אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

ביסקוטי דבש ושוקולד

אירוח איטלקי בחג - עוגיות ביסקוטי פריכות בטעמי דבש ועם שברי שוקולד חלב ומריר בפנים. נהדרות לטבילה בכוס קפה או תה וממש קלות להכנה.
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: 35-40 עוגיות
0 תגובות
מצרכים

לעוגיות:140 גרם (1 כוס) קמח לבן
125 גרם (1 כוס) קמח מלא
1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
3 ביצים גדולות
85 גרם (1/4 כוס) דבש
30 גרם (2 כפות) סוכר חום כהה
30 מ"ל (2 כפות) מים/חלב
100 גרם שוקולד חלב, קצוץ
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה.
  • מערבבים בקערה שני סוגי קמח, אבקת אפיה, מלח, ביצים, דבש, סוכר חום ומים/חלב.
  • מוסיפים שני סוגי שוקולד ומערבבים עד להיטמעות.
  • מחלקים את הבצק לשניים. מעצבים מכל חצי ככר ארוכה ושוות אורך על צד אחד של התבנית.
  • אופים 15-20 דקות, עד שהככרות מתייצבות ומזהיבות אך עדיין די רכות למגע.
  • מצננים לגמרי, לפחות חצי שעה-שעה.
  • מחממים מחדש את התנור, הפעם ל-140 מעלות.
  • פורסים את הככרות בעזרת סכין לחם משונן לפרוסות די דקות, באזור ה-1 ס"מ. מניחים על רשת, עם הצד החתוך כלפי מעלה.
  • מייבשים בתנור למשך 15-20 דקות נוספות, עד שהעוגיות מתקשות.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה.
  • מערבבים בקערה שני סוגי קמח, אבקת אפיה, מלח, ביצים, דבש, סוכר חום ומים/חלב.
  • מוסיפים שני סוגי שוקולד ומערבבים עד להיטמעות.
  • מחלקים את הבצק לשניים. מעצבים מכל חצי ככר ארוכה ושוות אורך על צד אחד של התבנית.
  • אופים 15-20 דקות, עד שהככרות מתייצבות ומזהיבות אך עדיין די רכות למגע.
  • מצננים לגמרי, לפחות חצי שעה-שעה.
  • מחממים מחדש את התנור, הפעם ל-140 מעלות.
  • פורסים את הככרות בעזרת סכין לחם משונן לפרוסות די דקות, באזור ה-1 ס"מ. מניחים על רשת, עם הצד החתוך כלפי מעלה.
  • מייבשים בתנור למשך 15-20 דקות נוספות, עד שהעוגיות מתקשות.
  • מערבבים בקערה שני סוגי קמח, אבקת אפיה, מלח, ביצים, דבש, סוכר חום ומים/חלב.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה.
  • 2
  • מערבבים בקערה שני סוגי קמח, אבקת אפיה, מלח, ביצים, דבש, סוכר חום ומים/חלב.
  • 3
  • מוסיפים שני סוגי שוקולד ומערבבים עד להיטמעות.
  • 4
  • מחלקים את הבצק לשניים. מעצבים מכל חצי ככר ארוכה ושוות אורך על צד אחד של התבנית.
  • 5
  • אופים 15-20 דקות, עד שהככרות מתייצבות ומזהיבות אך עדיין די רכות למגע.
  • 6
  • מצננים לגמרי, לפחות חצי שעה-שעה.
  • 7
  • מחממים מחדש את התנור, הפעם ל-140 מעלות.
  • 8
  • פורסים את הככרות בעזרת סכין לחם משונן לפרוסות די דקות, באזור ה-1 ס"מ. מניחים על רשת, עם הצד החתוך כלפי מעלה.
  • 9
  • מייבשים בתנור למשך 15-20 דקות נוספות, עד שהעוגיות מתקשות.
  • הטיפ שלנו
    • אם רוצים, אפשר להשתמש בקמח לבן בלבד.
    • כמו כן, אפשר להשתמש רק בשוקולד חלב או רק בשוקולד מריר.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0