אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

ארטיק בננה ושוקולד בקלי קלות

הפינוק המושלם לילדים בחופש הגדול - ארטיק בננה ושוקולד שמכינים מ-3 מצרכים בלבד בקלי קלות. פינוק קר וטעים לקיץ!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 6 ארטיקים
ללא גלוטן
פרווה
טבעוני
12 תגובות

מצרכים

לארטיק:2 בננות בשלות גדולות

לציפוי שוקולד:200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

לקישוט:סוכריות צבעוניות
קוקוס טחון
אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:
  • חותכים את הבננות ל-3.
  • נועצים מקל ארטיק בתחתית כל חצי בננה ומניחים על גבי צלחת. מקפיאים למשך כמה דקות.
  • ציפוי שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  • מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
  • מעבירים את תערובת השוקולד לכוס גבוהה שיהיה נוח לטבול בה את הבננות.
  • טובלים את הבננות הקרות בשוקולד ומנערים מעודפים.
  • מקשטים מיד בסוכריות, קוקוס או אגוזים לקישוט.
  • מניחים על גבי נייר אפייה ומקפיאים למשך כמה דקות להתייצבות השוקולד.
  • מגישים קפוא.
  • חותכים את הבננות ל-3.
  • נועצים מקל ארטיק בתחתית כל חצי בננה ומניחים על גבי צלחת. מקפיאים למשך כמה דקות.
  • ציפוי שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  • מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
  • מעבירים את תערובת השוקולד לכוס גבוהה שיהיה נוח לטבול בה את הבננות.
  • טובלים את הבננות הקרות בשוקולד ומנערים מעודפים.
  • מקשטים מיד בסוכריות, קוקוס או אגוזים לקישוט.
  • מניחים על גבי נייר אפייה ומקפיאים למשך כמה דקות להתייצבות השוקולד.
  • מגישים קפוא.
  • נועצים מקל ארטיק בתחתית כל חצי בננה ומניחים על גבי צלחת. מקפיאים למשך כמה דקות.
  • 1
  • חותכים את הבננות ל-3.
  • 2
  • נועצים מקל ארטיק בתחתית כל חצי בננה ומניחים על גבי צלחת. מקפיאים למשך כמה דקות.
  • 3
  • ציפוי שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 4
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  • 5
  • מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
  • 6
  • מעבירים את תערובת השוקולד לכוס גבוהה שיהיה נוח לטבול בה את הבננות.
  • 7
  • טובלים את הבננות הקרות בשוקולד ומנערים מעודפים.
  • 8
  • מקשטים מיד בסוכריות, קוקוס או אגוזים לקישוט.
  • 9
  • מניחים על גבי נייר אפייה ומקפיאים למשך כמה דקות להתייצבות השוקולד.
  • 10
  • מגישים קפוא.
  • הטיפ שלנו
    • הארטיקים נשמרים במקפיא עד 5 ימים.
    • אפשר לצפות בשוקולד מריר, חלב או לבן לפי הטעם האישי.
    12 תגובות
    1. Avatar שמואל רמז הגיב:

      ממש מתכון טעים!מפנק! מיוחד!מדהים!כולם ממש טרפו!

    2. Avatar אליאב קרני הגיב:

      אפשר אם שוקולד שחר העולה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        פחות מתאים עם ממרח, כי הוא לא יצפה את הבננה כמו שוקולד מומס. אפשר עם שוקולד חלב או לבן.

    3. Avatar אורן הגיב:

      האם ניתן להשאיר במקפיא ולאכול למחרת?

    4. Avatar נעמי ס הגיב:

      מושלם רעיון תותחי מגרה האוב על הילדים

    5. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      1

    6. Avatar ליאל לוי הגיב:

      זה ממש טעים תודה על המתכון

    7. Avatar לאה הגיב:

      אהבתי את הרעיון. תודה

    8. Avatar לינדוש הגיב:

      נוסטלגיה יפה בילדות מאוד אהבתי ארטיק בננה שוקולד זה טעים טעים❤

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0