אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

אוזני המן במילוי גבינה ושוקולד לבן

רוצים לחדש קצת את המתכון לאוזני המן המסורתיות? קבלו אוזני המן מטריפות במילוי גבינה ושוקולד לבן – שילוב מהמם של מרקמים וטעמים באוזני המן מפתיעות שקשה להפסיק לנשנש.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: בינוני
כמות: 25- 30 אוזני המן קטנות
0 תגובות
מצרכים

לבצק:כוס קמח
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
5 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
חלמון
1-2 כפות חלב

למילוי גבינה:125 גרם ריקוטה
30 גרם סוכר
חלמון
חצי כפית תמצית וניל
קורט מלח
10 גרם קורנפלור
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות

לקישוט:50 גרם שוקולד לבן מומס

בצק
  • במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, חמאה, אבקת סוכר, מלח ווניל ומעבדים לתערובת פירורית.
  • מוסיפים חלמון וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים מעט חלב בהדרגה.
  • מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מאחדים בידיים ומשטחים לצורת דיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה.
  • במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, חמאה, אבקת סוכר, מלח ווניל ומעבדים לתערובת פירורית.
  • מוסיפים חלמון וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים מעט חלב בהדרגה.
  • מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מאחדים בידיים ומשטחים לצורת דיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה.
  • מוסיפים חלמון וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים מעט חלב בהדרגה.
  • 1
  • במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, חמאה, אבקת סוכר, מלח ווניל ומעבדים לתערובת פירורית.
  • 2
  • מוסיפים חלמון וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים מעט חלב בהדרגה.
  • 3
  • מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מאחדים בידיים ומשטחים לצורת דיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה.
  • מילוי גבינה ושוקולד לבן:
    • בקערה מערבבים יחד גבינה, סוכר, חלמון, וניל, מלח וקורנפלור לתערובת אחידה.
    • בקערה מערבבים יחד גבינה, סוכר, חלמון, וניל, מלח וקורנפלור לתערובת אחידה.
    1
  • בקערה מערבבים יחד גבינה, סוכר, חלמון, וניל, מלח וקורנפלור לתערובת אחידה.
  • עיצוב ואפייה:
    • על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ.
    • קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
    • במרכז כל עיגול מניחים קוביית שוקולד ומעליה כמות של חצי כפית מילוי גבינה.
    • סוגרים לצורת משולש, תוך הידוק הקצוות היטב.
    • מצננים את אוזני ההמן במקפיא במשך כחצי שעה לפני האפייה.
    • מחממים תנור ל-180 מעלות.
    • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהאוזניים מזהיבות בצורה אחידה.
    • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
    • על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ.
    • קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
    • במרכז כל עיגול מניחים קוביית שוקולד ומעליה כמות של חצי כפית מילוי גבינה.
    • סוגרים לצורת משולש, תוך הידוק הקצוות היטב.
    • מצננים את אוזני ההמן במקפיא במשך כחצי שעה לפני האפייה.
    • מחממים תנור ל-180 מעלות.
    • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהאוזניים מזהיבות בצורה אחידה.
    • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 1
  • על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ.
  • 2
  • קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 3
  • במרכז כל עיגול מניחים קוביית שוקולד ומעליה כמות של חצי כפית מילוי גבינה.
  • 4
  • סוגרים לצורת משולש, תוך הידוק הקצוות היטב.
  • 5
  • מצננים את אוזני ההמן במקפיא במשך כחצי שעה לפני האפייה.
  • 6
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 7
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהאוזניים מזהיבות בצורה אחידה.
  • 8
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • קישוט:
    • ממסים את השוקולד ומעבירים לשק זילוף קטן.
    • מזלפים פסים דקים של שוקולד על גבי אוזני ההמן ומצננים במשך כ-10 דקות במקפיא להתייצבות.
    • ממסים את השוקולד ומעבירים לשק זילוף קטן.
    • מזלפים פסים דקים של שוקולד על גבי אוזני ההמן ומצננים במשך כ-10 דקות במקפיא להתייצבות.
  • מזלפים פסים דקים של שוקולד על גבי אוזני ההמן ומצננים במשך כ-10 דקות במקפיא להתייצבות.
  • 1
  • ממסים את השוקולד ומעבירים לשק זילוף קטן.
  • 2
  • מזלפים פסים דקים של שוקולד על גבי אוזני ההמן ומצננים במשך כ-10 דקות במקפיא להתייצבות.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את האוזני המן בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 4-5 ימים.
    • במקום שוקולד לבן אפשר להשתמש בשוקולד מריר או חלב באותה כמות.
    • אפשר להקפיא את אוזני ההמן בקופסה אטומה עד חודש.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0