אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בלונדיז קפוצ'ינו

אם אתם אוהבים קפוצ'ינו – אל תפספסו את הבלונדיז האלה. בלונדיז קפוצ'ינו עם שוקולד לבן וקפה בציפוי קצפת וניל ושוקולד לבן מגורר.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כמות: תבנית 20*20 ס"מ
2 תגובות
מצרכים

לבלונדיז:100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס סוכר חום דמררה
רבע כוס סוכר
כפית וחצי קפה נמס
חצי כפית תמצית וניל
קורט מלח
2 ביצים
2 כפות חלב
כוס קמח
150 גרם שוקולד לבן, קצוץ דק

לקצפת וניל:חצי כוס שמנת להקצפה, קרה מאוד
2 כפות אבקת סוכר
כפית תמצית וניל

לקישוט:קפה נמס
שוקולד לבן מגורר

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • בקערה גדולה טורפים יחד חמאה, סוכר דמררה, סוכר, קפה, וניל ומלח לתערובת אחידה.
  • מוסיפים את הביצים וטורפים עד שהן נטמעות בתערובת.
  • מוסיפים חלב וקמח ומערבבים עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד שהוא מתפזר בצורה שווה בתערובת.
  • מעבירים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 20-25 דקות או עד שהשוליים מתייצבים, אך החלק המרכזי של הבלונדיז עדיין מעט רך.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • קצפת וניל: מקציפים שמנת, אבקת סוכר ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  • מעבירים לשק זילוף ומזלפים תלולית קצפת קטנה בחלק העליון של הבלונדיז.
  • מקשטים באבקת קפה נמס ושוקולד מגורר ומגישים.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • בקערה גדולה טורפים יחד חמאה, סוכר דמררה, סוכר, קפה, וניל ומלח לתערובת אחידה.
  • מוסיפים את הביצים וטורפים עד שהן נטמעות בתערובת.
  • מוסיפים חלב וקמח ומערבבים עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד שהוא מתפזר בצורה שווה בתערובת.
  • מעבירים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 20-25 דקות או עד שהשוליים מתייצבים, אך החלק המרכזי של הבלונדיז עדיין מעט רך.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • קצפת וניל: מקציפים שמנת, אבקת סוכר ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  • מעבירים לשק זילוף ומזלפים תלולית קצפת קטנה בחלק העליון של הבלונדיז.
  • מקשטים באבקת קפה נמס ושוקולד מגורר ומגישים.
  • בקערה גדולה טורפים יחד חמאה, סוכר דמררה, סוכר, קפה, וניל ומלח לתערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2
  • בקערה גדולה טורפים יחד חמאה, סוכר דמררה, סוכר, קפה, וניל ומלח לתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים את הביצים וטורפים עד שהן נטמעות בתערובת.
  • 4
  • מוסיפים חלב וקמח ומערבבים עד שאחיד.
  • 5
  • מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד שהוא מתפזר בצורה שווה בתערובת.
  • 6
  • מעבירים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • 7
  • אופים במשך 20-25 דקות או עד שהשוליים מתייצבים, אך החלק המרכזי של הבלונדיז עדיין מעט רך.
  • 8
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • 9
  • קצפת וניל: מקציפים שמנת, אבקת סוכר ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  • 10
  • מעבירים לשק זילוף ומזלפים תלולית קצפת קטנה בחלק העליון של הבלונדיז.
  • 11
  • מקשטים באבקת קפה נמס ושוקולד מגורר ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הבלונדיז בכלי סגור במקרר עד 4 ימים.
    • במקום קפה אפשר להשתמש בקינמון לגיוון טעמים.
    2 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar םוראד סועאד הגיב:

      אפשר שוקלתתחלב

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0