכנה, אבל אפשר להקפיא עד שבועיים ולחמם לפני ההגשה.
    • אם רוצים, אפשר לפזר בחלק העליון של הרוגלעך סוכר דמררה, סוכריות שוקולד או שומשום לקישוט.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0